SUPERNATURAL-To talk about

• 27 167
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Плами, Импалка аз за пръв път чувам някой да нарича Роб- мечо. Мечо наричаме Келън Лъц, дето играе Емет, да не се бъркаш Плами с него Simple Smile

Импалка причината била /до колкото разбрах/ е заради Американ Айдол, заменяли ги, за да се конкурират с шоуто. Ако греша ме поправете Simple Smile

Лека нощ от мен, отивам си при ангелите  Crazy

# 241
Mupka,

Благодаря Hug . Ми ще чакаме още една седмица Tired . Утре мисля и аз да изгледам 4.01 по някое време Peace .

Лека и ангелска Hug .

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 13:21 от Impala

# 242
  Ееее направо ни убиха,  след като ще ни изтезават с чакане още една седмица  Sad    Освен и ние да се присъединим към протеста на феновете, но да си изберем наша си серия. А и в по-човешко за нас време, и гледайки, да си го обсъждаме  Grinning

Не издържах на напрежението и предлагам да хапнем   Hug 

# 243
ееее, нееее

ужасТТТТ

уф

още една седмица чакане

е нищо

до тогава

се отдавам на спорт

пиене

и припечелване на малко финанси Simple Smile

ще удържа

# 244
Добро утро, златни мои,
Тези са направо за   #2gunfire иде ми да ги  .... Не стига, че ни накараха да ги чакаме като алкохолик дневната си дажба, ами и сега ОЩЕ една седмица  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Добре поне, че другите ми два сериала ще ги има (Дневниците нали ще ги има днес?).
Лили, добре, че си ти да поднесеш закуската, че да се успокоя малко. Сега ми се ще да имах една цигара .....
Ааааа и ако ще гледа ме епизод заедно, нека поне да е някой по весел (да не е Кървавата Мери  Mr. Green) и ако е възможно да е малко по късно, след 22:00  Praynig

# 245
bichi, дневниците са излезли в замунда вече

аз от няколко дни гледам един друг сериал,

за запълване на времето

Pretty Little Liars

той е по-скоро нещо като Desperate Housewives за тийнове... така ми се струва

но съм гледала само три серии и не знам още дали ми харесва...

но поне ще има какво да правя до следващата събота...

е свалила съм си и филмите на дженсън така че

ще се справя

# 246
Баси тъпото, тия ми съсипаха петъка, цяло свинство е това. Квото и да кажа, все тая...

# 247
Баси тъпото, тия ми съсипаха петъка, цяло свинство е това. Квото и да кажа, все тая...

Сити излей си яда ... ще ти олекне (поне малко) ...

Аз препоръчвам, новите серии на Спартакус: Боговете на Арената (споменавала съм и друг път, че е много жестоко як тоя сериал  Heart Eyes Mr. Green)... за сега е бая обещаващ.

# 248
  • гр. София
Е как може такова безобразие!  Crossing Arms
Нямало да има епизод! Тия са много, ама много за бой!
Бичито, дай поне нашият си епизод да докараме още малко напред...

# 249
  • # супернатурална #
Ее, как може, бе! А аз даже отпуската си бях съобразила с излизането на новата серия  Crazy Хващам първата снимка от ФБ, която ми попада за CW. Емиии...ще караме на метадон. Постера няма да ни омилостиви, да гледат да изловят Джаред по без фланелка....поне  Crossing Arms

# 250
  • гр. София
За тази вече нещата са Joy Из-за этого красавчика я бросила своего парня,знаю по мне плачет психушка Joyно ничего не поделаешь.ПОТОМУ ЧТО НЕЛЬЗЯ БЫТЬ НА СВЕТЕ КРАСИВЫМ ТАКИМ!!![/b]

Да се поздравим тогава с песента:
http://www.youtube.com/watch?v=fX1DOj6vMdQ&feature=related
 Grinning

# 251
Здравейте!
Няма по-тъпа телевизия от CW!!!  #Cussing out Направо ни съсипаха с тази новина  Cry.

Мирка, комикса ти е много готин! Поздравления!   bouquet
Добре, че беше той и снимките на Миша, та да ме усмихнат днес!   bouquet Hug

ПП- Момичета тази снимка се казва, че е от сета на каубойският епизод и че е истинска, вижте я.Дано да е истинска наистина Simple Smile Цък за голяма Simple Smile

И аз прочетох на няколко места, че е истинска. То не се личи много-много кой е, ама на юнашко доверие ще приемем, че е Дженсън и че е истинска.  Wink

# 252
Розе, благодаря за поздрава, малко ми се приповдигна настроението...
И аз моля ви се съм се записала в една група във фейса за излъчването на CW в България хехе, ще се отпиша Twisted Evil

Злате, и аз мисля, че е Дженсън, като че ли цялата визия си е неговата...

# 253
  • гр. София
Не знам дали сте гледили филмът Lost boys (вампирски, доста стар, с Кийфър Съдърланд). Тази песен е от там:

http://www.youtube.com/watch?v=InRw0Pm89eg

Вторият коментар отгоре надолу е  Mr. Green (да не ми се сърдят феновете на Кълън и сие).

Току що разбрах, че един от актьорите (Кори Хейм) миналата година е починал  Cry

ПП: ако някой намери песента в МП3 формат и в СЪЩАТА версия като в клипа, много ще го обичам, ако ми я изпрати.  Heart Eyes

Едит: намерих(а) (ми) я вече   bouquet

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 14:17 от Зимна роза

# 254
  • КиТ
Плами, Импалка аз за пръв път чувам някой да нарича Роб- мечо. Мечо наричаме Келън Лъц, дето играе Емет, да не се бъркаш Плами с него Simple Smile

Мое и да съм се объркала Blush Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох тая новина мееееее шашна как може такова нещо Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Добре че днес има Дневници,че иначе щяха да летят ракетните обстановки #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Импалка то е моето е малко,ма поне сме областен град Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт