Фотография - 57

• 32 002
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Само да дам един жокер:Виждам че се говори за предаването Денят е прекрасен,аз и преди съм учавствала там,а отскоро Мавриков е там,той пък ни познава.Вярно по физиономии,защото си разхождаме заедно децата в един и същи парк,но предполагам ще се сети.

# 451
  • София
Да помогнем на Вики! Да подарим нормален живот на едно специално дете!

Вики страда от ДЦП и се нуждае от терапия в израелска болница, която не се покрива от „Фонда за лечение на деца в чужбина”. Вече са проведени успешно две терапии от курса на лечение, необходими са още три . До този момент са събрани  2 841 евро от  необходимите за  третия етап  10 221 евро.
Всички изображения в тази галерия са дарени от авторите си на каузата на Вики и са обект на закона за авторско право. Това означава, че Вие можете да закачите всяка една от тези  фотографии на стената на своя хол, кухня или офис, но не можете да извършвате с тях каквато и да било комерсиална дейност.

За да се сдобиете със снимка внасяте по сметката на Вики:

- 35 лв., ако живеете в България
- 30 евро ако живеете извън нея (различната  цена е обоснована с разликата в стандарта на живот)
 Плащане с PayPal също е възможно (http://help-viki.info). Ако дарителят желае може да преведе и по-висока сума.
-изпращате електронна поща на  адрес: gallery@help-viki.info като посочите :
    А) номера на снимката или снимките, които сте избрали
    Б) детайли по превода към сметката на Вики
    В) адрес за доставка и часове, в които ще сте на адреса (в случай, че се получава отпечатък на снимката чрез ЕКОНТ).

Изберете да получите:
 - едно копие на хартия „Лустер” 290 гр. във формат 20 х 30 см. или 30 х 40 см., в зависимост от сигнатурата на кадъра. Снимката ще бъде отпечатана във Фото плейс.  При получаване на пратката от ЕКОНТ, Вие трябва да заплатите сумата от около 14 лв., която включва доставката и печата.
или
 - файл-  фотографиите, които са отбелязани като „файл”, могат да бъдат  доставяни като адрес за сваляне на голям файл или като прикачен файл в електронно писмо до адреса на изпратената заявката.  

Данните на сметката на Вики са следните:
  Централна кооперативна банка /ЦКБ/ АД
  София, ул.Г.С.Раковски103
  Виктория Лазарова Илиева
  IBAN : BG38 CECB 9790 40B3 7313 00
  BIC : CECBBGSF

Дано е от полза  Grinning

# 452
Стискам палци, цялата акция да мине по-успешно от очакваното  Heart Eyes

# 453
Плащане от чужбина - пейпал. А щом има ибан и бик, значи може и превод. За Европа преводите са безплатни.
Аз лично бих си купила няколко файла, за да не се товаря за разпечатка от Бг и да си ги пусна тук да ми ги направят (въпреки, че тук цените са ... Sick)

# 454
Така, предлагам лека корекция в подредбата на текста относно частта, свързана с авторското право - преместих я малко по-надолу, за да не отблъсква потенциалните дарители. Инак си мисля, че е ок. Само се чудя, ако някой от чужбина реши, че иска отпечатък, какви проблеми могат да се явят? Или никой не би искал?

Цитат
Да помогнем на Вики! Да подарим нормален живот на едно специално дете!

Добре дошли в галерията, създадена за да помогне на Вики и нейното семейство да съберат  средствата за нейното лечение.

Вики страда от ДЦП и се нуждае от терапия в израелска болница, която не се покрива от „Фонда за лечение на деца в чужбина”. Вече е преминала два курса на лечение, като за завършването на пълния терапевтичен цикъл са необходими още три. До този момент са събрани 2 841 евро от необходимите
10 221 евро за заплащането на третия етап от лечението.

Вие можете да помогнете за събирането на необходимите средства, като си купите кадър от тази галерия.

За да си купите снимка, внасяте по сметката на Вики:

- 30 евро, ако живеете извън нея (различната  цена е обоснована с разликата в стандарта на живот)
Плащане с PayPal също е възможно (http://help-viki.info). Ако дарителят желае може да преведе и по-голяма сума.
-изпращате електронна поща на  адрес: gallery@help-viki.info като посочите :
    Б) детайли по превода към сметката на Вики
    В) адрес за доставка и часове, в които ще сте на адреса (в случай, че се получава отпечатък на снимката чрез ЕКОНТ).

Изберете да получите:
 - едно копие на хартия „Лустер” 290 гр. във формат 20 х 30 см. или 30 х 40 см., в зависимост от сигнатурата на кадъра. Снимката ще бъде отпечатана във Фото плейс.  При получаване на пратката от ЕКОНТ, Вие трябва да заплатите сумата от около 14 лв., която включва доставката и печата.
или
 - файл-  фотографиите, които са отбелязани като „файл”, могат да бъдат  доставяни като адрес за сваляне на голям файл или като прикачен файл в електронно писмо до адреса на изпратената заявка. 

Всички изображения в тази галерия са дарени от авторите си на каузата на Вики, и са обект на закона за авторско право. Това означава, че Вие можете да си закачите всяка една от тези прекрасни фотографии на стената на своя хол, кухня или офис, но не можете да извършвате с тях каквато и да било комерсиална дейност.

Виктория Лазарова Илиева

# 455
Да помогнем на Вики!
Да подарим нормален живот на едно специално дете!

Добре дошли в галерията, създадена за да подпомогне събирането на средства за лечението на Вики!

Вики страда от ДЦП и се нуждае от терапия в израелска болница, която не се покрива от „Фонда за лечение на деца в чужбина”. Вече е преминала два курса на лечение, като за завършването на пълния терапевтичен цикъл са необходими още три.  До този момент са събрани  2 841 евро от  необходимите за третия етап от лечението 10 221 евро.

Закупувайки кадър от нашата галерия, вие можете да помогнете на Вики да продължи лечението си!

За целта е необходимо да внасете следните суми по сметката на Вики:

- 30 евро, ако живеете в чужбина (различната  цена е обоснована с разликата в стандарта на живот) Плащане с PayPal също е възможно (повече информация на сайта http://help-viki.info). Ако дарителят желае може да преведе и по-голяма сума.
- изпращате електронна поща на  адрес: gallery@help-viki.info като посочите :
    Б) детайли по извършения превод към сметката на Вики
    В) точен адрес на получаване и предпочитано време за доставка (в случай, че се получава отпечатък на снимката чрез ЕКОНТ).

Изберете да получите:
 - едно копие на хартия „Лустер” 290 гр., във формат 20 х 30 см. или 30 х 40 см., в зависимост от сигнатурата на кадъра. Снимката ще бъде отпечатана във Фото плейс.  При получаване на пратката от ЕКОНТ, Вие трябва да заплатите сумата от около 14 лв., която включва доставката и печата.

или

- файл (дигитално копие на избрания кадър) -  фотографиите, които са отбелязани като „файл”, могат да бъдат  доставяни като адрес за сваляне на голям файл или като прикачен файл в електронно писмо до адреса на изпратената заявка.

Всички изображения в тази галерия са дарени от авторите си за каузата на Вики, и са обект на Закона за авторско право и сродните му права. Това означава, че Вие можете да си закачите всяка една от тези прекрасни фотографии на стената на своя хол, кухня или офис, но не можете да извършвате с тях каквато и да било комерсиална дейност.

Виктория Лазарова Илиева

БЛАГОДАРИМ ВИ!

# 456
опитах се да е малко по-лично и непосредствено...

# 457
35лв за един файл не е ли множко  newsm78 От фотосесиите ще получат 5 файла за 30лв., а там трудът е много повече.

# 458
Абе и аз си го мислех...  Thinking

# 459
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
От фотосесията няма да получат кадри за стената в хола или такива, които да могат да подарят за нечия друга стена... или поне не е сигурно Wink

# 460
Ами аз ще си изровя старите файлове, които съм снимала за удоволствие и не съм влагала нищо, а момичетата ще мръзнат на вън и ще влагат цялата си енергия, а след това и ще обработват.
Мисля, че цените на файловете ще е по добре да са по ниски за да могат повече хора да си поръчат или да си поръчат няколко. Снимки има достатъчно  Wink А и като се добави и доставката и печата 50 лв за любителски кадри....

Не зная, нека и другите да кажат какво мислят по въпроса Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 09:18 от шоши

# 461

От фотосесията няма да получат кадри за стената в хола или такива, които да могат да подарят за нечия друга стена... или поне не е сигурно Wink

Защо, бе Муцуна, да не получат? Такива хубави портрети правите на хлапетата.

# 462
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Шоши, не казвам, че няма да получат, но всичко зависи колко време ще имаме на дете, колко хора ще снимат и т.н. Ти също може да снимаш, ако чувстваш, че не е честно спрямо другите просто да пуснеш кадри за продажба и с това да се отчетеш в инициативата. Всичко е на добра воля - всеки помага (или не), както сметне за добре и както може. Аз не мога да пусна кадри за продажба по разбираеми причини, но не се чувствам "прецакана", че ще снимам цял ден и ще обработвам още 10. Не мисля обаче, че може да се съпоставят така нещата. Не може на Любата (първо тя ми хрумна, иначе сте много, момичета Hug) натюрмортите да се продават за 5лв, съгласи се Peace

# 463
Не съм казала 5лв, казах, че 35лв. ми се струват много за един файл  имайки предвид  моите Confused, но както и да е....
А в снимането ще се включа, ако дотогава дъщеря ми оздравее, че е с плевмония. Дори си мислих да прескоча до Варна да помогна там на момичетата, защото тук едва ли ще има много желаещи както и беше по- предният път.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 00:11 от шоши

# 464
Освен че сте големи фотографки сте били и големи организаторки.Абе големи жени.
Ще видя и аз с какво мога да се включа.За сега съм болногледачка ама и това ще мине.

И една Кокетка от мен.
http://www.flickr.com/photos/51799529@N05/5416308881/

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 00:11 от VesyMesy

Общи условия

Активация на акаунт