D H L - 2

• 48 837
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте момичета,  искам и аз да помоля за съдействие при проследяване на пратка. Пробвах и в двата dhl но не успях да открия нищо дава ми че няма такава пратка......Имам фактура от 31.01.2011 г.  colis №20110310484474 en cours de traitement le 31/01/2011
Livraison prévue à votre Domicile
Благодаря предварително за помоща Hug
от коя дата е поръчката? Ако е след 25 все още не са тръгнали  Peace

Ясно значи е много рано за поръчка от 29.01.2011 г. Laughing
Благодаря момичета Peace

# 721
Здравейте момичета Hug
да ви попитам, дали ви се е случвало следеното:снощи пратката ми беше със статут,че е отпътувала    от офис София към мен.А днес не пристигна.Сега проверявам в сайта на ДЧЛ и ми изписва че е доставена на друга жена.
Не знам как  да реагирам в тази ситуация? Дали инфото в сайта е объркано или са я предали на дуг човек?

# 722
Здравейте момичета Hug
да ви попитам, дали ви се е случвало следеното:снощи пратката ми беше със статут,че е отпътувала    от офис София към мен.А днес не пристигна.Сега проверявам в сайта на ДЧЛ и ми изписва че е доставена на друга жена.
Не знам как  да реагирам в тази ситуация? Дали инфото в сайта е объркано или са я предали на дуг човек?

По-скоро са я предали на куриера, а той днес не е успял да стигне до теб  Wink

# 723
Здравейте момичета Hug

Да ама пише,че е подписанао от друга жена,което всъшност ми е страно

# 724
  • София
Здравейте момичета Hug
да ви попитам, дали ви се е случвало следеното:снощи пратката ми беше със статут,че е отпътувала    от офис София към мен.А днес не пристигна.Сега проверявам в сайта на ДЧЛ и ми изписва че е доставена на друга жена.
Не знам как  да реагирам в тази ситуация? Дали инфото в сайта е объркано или са я предали на дуг човек?

По-скоро са я предали на куриера, а той днес не е успял да стигне до теб  Wink

Според мен е оставена на някой. Разпитай съседите. Моята беше у съседите отсреща  Peace

# 725
Здравейте,
Моля ви помогнете ми да проследя поръчката си. Четох и пробвах в us i bg сайтовете, но не я намира. n°20110310826316
Ако на някой му се занимава, да пише после какъв е резултата
от 29.01.2011

# 726
Здравейте момичета Hug
да ви попитам, дали ви се е случвало следеното:снощи пратката ми беше със статут,че е отпътувала    от офис София към мен.А днес не пристигна.Сега проверявам в сайта на ДЧЛ и ми изписва че е доставена на друга жена.
Не знам как  да реагирам в тази ситуация? Дали инфото в сайта е объркано или са я предали на дуг човек?

Nikina, твоята поръчка според мен не са я пратили още.Нищо не излиза в сайта на дхл.Аз също имам поръчка от тази дата и все още не са ми я изпратили
По-скоро са я предали на куриера, а той днес не е успял да стигне до теб  Wink

Според мен е оставена на някой. Разпитай съседите. Моята беше у съседите отсреща  Peace

едва ли,нямам съседи с такава фамилия.Сигурно е станала някаква грешка.Просто не ми се беше случвало друг път и изпаднах в паника.Утре ще им звъна.
Благодаря ви все пак  bouquet

# 727
  • София
Здравейте,
Моля ви помогнете ми да проследя поръчката си. Четох и пробвах в us i bg сайтовете, но не я намира. n°20110310826316
Ако на някой му се занимава, да пише после какъв е резултата
от 29.01.2011
моля те прочети само няколко поста по нагоре  ooooh!

# 728
Nikina, твоята поръчка според мен не са я пратили още.Нищо не излиза в сайта на дхл.Аз също имам поръчка от тази дата и все още не са ми я изпратили

# 729
ок Линет, благодаря.
А мислиш ли, че има шанс поръчката да дойде до петък? Simple Smile

# 730
ок Линет, благодаря.
А мислиш ли, че има шанс поръчката да дойде до петък? Simple Smile

Не няма да дойде,ако я пуснат от Франция до петък,чакай я края на другата седмица.

# 731
  • Стара Загора
Здравейте момичета Hug

Може да има дублиране на товарителниците,т.е. с един и същи номер да има няколко пратки.Звънни на 070017700 и кажи номера на пратката си и името си и попитай  Peace

# 732
Някой има ли поръчка, която стой в Лил от 4.02 и си е на първа стъпка от тогава?
Тази е от 24ти,  а в понеделник получих номер за една поръчка от 25ти и е вече в Белгия  Thinking

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 09:20 от fire lady

# 733
  • Добрич
Имам една поръчка от 07.02 и днес вече  има втори ред,много ме зарадваха. Party

# 734
  • Пловдив
Някой има ли поръчка, която стой в Лил от 4.02 и си е на първа стъпка от тогава?
Тази е от 24ти, си седи в Лил, а в понеделникномер за една поръчка от 25ти е вече в Белгия  Thinking

Радвай се, че е стояла само в Лил, на накои хора пратките им направиха малко пътешествие из Европа Mr. Green Сериозно, не се притеснявай, мисля че инфото им никак не е актуално Peace

Днес ми излезна 2-ри ред на поръчка от 28.01. Вече и аз почнах да следя кога какво се появява. Crossing Arms Ако може на секундата да ми ги доставят, най ще съм доволна Mr. Green Stop  Малко започва да ми прилича на дебненето на стоките ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт