D H L - 2

• 49 163
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • в града на атомното слънце :)
Нормално ли е поръчката ми от 7.01, обработена на 10.01 все още да не е тръгнала нито по DHL , нито по пощата?

# 91
Нормално ли е поръчката ми от 7.01, обработена на 10.01 все още да не е тръгнала нито по DHL , нито по пощата?

Ох...дано дойде по пощата......До края на седмицата има време, може да дойде до тогава......Може да е тръгнала с 1-2 дни по-късно от другите поръчки на 7-ми.....Ето, момичетата получиха миналата седмица поръчките от 12-ти, а аз днес........

Здравейте!Направих поръчка на 21.01 и в DHL ,като проверявам не пише нищо?

Има време, има време, не бъди нетърпелив.......

# 92
  • Перник
да вметна,че поръчка от 18.01 излезе жюстификатиф д'аша чак днес-26.01

# 93
да вметна,че поръчка от 18.01 излезе жюстификатиф д'аша чак днес-26.01

Най-рано в петък евентуално да тръгне, ако не другата седмица....

# 94
Да ви споделя - може да е полезно:
От поръчките ми всички са фактурирани- на 4 стъпка и стоят така без втори ред дълго време.
После ми  излиза и втория ред - но доста дни се бави-напр. вчера ми излеза за поръчката от 19.01.
В същие ден теглят парите за поръчката с втори ред.
Веднага на следващия ден получавам мейл за предадената пратка.
И на следващия ден виждам дали имам липсващ артикул- за съжаление засега са 2 бр.от две поръчки.  Peace

# 95
Момичета ,а на мен все ми  показва получена е информация за пратката и толкова нищо повече и това на 2-3 пратки.Ето един колис номер ако някой може да ми помогне 0176253045 .Товарителница номер 7140459675.

Не се притеснявай, скоро видях за една поръчка само с 2 реда - 1 ред - получена е информация за пратката Лил и 2 ред - Получена е пратката в София, България.........И това се случва! Може би още не са актуализирали инфото в сайта......
  bouquet  Днес ще ми я донесат.

# 96
А мойта от 13.01 все още не е тръгнала и си стои така
Résumé

Bordereau: 7140433661
Information sur l'expédition reçue
Cliquez ici pour recevoir des alertes automatiques   
lundi, Janvier 17, 2011 à 15:36
Origine:   LILLE - FRANCE
Destination:   SOFIA - BULGARIA   
1 Pièces

lundi, Janvier 17, 2011   Lieu   Heure   Pièces
1   Information sur l'expédition reçue    LILLE - FRANCE   15:36   

Masquer les détails

# 97
  • София-Младост
А мойта от 13.01 все още не е тръгнала и си стои така
Résumé

Bordereau: 7140433661

Я се обади ти на ДХЛ и попитай за поръчка с този номер товарителница, защото ако е тръгнала на 17-ти трябваше вече да е стигнала.

# 98
  • Стара Загора
Моя поръчка от 14.01 . До снощи беше само на получена е информация за пратката. От 20 или 19.01 стоеше така. Тази сутрин е предадена на куриер.

# 99
  • София
Поръчката ми е направена на 14-ти От тази дата имам 2 поръчки на един и същ акаунт. Едната пристига днес, а за другата изобщо няма инфо в ДЧЛ.
Ето я: Colis nº 20110185967484 en cours de traitement le 18/01/2011
Поръчката си има и втрои ред.

Бихте ли ми помогнали? Тръгнала ли е на 18-ти или тази дата означава нещо друго?

# 100
  • София
Момичета, първата ми поръчка вчера е пристигнала в София, според сайта им. Кога да чакам да ми я донесат(от София съм)?  Thinking Пише  > En cours de livraison newsm78

# 101
Здравейте момичета. Поздравления за хубавата тема. Аз също чакам една поръчка, но от прочетеното до тук, не мога да разбера за какъв втори ред говорите?

# 102
  • София
Момичета, първата ми поръчка вчера е пристигнала в София, според сайта им. Кога да чакам да ми я донесат(от София съм)?  Thinking Пише  > En cours de livraison newsm78

Обади се и питай. При мен 3 пристигнаха вчера от 12,14,17  като говорих с момичето от DHL вчера каза че могат и до края на седмицата да ги донесат. Затрупан им е склада и не смогват куриерите. Като гледам днес май само едната от 3-те ще получа - евентуално /поне само една е предадена на куриер според системата им- което нищо не значи/.

# 103
  • София
И аз се обаждах и ми отговориха същото! Thinking
Не вярвам , че са толкова смотани!!!
Да им имам експресната доставка!!!

# 104
  • София
И аз се обаждах и ми отговориха същото! Thinking
Не вярвам , че са толкова смотани!!!
Да им имам експресната доставка!!!

А не така, те не са виновни хората. Едва ли са предполагали какво може да им се случи Laughing Виждала съм складовете на "Веслец" зарити да няма къде да стъпиш/ ние сме неописуема сила Joy/. Те колкото и да са предполагали,че ще е натоварено едва ли са предполагали какво ще им се случи. А то ще стане и по-зле все още сме на рани дати 12- 17... те Ларедут почнаха  да забавят темпото сравнение с началото а не  да не знаят какво ги чака..

Общи условия

Активация на акаунт