www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 951
  • 755
  •   1
Отговори
# 195

тази джаджа няма лицензиран софтуер, цитат от страницата
Caution : The Operation System is for testing and demonstration purpose. It is pre-installed but NOT licensed by Microsoft, which may cause some issues with your local Customs, The same laptop with license is also available in our store, you can see the item L8052G81L. It only costs little to reduce the potential imports risk, Please consider carefully
казват, че заради това може да имаш проблем с митниците
иначе лаптопа е с много малък харддиск (HD) - само 2 гигабайта, така че най-добре си вземи с някаква флаш-памет - незнам детските филмчета, но филмите, които аз свалям да гедам от време на време (ако са с хубаво качество) са поне 3-4 гигабайта...
иначе е симпатично малко компютълче....и розово newsm47
Да видях харддиска но нали има за флашка......
Благодаря ти много АР , но маи няма др. по подходящ. Ако някои знае ще ги разгледам с удоволствие. 

# 196
Да, знам, че общите поръчки са забранени в сайта, както знам, че и сама поръчка не бих могла да пусна... затова помолих дали някой би пуснал вместо мен - невежата  Mr. Green Благодаря на момичетата, които са готови да ми направят тази услуга!ж Hug
Ще си харесам сега нещо, та да не остана и аз назад...  Joy

# 197
Да видях харддиска но нали има за флашка......

да, затова ти обърнах внимание - флашки има вече по 32 ГБ (може и 64 да има вече....... offtopic а само преди 5-6 години моята първа флашка с 32 МБ ми се струваше супеp голяма)

# 198
Момичета телефоните кодирани ли са?

# 199
# 200
  • София

Merlinski
, аз бих могла да се заема да поръчвам,не е проблем да се пускат по отделно поръчки за малки суми.
Само ще моля за предварително заплащане.Ако някой желае,да ми праща линк на желаещото нещо.
Ако с друго бих могла да помогна ,ще се радвам.
Тъкмо ми все думите от устата... Hug Ако някой има нужда и от моята помоя,насреща съм  newsm10

mam4e_Gabi, писах ти на лични.    bouquet

# 201
Здравейте,моля препоръчайте ми изпитан хубав телефон с две карти за мъжа ми.Благодаря ви предварително.  bouquet

# 202
Само аз ли имам проблем с разглеждането на сайта днес? Цял ден опитвам, не ще да зарежда, дава, че е пренатоварен и не знам още какво...  #Cussing out ама че късмет имам!!!!!  #2gunfire

# 203
Здравейте,моля препоръчайте ми изпитан хубав телефон с две карти за мъжа ми.Благодаря ви предварително.  bouquet
Добре де толкова ли е трудно да се почете малко за да се разбере как става поръчването. ThinkingРазбирам да имаше доставка и за това да се правеха общи поръчки/че да се дели доставката/.Тук няма такова нещо.....елементарно е....правиш си регистрация в Пей Пал и правиш поръчка.Но по лесно е да се драснат два реда и някой вместо другите да си губи времето в поръчки,следене,разправии и т.н.Другите момичета повече време ли имат според Вас..... Crossing Arms
aria_82.....благодаря ти много миличка за отговора..... Hug

# 204
Здравейте,моля препоръчайте ми изпитан хубав телефон с две карти за мъжа ми.Благодаря ви предварително.  bouquet
Добре де толкова ли е трудно да се почете малко за да се разбере как става поръчването. ThinkingРазбирам да имаше доставка и за това да се правеха общи поръчки/че да се дели доставката/.Тук няма такова нещо.....елементарно е....правиш си регистрация в Пей Пал и правиш поръчка.Но по лесно е да се драснат два реда и някой вместо другите да си губи времето в поръчки,следене,разправии и т.н.Другите момичета повече време ли имат според Вас..... Crossing Arms
aria_82.....благодаря ти много миличка за отговора..... Hug
За какви общи поръчки ми говориш?????????????????
Хубаво е преди да напишеш нещо,ти първо да прочетеш по-внимателно.
Просто искам препоръка за някой телефон.

# 205
Ами я се върни няколко поста назад и виж кой за какво говори.... Wink

# 206
Абе мила какво те притеснява не мога да разбера,ако можеш да четеш ще видиш,че съм писала препоръчайте а не поръчайте.
Забранено ли е в темата да се иска мнение за артикулите,понеже аз друго нищо не съм писала в този форум.

# 207
И аз искам да ми препоръчате телефонче:)
Благодаря:)

# 208
Абе мила какво те притеснява не мога да разбера,ако можеш да четеш ще видиш,че съм писала препоръчайте а не поръчайте.
Забранено ли е в темата да се иска мнение за артикулите,понеже аз друго нищо не съм писала в този форум.
И аз искам да ми препоръчате телефонче:)
Благодаря:)
Дайде малко инфо какъв да бъде,тъч скриин ли,с копчета ли,иначе е много трудно.....

Моят е ето този и съм си много доволна.... Peace
http://www.tinydeal.com/32-touch-screen-2sim-standby-gsm-quadban … 5w996-p-2863.html

# 209
  • York
Здравейте,моля препоръчайте ми изпитан хубав телефон с две карти за мъжа ми.Благодаря ви предварително.  bouquet
Моят е много доволен за сега от този:
http://www.tinydeal.com/32-touch-screen-windows-65-smart-mobile- … sqajbgtgknfd208s1

Общи условия

Активация на акаунт