www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 950
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро! magare, благодаря за разяснението относно налозите. Преди малко поръчах този телефон http://www.tinydeal.com/32-2-sim-att-tmobile-vodafone-qwerty-bar … 05wg6-p-1626.html Дори да трябва да платя ДДС пак си е добра цената, ако телефона е толкова добър, колкото пише в отзивите.
Прочетох, че поръчката се проследява в този сайт http://www.17track.net/IndexEn.html и се чудя от тръгването до пристигането в БГ ли има информация в него. Другият ми въпрос е, за колко време приблизително ви пристигат поръчките?

# 541
момичета само аз ли не намирам енергийните гривни,или наистина ги няма  newsm78

# 542
момичета само аз ли не намирам енергийните гривни,или наистина ги няма  newsm78
Тук и аз не ги намирам,но във Фокала все още ги има...... Peace

# 543
  • Ямбол
наистина ги няма,аз на 23 .01 си бях получила няколко и ги получих чак този вторник.И то не всичките ,които бях поръчала.От 1 вид бях поръчала 2,а те ми пратили само 1,писах им.Отговориха ми че се извиняват и дали желая да ми пратят втората или да ми върнат парите,п
отговорих,че искам гривна,и сега си я чакам.Молят ме да им пиша като я получа.Но в сайта им с поръчките ми,наистина в кошницата с артикулите няма дори и снимката им,която си стоеше до вторник поне.

# 544
не е истина просто...телефона поръчан на 8 март е в София.Кога ли ще пристигне в Пловдив, някой знае ли в БГ с каква скорост се движат стоките ?

# 545
не е истина просто...телефона поръчан на 8 март е в София.Кога ли ще пристигне в Пловдив, някой знае ли в БГ с каква скорост се движат стоките ?
Бавнооооооооооо  #2gunfire

# 546
лошооо...ще се чакааа

# 547
3/18/2011 9:20:00 AM   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb)      
3/18/2011 11:06:00 AM   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Insert item into domestic bag

След колко време да чакам поръчката при мен?
И някой може ли да удари едно рамо с леееека корекция на Пейпал извлечението за пред митниците?
Всъщност какво точно искат на митницата и как точно може да се спасим от плащането на цялото ДДС или поне на част от него?Писах на китайците да пишат сума до 20 долара на опаковката на пратката,но дали са го направили не знам?
Ако искате пишете ми на ЛС,ако не искате да обсъждате във форума подобни неща.Много ще съм ви задължен!

# 548
  • sofia
Има ли неполучени пратки от и около 15 февруари или само аз съм каръка?

# 549
  • Ямбол

КиФла, мила аз имах от 24.01,които получих едва сега на 14.03

# 550
  • Бургас
някой поръчвал ли е е-рийдър? дали е добро качеството?

# 551
Има ли неполучени пратки от и около 15 февруари или само аз съм каръка?
И аз чакам от 17-ти февруари  Peace

# 552
Аз имам от 06/02

# 553
  • София
Аз чакам една от 30.01 и една от 14.02, даже им писах,ама нищо.  Cry

# 554
И аз им писах, че поръчката ми е от 9.03, а още нямам номер за проследяване. Отговорът им беше "Благодарим ви за направеното плащане. Ще изпратим поръчката когато можем". Леко съм разочарована от тях, но ще чакам какво друго ми остава.

Общи условия

Активация на акаунт