www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 951
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Е как 15 дни бе мила от 27.12.2010г. ми е поръчката,днес сме 08.02. Rolling EyesАз исках да питам резултата от диспута къде ще го разбера... Thinking

# 181
  • София
А това не беше по твоя коментар berina, а по този на АР. Ами принципно при диспут на мейла ти изпращат отговорите на продавача и а ко не си съгласна трябва да преминеш към клейм.

# 182
  • между град и село
Момичета с дебитна виза дали може да се плаща директно.

# 183
  • Велико Търново
Може да се плаща само с PayPal.

# 184
А това не беше по твоя коментар berina, а по този на АР. Ами принципно при диспут на мейла ти изпращат отговорите на продавача и а ко не си съгласна трябва да преминеш към клейм.
HugАми те ми пратиха отговор от Тинито които ме молят да изчакам,че е пусната поръчката и ще дойде.....ще дойде ама кога..... Rolling EyesА това клейм какво означава,извинявай но за първи път пускам диспут и не съм много запозната..... Hug

# 185
  • София
HugАми те ми пратиха отговор от Тинито които ме молят да изчакам,че е пусната поръчката и ще дойде.....ще дойде ама кога..... Rolling EyesА това клейм какво означава,извинявай но за първи път пускам диспут и не съм много запозната..... Hug
Истината е, че нещата ще дойдат , но не се знае кога.Аз досега нямам непристигнала поръчка като една я чаках 2 месеца. Ако не си доволна от това, което ти се отговори на диспута може да прерастне в клейм.Ще те излъжа къде точно стоеше бутончето.И след като натиснеш клейм, тогава от пейпал разглеждат случаи и ти връщат парите.

# 186
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=products_videos   bouquetЗдравейте мамчета аз отдавна ви следя,но досега не съм поръчвала нищо. какво мислите за това.Мисля да го взема за дъщеря ми за РД да си гледа детски.Дали става???????? ако не дайте идея за нещо подобно.Благодаря.

# 187
# 188

тази джаджа няма лицензиран софтуер, цитат от страницата
Caution : The Operation System is for testing and demonstration purpose. It is pre-installed but NOT licensed by Microsoft, which may cause some issues with your local Customs, The same laptop with license is also available in our store, you can see the item L8052G81L. It only costs little to reduce the potential imports risk, Please consider carefully
казват, че заради това може да имаш проблем с митниците
иначе лаптопа е с много малък харддиск (HD) - само 2 гигабайта, така че най-добре си вземи с някаква флаш-памет - незнам детските филмчета, но филмите, които аз свалям да гедам от време на време (ако са с хубаво качество) са поне 3-4 гигабайта...
иначе е симпатично малко компютълче....и розово newsm47

# 189
Записвам се да следя темата, макар че нямам Пей Пал и за мен ще е невъзможно да си спретна поръчка... та в този ред на мисли, някой от вас ангажира ли се да поръчва и за други момичета?   bouquet Знам, че организирането на обща поръчка е трудна работа, но все пак съм длъжна да питам  Blush

# 190
  • София
Записвам се да следя темата, макар че нямам Пей Пал и за мен ще е невъзможно да си спретна поръчка... та в този ред на мисли, някой от вас ангажира ли се да поръчва и за други момичета?   bouquet Знам, че организирането на обща поръчка е трудна работа, но все пак съм длъжна да питам  Blush
Знаеш, че не се обсъждат оби поръчки , но принципно избягва се комбинирането от тези сайтове, поради това, че колкото по-голяма е поръчката толкова по-голяма е вероятността да я спрат на митница.

# 191
  • Ямбол

Merlinski
, аз бих могла да се заема да поръчвам,не е проблем да се пускат по отделно поръчки за малки суми.
Само ще моля за предварително заплащане.Ако някой желае,да ми праща линк на желаещото нещо.
Ако с друго бих могла да помогна ,ще се радвам.

# 192

Merlinski
, аз бих могла да се заема да поръчвам,не е проблем да се пускат по отделно поръчки за малки суми.
Само ще моля за предварително заплащане.Ако някой желае,да ми праща линк на желаещото нещо.
Ако с друго бих могла да помогна ,ще се радвам.
Тъкмо ми все думите от устата... Hug Ако някой има нужда и от моята помоя,насреща съм  newsm10

# 193
Може да се плаща само с PayPal.

Сега, те също така имат и други методи за плащане.

Но трябва да се обърне внимание на Вашия адрес.

# 194
  bouquet  bouquetБлагодаря на мамите които биха поръчали и за други и като мен (които не сме го правили досега) и специално на АР за мнението

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 08:12 от diandra21

Общи условия

Активация на акаунт