www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 473
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Чета,чета и не мога да взема решение да поръчам ли телефон или не?Много раазнопосочни мнения има.Искам го само за говорее,екстри не ми трябват, но май има вероятност и да не мога да говоря май. Ако някой има по сериозен опит ще съм благодарна да сподели. конкретно този искам http://www.tinydeal.com/30-tft-camera-2band-2sim-2-standby-mobil … x300-p-22108.html
Здравей
Вярно че има различни мнения, но всичко е до късмет. Аз съм купила 4 телефона нямам никакви проблеми с нито един. Но се оказа че резервни части за тези телефони в нашите сервизи няма. Детето си изпусна телефона от 2 етаж по стълбите и му се пукна дисплея и къде ли не го носих няма такива дисплеи въпреки всичко телефона работи.

# 691
Как мога да платя?моля някой по-вещ да ми разясни, или пък да се комбинираме с 1 поръчка?

# 692
  • Ямбол
ivetka79,
плащам чрез paypal ,с безплатна доставка до БГ ,не е  необходимо да се комбинираме,дори при високи суми не е препоръчително,за да не се налага плащане на ДДС и Мито на пощата.
Но ако нямаш карта или нещо не се справяш,мога да ти помогна или да ти направя услуга,може да ми пишеш на лични.

# 693
Hello, nice to meet you all here.  bouquet
I am a staff from TinyDeal, my name is Irena. I create an account here in order to serve you better. If you have any requests or problems about our products, please feel free to contact me. I will try my best to solve them for you.
Sorry that I don't understand Bulgarian, so I can only translate it through Google. :p

Здравейте, приятно ми е да отговаря на всички тук. : букет:
Аз съм член на персонала от TinyDeal, името ми е Irena. Аз да си откриете сметка тук, за да служи по-добре. Ако имате някакви искания или проблеми за нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с мен. Аз ще направя всичко възможно да ги решим за вас.
Съжалявам, че не разбира български език, така че мога само да го преведат през Google.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 12:56 от tinydeal

# 694
Как мога да платя?моля някой по-вещ да ми разясни, или пък да се комбинираме с 1 поръчка?

You can pay through different way.
We accept paypal first
If you can not pay in paypal we accept bank transfer, Western Union and Global Collect
You can make the payment via Visa/Master/Jcb card.

Можете да платите чрез различен начин.
Ние приемаме PayPal първи
Ако не можете да платите в PayPal приема банков път, Western Union и Global Collect
Можете да направите плащането чрез Visa / Master /JCB карти.
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 12:57 от tinydeal

# 695
Hello, nice to meet you all here.  bouquet
I am a staff from TinyDeal, my name is Irena. I create an account here in order to serve you better. If you have any requests or problems about our products, please feel free to contact me. I will try my best to solve them for you.
Sorry that I don't understand Bulgarian, so I can only translate it through Google. :p

Здравейте, приятно ми е да отговаря на всички тук. : букет:
Аз съм член на персонала от TinyDeal, името ми е Irena. Аз да си откриете сметка тук, за да служи по-добре. Ако имате някакви искания или проблеми за нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с мен. Аз ще направя всичко възможно да ги решим за вас.
Съжалявам, че не разбира български език, така че мога само да го преведат през Google.
туи чудо от къде се появи?

# 696
  • Велико Търново
Много специална се почувствах, ако това наистина е служител на сайта, да вземе, че да регистрира специално, за да ни помага.

@Irena, it's so kind of you to register here and help us with advice.   bouquet

# 697
Здравейте:)
Имам въпрос за този телефон,понеже не съм запозната с параметрите за часовата зона - дали е подходящ за нас в Бг? И друго, от къде може да се разбере какъв ще е краят на зарядното? Смисъл дали ще е подходящо за нашите контакти? Или те всички са еднакви?
Мерси:)
http://www.tinydeal.com/24-touch-keypad-input-900-1800mhz-2-sim- … t688-p-24204.html

# 698
  • Ямбол
Sonderzeichen, тел ще ти работи в БГ.
зАряднте са си пригодени за бг стандарти,
само ,че тел.който си посочила няма бг меню и ако желае,трябва да им пишеш да ти вкарат,но от слухове знам ,че не се приемали добре допълнително вмъкнатите менюта на бг от тях,ако си го няма предвидено от производителите.
А и къде ти е гаранцията,че и да им пишеш ще ти сложат бг меню

# 699
  • Ямбол
Sonderzeichen,сега имаш  и лично персона от Тинито в темата,към която може да се задават въпросите ни  Grinning

# 700
@Serenity' Thank you for your warm welcome. Heart Eyes

@Sonderzeichen What никид said is right, thank you first, you are so kind. Hug
Don't worry about the language and charger, you can leave us a message to tell us about your requests, our colleagues will set the correct language and choose the right charger for you.

@Serenity' Благодаря ви за топлото си посрещане.. Heart Eyes

@Sonderzeichen Това, което никид каза е точно, благодаря на първо място, вие сте толкова мили. Hug
Не се притеснявайте за езика и зарядно устройство, можете да ни оставите съобщение да ни разкажете за вашите искания, нашите колеги ще определи правилния език и изберете подходящо зарядно устройство за вас.

# 701
  • В море от любов
Здравейте!
Вчера опитах да поръчам, но не успях да платя с картата, незнам къде е проблема, може и да е в мен. Искам да помоля ако някой може да ми поръча, поръчката ми е 21$. Като отделна поръчка, за да се избегне мито и ДДС, ако има някой от Русе, ще е идеално.
Благодаря предварително. Hug

# 702
  • Ямбол
ivaaa,аз мога,но съм от Ямбол,ако желаеш...

# 703
Бихте ли ми препоръчали телефон за бъдеща първокласничка.   Иска да слуша музика на него,и да прави снимки,по възможност слайдер ! Wink

# 704
Никид, мерси за отговора:)
За всеки случай ще им напиша една бележка за бг меню и за зарядното,пък и да дойде с английско меню не е проблем. Въпросът ми беше главно за зарядното, защото го поръчвам за един познат този телефон,че аз му казах този сайт и да не стане да се изложа пред човека:)
  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт