"Системата минус 60" - тема №19

• 29 256
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Привет и от мен   Nature Sunny

Да си дам отчета, докато имам глътка въздух  Laughing
Килограми 68, не съм мръднала изобщо, обаче вече трима човека ми казват колко добре изглеждам и че съм отслабнала. Значи съм доволна щом си личи  Party

Жаси, много си права и май това е причината да не мърдам на килограми. Сутрин винаги закусвам стабилно, а след това се храня по- малко. Добре ми е така, не съм подута и съм сита цял ден, но за да тръгна пак надолу май май ще трябва да се постарая повече и най - накрая да взема да положа физически усилия, че като ме хване мързелландия няма оправия  Wink

Стеле, бързо оздравяване на детенце  Hug И ние сме болни пак, вече трети месец ще стане не можем да се отървем, ама такава е нашата - като се започне трябва да се минат всички фази  ooooh! Успокоявам се, че тази е последната и ако не ни се случи нещо друго, другата седмица трябва вече да сме съвсем в релси  Praynig

# 676
Жасмин  Hug , ще коригирам закуската  Blush

# 677
здравейте и от мен
реших да опитам вашата система, макар че няма да е лесно и едва ли ще мога да я спазя на 100%, защото съм с диабет. и не много силна воля за храна Simple Smile
имам да свалям 6кг, поне. ще съм ви благодарна, ако коригирате грешките, които (ще) допускам
сутрин няма да е проблем, ще закусвам с детето, преди просто пиех едно кафе лате. на обяд се храня на стол, има избор от няколко менюта, ще се старая да са системни. на всяко меню е написано колко холестерол, калории, мазнини и въглехидрати съдържа. за мен са важни и въглехидратите
вечер ще е трудно, около 6 си тръгвам от работа  и отивам в детската, ще трябва някак си да се храня в работата, а после да не седям на масата. само да сготвя Simple Smile но предполагам не съм само аз така. след седмица сме на ски почивка и в хотела сигурно ще вечерям към 6.30, а не 6
не лягам по - рано от 12-1 през ноща
през ден ходя на пътеката у дома и изразходвам 500-600 калории, ако показва вярно
стартирам от 71кг тази сутрин. преди тоалетна
закуска: 1 сандвич с масло, кашкавал и филе, кафе лате *2 (едното в офиса)
обяд: ориз със зеленчуци
вечеря: ще е кисело мляко с плодове

успех на всички

# 678
  • Germany
Здравейте момичета, не съм ви писала, из нас имаше разни болнави деца  Whistling сега е спокойно вече Wink

Аз продължавам да варирам между минус 2,5 и минус 3 кг. - но по дрехите ми има голяма разлика, аз ли си внушавам, но като си обуя стари дънки, в които едва се нацеждах, сега влизам спокойно и видима разлика има - факт.
много съм хепи, и се чувствам толкова жизнена и пълна с енергия със Системата  Hug

поздрави   bouquet

# 679
здравейте и от мен
реших да опитам вашата система, макар че няма да е лесно

Здравей! Добре дошла!  Hug
Ще помагаме със съвети, нали затова сме се събрали в тази тема.  Simple Smile

# 680
Здравейте и от мен, момичета. Отчетът ми за тази седмица е -0.800. Доволна съм, като се има впредвид, че имаше и МЦ тази седмица. От днес почвам някаква физическа активност, че не се понасям - 90 кг са това!  Twisted Evil
 newsm78 Бобченка, къде се изгуби?!
з. кисело мляко с мюсли и малко ягоди, кафе
о. пържолки на скара и маруля, портокал
в. най-вероятно ще я пропусна, евентуално чай
Хубав ден, хубавици   bouquet
Жаси, аз като голям почитател на кехлибара си спомням огърлицата от предишни снимки, наистина е впечатляваща! А какви пари харча за кехлибари е отделен въпрос  ooooh! Като ми хареса нещо и ми се свива топка в стомаха, викам си - изгорях  Joy На снимките изглеждате много добре!

# 681
Жаси, аз като голям почитател на кехлибара си спомням огърлицата от предишни снимки, наистина е впечатляваща! А какви пари харча за кехлибари е отделен въпрос  ooooh! Като ми хареса нещо и ми се свива топка в стомаха, викам си - изгорях  Joy На снимките изглеждате много добре!

Благодаря ти!  Hug
И аз много обичам, почитателка съм на тази фирма: http://www.yavor.biz/hosted/hard-bg.com/index/gallery/amber/
На предпоследния ред, най-вляво е моето колие. Имам и други техни, но не се сещам да ги нося. То и с това майчинство не вървеше по парковете с подобни накити, но им дойде времето.  Laughing

Днес голямо затишие, но в това хубаво време не ми е чудно. Ех да идва пролет, да слагаме по-леките дрешки и да се хващаме за салатите, да видите как бързо ще започнат да падат килата!

Днес съм системна, ядох предимно кисело мляко, диетичното мюсли немското и сушени плодове - кайсии и сини сливи. Довечера съм на кремчето на Снежанка - котидж с ябълки и портокали.   Peace

# 682
  Ауууу, къде сте всички?  Много празно днес в темичката, в това прекрасно време сигурно сте по разходки.
  Аз наминавам да се отчета:
з- кафе, тостер със салам и топено сирене
о- картофи с копър и чесън, малка зелена салата
в- кремчето с извара, ябълка и канела / много ми допадна, ще е супер за горещите летни вечери/

Хайде, наминете де..тия дни много пусто Hug

# 683
Днес беше 15 градуса, нормално да няма никой.  Grinning

Каш, и аз съм на кремчето тази вечер, но при мен по-скоро като шейк става и си го пия директно от чашата на пасатора.  Rolling Eyes

# 684
Охххх  ooooh!ето ме  мен. Ние бяхме болни. Вече уж всичко е наред - аман от болести и доктори. Вече ще съм редовна отивам да чета назад че много съм изтървала. Само да попитам някой правил ли е масажа с меда. Има ли ефект? И задължителни ли са маслата или може само мед? Благодаря ви предварително

# 685
Здравейте и от мен! Hug Нали си спомняте,че вчера се ядосвах на едни 500гр в плюс,е днес съм -700гр,т.е.съм с 200гр напред! newsm03
Чувствам се по-добре,няма ги спазмите вече!
Днешното меню беше:
З: Овесени ядки с кисело мляко+настъргана малка ябълка и канела(получава се мнооого вкусно)
О: 2 кренвирша с кашкавал,стоплени в микровълновата
В: Салата от 1 домат,1/2 краставица и стрък пресен лук+ малко котидж

През целия ден пих вода с лимонче,много освежава.
Днес бях и по-активно спортуваща-30мин на крос-тренажора,малко на степера и упражнения с гиричките(х1кг,колкото да стягане на крилцата  newsm62 )

Пожелавам ви приятна вечер! Hug

# 686
  • София
Здравейте момичета,
За две изминали седмици от началото на режима, съм свалила 1 кг (очаквах повече, но пак съм доволна). Спазвам правилата стриктно и очаквам добри резултати.  Peace
Миме, и аз те харесвам повече брюнетка.  Heart Eyes
Всички изглеждате страхотно.  Hug
Закуска: Палачинки - 2, мляко с нес
Обяд: печен пипер с мляко
Вечеря:зелена салата с мляко
Успешна седмица на всички!

# 687
  • Варна
Добра ви вечер!
Днес се чувствам ужасно подута. Буболече, да "поздравиш" от мен твоя доктор. Вярно е, че пектинът се дава и при запек, и при разстройство. Но след моя експеримент с пектин положението с тоалетната е ужасно.
Закусих овесени трици, с малко кисело мляко и 3-4 ситно нарязани сини сливи, 2 редчета натурален шоколад 60% за разкош
О: кюфте и кебапче на скара с няколко лъжички млечна салата
В: Ориз с праз (ужасно не ми хареса, няма да повторя - лигаво и безвкусно), салата от настъргана краставица и морков.
Вода под 1 л, просто забравих да пия. Сега ще си наваксам.

Момичета, приемам всякакви съвети относно редовността на стомаха. По-зле от сега не може да стане. Отивам да си сваря от онзи гаден чай Сание.

# 688
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тук съм,но не ми се пише нещо. Още нямаме резултати тотални от мъжо, пак се надявам за утре, аман вече. Много ми се развали съня, като легна и започва едно сърцебиене, една нервност, сънувам и кошмари, ужасно е. Цяла седмица съм така и съм като труп. Не бях и системна цялата седмица, ама изобщо.
Застоя, който имах на 64 кг, обаче си каза думата. Въпреки несистемната седмица, през която махах какви ли не боклуци  Tired съм 63,8 днес. Тоест плюса е 300 гр, сле дпосещение на тоалетна след закуската. Мерих се веднага като станах и бях 64,5, затова отчетох цяло кило + в таблицата, ама няма да пипам сега да поправям.
Днес успях да съм системна.
З- 2 ръжени филийки с пастет, кафе
О- спаначена супа с ориз, кисело мляко за супата и 3 мандарини
В спаначена супа с ориз без киселото мялко

В момента ми се яде, две не виждам, добре че няма нищо в къщи  Rolling Eyes

# 689
Добро утро!
Днес не мога да се похваля с минус, но пък се чувствам добре - качените килограми около Коледа и Нова година си отидоха. Остава само да достигана целта от 50 кг., но аз не бързам.
кали 08: Аз също страдам от нередовен стомах и в резултат от това имам колит, който често се обажда. Преди време ходих на лекар и той ми препоръча при такъв проблем да пия по 1 суп. лъжица течен парафин (не е особено приятно, но помага).  Ако искаш пробвай. Аз съм доволна и от овесените трици, но нещо напоследък не ги ползвам (седят си в шкафа и чакат ред...)
eplauz: Поздравления за резултата! Продължавай все така!
мегало : Добре дошла в групата! Уверена съм, че ще си доволна от режима - тук всички са толкова отзивчиви, че няма начин да не се чувстваш добре! Hug
dezita: Важното е да изглеждаме добре, а не колко тежим. Аз също усещам повече по дрехите, отколкото по показанията на кантара, че има резултати.
 Жасмин : Благодаря ти за отзивчивостта и готовността да помагаш на всички нас!  bouquet
За менюто ще пиша утре - още се чудя какво ще обядвам и вечерям.
Приятен ден на всички! Много положителни емоции и успех в каузата!

Общи условия

Активация на акаунт