D H L - 2

• 49 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
И аз получих от 21 Peace

# 676
Мацки, не че подценявам някого, но понеже виждам, че много се оплакват, че нямат смс известие исках да попитам дали правилно си въвеждате гсм номера в съответните полета?
В първото се пише само 359 (кода на БГ) а в следващото започвате директно с 8... и там както са ви следващите цифри. Знам, че е написано и в инструкциите, но в бързането някой може и да го е пропуснал.
До сега винаги съм получавала известие (10 пъти), когато пратката ми е предадена на куриер и съответно после, когато е приета. Веднъж имаше проблем с непълнота на адреса и имах смс да им се обадя.
Дано да ви е полезно.  Peace

# 677
  • София
shmetia , ако не са написани правилно кода и номера не ти дава да "добавиш", поне при мен е така. Но до сега не съм получила нито един смс. Както и да е, важно е да получаваме пратките.

# 678
shmetia , ако не са написани правилно кода и номера не ти дава да "добавиш", поне при мен е така. Но до сега не съм получила нито един смс. Както и да е, важно е да получаваме пратките.

Точно защото първия път успях да сбъркам и ми даде да добавя номера, но без кода на България, реших да пиша.
Дава да добавиш като напишеш префикса (0888 или какъвто и да е) на GSM номера си на мястото, където реално трябва да изпишеш 359. За това може да стане грешка.
Опитвам се да помогна и желая успех на всички ви Simple Smile  Peace

# 679
  • София
Ами не знам. На мен не ми дава да продължа, ако не е вкарано правилно. Пиша го така, както си пише в инструкциите и пак не получавам.
Може би зависи на кого попадне пратката ти от служителите.

# 680
  • Карлово
Относно правилното въвеждане на номерата.Щом вършат работа на куриерите и си получаваме пратките, значи са добре въведени.

# 681
Добре де,само моите ли пак останаха  в Брюксел   Whistling
mardi, Février 01, 2011  Lieu Heure Pièces
4 Arrivée au centre de tri DHL de BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM  21:47 +1 Pièces
JD0000851000416408

3 Partie de l'agence DHL de LILLE - FRANCE LILLE - FRANCE  21:25 +1 Pièces
JD0000851000416408

2 Traitée à l'agence DHL de LILLE - FRANCE LILLE - FRANCE  17:11 +1 Pièces
JD0000851000416408

1 Information sur l'expédition reçue LILLE - FRANCE  11:07   
 цяла седмица вече  Sad

# 682
  • Варна
Много се извинявам ама как пртката ми е предадена на куриер който ще посети адреса като е още в София  newsm78  #Crazy
Вторник, Февруари 08, 2011     Място     Време     Парчета
6    Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя    SOFIA - BULGARIA    08:55

# 683
  • Варна
Много се извинявам ама как пртката ми е предадена на куриер който ще посети адреса като е още в София  newsm78  #Crazy
Вторник, Февруари 08, 2011     Място     Време     Парчета
6    Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя    SOFIA - BULGARIA    08:55
Eeee... НЯМА да се изпише твоето населено място. Пише София - чакай си куриера.

# 684
  • София
Не ви се застояват пратките по трасето, максимум по 1-2 часа престояват на всяка една точка.
Не стоят с дни, бъдете сигурни в това.
Непрекъснато се мели едно и също, пишат се данни за някакъв протокол...
Дано вече вземат да си актуализират инфото или по-скоро да няма толкова инфо, че май като сме в неведение, е по-добре... Tired

# 685
току що говорих с ДХЛ,за поръчката ми от 21.01 и ми казаха,че още си е в лил и не е изпратена,иначе имам и номер за проследяване и фактура,само поръчка нямам newsm45
направо страшен късмет имам...а като се сетя ,че имам и други поръчки smile3511
търсиха ме и по име и по номер и съм си още във франсе...УЖАС

# 686
Днес на обяд получих е-мейл от ларедут че са изпратили поръчката ми от 25 Hug

# 687
Публикувана от: Evа 
Вмъкни Цитат
Не ви се застояват пратките по трасето, максимум по 1-2 часа престояват на всяка една точка.

евка,сякаш не е съвсем така  Simple Smile две от пратките ми стоят от миналия вторник във брюксел,а тази,която беше в унгария и за която се надявах да дойде-виж какво се случва с нея:
Понеделник, Февруари 07, 2011  Място Час   
6 Пратката е отпътувала от разпределителния център в BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM  19:56   
5 Пратката е пристигнала в разпределителния център в BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY  17:37   

Петък, Февруари 04, 2011  Място Час   
4 Пратката е пристигнала в разпределителния център в BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM  21:51   
3 Пратката е отпътувала от разпределителния център в LILLE - FRANCE LILLE - FRANCE  21:42   
2 Обработена в LILLE - FRANCE LILLE - FRANCE  16:23   
1 Получена е информация за пратката LILLE - FRANCE  11:07 
-тръгна да се връща обратно във Франция май  Laughing

# 688
  • София
Да споделя нещо, ако някой е със същия проблем Peace

Пратката ми висеше от 1-ви февруари в Белгия и не мърдаше. Днес излезна че е в София но пише
 Пратката е задържана за последваща обработка SOFIA - BULGARIA 
за първи път ми излиза такова нещо и звъннах о офиса и момичето каза, че не излиза адреса има град и част от улицата се вижда и за това е задържана пратката. А е от акаунт, на който съм поръчвала много пъти и всичко е било ОК  Rolling Eyes

Та на някого ако ми излиза същото нещо да звънне, че не знаят на кого е пратката  Wink

# 689
  • София
Аз пък искам да се оплача от D H L. Пратката ми до преди час според сайта им престоява в Брюксел. В 12.33 часа получих обаждане от куриер. Не бях в къщи, наложи ми се да излезна. Добре, куриера ми е оставил бележка. Потвърдителен мейл съм получила в 12.54, а СМС в 12.37 и двете след куриера.  Звъннах на националния им номер в 13.11 минути. За днес няма да стане доставката, за утре. Казах, че между 10-14 часа ще има човек. Не можело да определям час, да чакам между 10 и 17. Ако не се осъществи доставката и утре, се налагало да ходя от офис да я взимам.
Ами не съм доволна и ако четат тук от D H L да вземат да си оправят сайт-а и всички известявания. Защото в случая те са виновни и не могат да ме карат на крака да ходя по офисите им.

Общи условия

Активация на акаунт