Фотография - 57

• 32 004
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Само да напомня и помоля за телевизионните изяви -

да се спомене Фото-Плейс, като участник в каузата с направената отстъпка от 20% за печат.
Всъщност те сами предложиха тази отстъпка, и друг път са участвали в подобни благотворителни каузи.

# 436
За Пловдив цената от 30 лв за 5 кадъра е добра и приемлива. Така повече хора ще се включат.

Реших и аз да разпечатам една от снимките и тогава да пускам. Конкретно тези, които искам да подаря съм ги виждала само в малък формат. Трябват ми два дни още!

# 437
Кажете коя е телевизията? Да не е извън София студиото? Как стои въпросът с транспорта? Ще е супер трудно да намеря гледач за Чико по това време, та ще съмс него в кадър, което вече ми се е случвало многократно и с него, и с другите две.

Ми,ОК, да не се набляга толкова на Св. Валентин като тема. Но доколкото си спомням на сайта на Вики кампанията е Да помогнем на Вики да проходи. Нека това да си е надслова, хем с името Вики се конкретизират нещата.
За сроковете -1 седмица в София приемат инфо макс, в срядата на седмицата предхождаща събитието. Т.е. добре е да имаме яснота асап. Не съм говорила още с никой, защото нямам  яснота000
1425

# 438
  • София
аз продължавам с моите флорабелски опити:

vintage by Eli Mishe, on Flickr

Очаквам да вземете решение, за да преценя дали мога да се включа с нещо и аз.

# 439
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
30лв - 5 кадъра + още 10лв за всеки допълнителен човек. Сетете се колко време ще глътне едно лапе + майката + братчето, ако желаят от тези 5 кадъра един да е с мама, друг да е с тати и трети да е с голямата сестричка и останалите 2 само детенце/бебенце... Някакви такива условия трябва да се поставят, защото иначе ще се разпилеем да снимаме майки и татковци и приятелски деца и всякакви братя/ сестри/ братовчеди ooooh!

И понеже виждам, че има много момичета, които не могат да се включат нито в снимането, нито в продажбата на снимки, а имат желание да помогнат някак -
Централна кооперативна банка /ЦКБ/ АД
София, ул.Г.С.Раковски103
Виктория Лазарова Илиева
IBAN : BG38 CECB 9790 40B3 7313 00
BIC : CECBBGSF

... можете да дарите средства или да разпространявате информацията... или и двете Peace

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 18:48 от Муцуна

# 440
Имам процедурно питане - а доставки в чужбина ще могат ли да се правят и колко ще бъдат високи

# 441
Веч, доставка при всички случаи ще е по-скъпа от стойността на файла, който е разпечатан...

Дори на Български пощи куриерската услуга за документи в ЕС, за 0,250 кг е 40-50 лв, за 0,500: 60-70 лв...http://www.bgpost.bg/?cid=54

Освен това как Фото-Плейс ще си получават парите за разпечатката?...Предварително по тяхна сметка ли, преди пращането на разпечатката, как ще се проследяват тези неща...Дали изобщо работят с други куриери, освен Еконт...Вижда ми се доста сложно и объркано. 

По-добре да се закупуват само файлове. Вижда ми се обаче по-логично цената в евро да е по-височка, а не 15-20 евро... Thinking

# 442
  • София
Кукле , ТВ7 е телевизията, писах, но не си видяла явно. По принцип организираме транспорт за гостите, на които им е по-сложно придвижването,  ще ви вземат и ще ви върнат после с Чико. Само няма ли да му е раничко на детето? Като дойде време, ще уточним тези подробности Peace

# 443
Ето още един бъдещ фотограф, желаещ да се включи в благотворителното снимане Simple Smile

Can I hepl with Valentine photo session? by tracy_tomsickova, on Flickr

И една валентинска картичка за тати Simple Smile

Valentine card by tracy_tomsickova, on Flickr

С това мисля приключвам валентинските снимки на Дани, може да направя един селф ... ще видим дали ще ми дойде нещо смислено на акъла.

# 444
Кукле,
на сайта на Вики пише следното-Да помогнем на Вики! Да подарим нормален живот на едно специално дете!

Лично аз не виждам смисъл да се бреинстормва нов слоуган. Има си мото, хубаво е, силно е, истинско е, достатъчно е.

Също така бих искала да те помоля да ми кажеш къде ще контактваш за медия пространство, за да не се дублираме.

Очакваме потвърждение от един МОЛ в понеделник, дали ще ни разрешат да снимаме там. Тогава ще може и да заковем нещата със самата акция и снимането.

Аз виждам нещата като кампания за Вики, като използваме удобния повод на Св. Валенти и прочие, писах по-горе. Акцентът е Вики и нейното лечение, а просто Св. Валентин е прекрасен повод, който използваме.

Моля ви за малко по-активно участие за да установим следните параметри:
файлове от чужбина как се плащат?
35 лева за бг и 30 евро за чужбина
тук нашата гледна точка е разликата в стандарта който имаме.

Нека да ги изчистим тези неща, помогнете ако можете с предложения за информационен текст за сайта и начина на плащане и получаване, както и за текста за ФФ.

И вече финално

35 лева за файл/отпечатък
30 евро за чужбина

за сметка на получателя са сумата по отпечатването и транспорта с Еконт-около 14 лв.

да?не?

# 445
Фрида, да помогнем да Вики да проходи е името на групата във фейсбук, права си. Но да присъства името на Вики, за да няма недоразумения за кого се събират пари.
Медии - в 1 седмица в София, програмата, денят е прекрасен-засега това се сещам по-сериозно, дано да се отзоват.
да пуснем и тук в клюкарника, бгмаммата е супер важна медия, но пак да говорим с мама, аз не ги познавам лично.

Цеце, Тиви7 е до нас близо, на 1 км. ще станат нещата. (но ме закарайте вие плс, че аз си карам само в квартала на 2-ра - уча се  Laughing)

Вижте Муцуна какво предлага за допълнителните хора. Аз съм ЗА да има някакво ограничение по някакъв начин.

# 446
За фотосесиите - сложете ограничение "максимум двама" - предполага се, че дете с майка си ще се снима, двойка влюбени и т.н...Може родителят да е имал намерение за детето само, ама то да ревне, да се разкиселчи или да се засрами и мама да влезе в действие - и в кадър съответно.

Тези, които явно ще искат повече хора (семейства с две деца примерно), предварително да платят 40 лв. по банкова сметка.
Това е за над двама човека. Иначе ще гоните хората из мола да си доплатят 10 лв, защото на последната снимка и тати се е снимал с мама и детето...

30 лв за 5 кадъра за 1-2 човека
40 лв за 5 кадъра за 3-4 човека?....

35 лв за файл/разпечатка и
30 евро за файл за чужбина  - за мен е О.К.

# 447
Кукле, за "денят е прекрасен" съм водила разговор  с Ива, от преди още, но Фрида имаше пред вид директно с телевизията да прави контакт. За това засега се въздържам. Иначе за конкретното предаване мисля, че няма да имаме отказ. Само трябва да се реши в кой ден да бъде и кой да отиде там да говори.

Исках да ви кажа, че много ме радвате Simple Smile
Цари такъв хубав дух и толкова желаещи да се включат  Heart Eyes
И подкрепям Муцуна - тези, които са далеч, и не могат да участват с личен труд, могат да участват с финансов превод по сметката - в края на краищата това е целта  Grinning

# 448
Цецето, знам че сигурно бързо ще свърша:) Проблемът е, че във вторник имах детегледачка за децата и нямаше проблем ако ще и 5 часа да се забавя. Тъй като пътуваме петък вечерта, ще оставяме децата на нашите в петък наобяд и съм освободила детегледачката т.е. сутринта няма кой да ги гледа, а не мога да ги взема с мен като Кукла, защото моите спят до 10. Мисля какво да направя - до утре ще имам яснота дали някой ще може да дойде вкъщи. Къде се намира ТВ7?

Браво, Кукле!

# 449
ВАЖНО И ПРЕВАЖНО!

Поствам текста за сайта/галерията с въведение и указания

Моля, прочетете, помислете и предложете:
а) корекции
б) конкретизация ако е възможно
в) посочете ми всички правописни грешки

РИБО, моля те погледни частта за правото и помогни!

Текст галерия:

Да помогнем на Вики! Да подарим нормален живот на едно специално дете!
Добре дошли в галерията създадена, за да помогне на Вики и нейното семейство да съберат  средствата за така важното и лечение.
Вики страда от ДЦП и се нуждае от терапия в израелска болница, която за съжаление не се покрива от „Фонда за лечение на деца в чужбина”. Вики вече е преминала два курса на лечение, като за завършването на пълния терапевтичен цикъл са необходими още три терапии. До този момент са събрани от дарения 2 841 евро от така необходимите за заплащането на третия етап от лечението, който възлиза на 10 221 евро.
Всички изображения в тази галерия са дарени от авторите си на каузата на Вики, и са обект на закона за авторско право. Това означава, че Вие можете да си закачите всяка една от тези прекрасни фотографии на стената на своя хол, кухня или офис, но не можете да извършвате с тях каквато и да било комерсиална дейност.
 Как може да се сдобие с някоя от снимките в галерията:
-харесвате дадена фотография
-внасяте по сметката на Вики 35 лв., ако живеете в България и 30 евро, ако живеете извън нея (различната  цена е обоснована с разликата в стандарта на живот), плащане с PayPal също е възможно (http://help-viki.info). Ако дарителят желае, то тя или той може да преведе и по-висока сума.
Данните на сметката на Вики са следните:
Централна кооперативна банка /ЦКБ/ АД
София, ул.Г.С.Раковски103
Виктория Лазарова Илиева
IBAN : BG38 CECB 9790 40B3 7313 00
BIC : CECBBGSF
-изпращате електронна поща на следния адрес gallery@help-viki.info. Там трябва да посочите следното:
А) номера на снимката или снимките, които да Ви харесали
Б) детайли по превода към сметката на Вики
В) да посочите адрес за доставка и часове, в които ще сте на адреса (в случай, че се получава отпечатък на снимката чрез ЕКОНТ). Получавате едно копие на хартия „Лустер” 290 гр. във формат 20 х 30 см. или 30 х 40 см., в зависимост от сигнатурата на кадъра. Снимката ще бъде отпечатана във Фото плейс.  При получаване на пратката от ЕКОНТ, Вие трябва да заплатите сумата от около 14 лв., която включва доставката и печата.
Г) фотографиите, които са отбелязани като „файл”, ще бъдат доставяни като адрес за сваляне на голям файл или като прикачен файл в електронно писмо до адреса, от който е изпратена заявката.  

Общи условия

Активация на акаунт