Фотография - 57

• 31 974
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Поздравления за Фрида и Либи, за всички усилия по организацията Grinning Галерията наистина изглежда много добре! Дано има успех!

От мен малко ранни опити за първомартенски снимки, но най-вероятно до тогава няма да останат нито сняг, нито кокичета  Grinning

Untitled by tchara, on Flickr

Untitled by tchara, on Flickr

# 541
  • София
Галерията е страхотна!Дано да има успех!Браво на всички за усилията и труда , който полагате!

Чара, ако знаех, че ще се падна да пусна снимка след твоите, щях да се откажа, , страхотни са и двете, но с баткото е по-грабваща някак!

ето от мен  :

Михаела by Eli Mishe, on Flickr

# 542
Момичета, ако имате фенски страници пуснете инфо или публикувайте в профила си страницата на Вики. Там съм качила избрано един албум, който може да заинтересова хората

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=26230&id=1332260367 … d=133227196742701

Имам също така и банер, които можете да сложите на сайт или блог и който да води към уеб галерията. Ако имате подобно желание моля, ми пишете на лични, за да ви го изпратя Simple Smile

# 543
  • София

Чара, ако знаех, че ще се падна да пусна снимка след твоите, щях да се откажа, , страхотни са и двете, но с баткото е по-грабваща някак!

Еееее, ти пък  Grinning Ще си направим взаимни комплименти, но аз пък се възхищавам на аксесоарите и студийността, която постигаш- аз не мога.

Иначе фотосесията беше предназначена за баткото,прекарахме около 30мин навън само по ризка даже и без потник, затова се въздържах малкия да снимам, но той като ревна, че  искал същата риза и да държи кокичетата... отнесе няколко кадъра, а смехът му  на снимката  е малко смях през сълзи:D

# 544
Момичета, ако имате фенски страници пуснете инфо или публикувайте в профила си страницата на Вики. Там съм качила избрано един албум, който може да заинтересова хората

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=26230&id=1332260367 … d=133227196742701

Имам също така и банер, които можете да сложите на сайт или блог и който да води към уеб галерията. Ако имате подобно желание моля, ми пишете на лични, за да ви го изпратя Simple Smile

В подписите в мамата нали не пречи да си сложим банер?

# 545
# 546
  • София - град
Една слънчева снимка от мен

# 547
Поздравление за цялата организация Hugискрено се надявам да се съберат повече средства и да се помогне на Вики Hug
Аз също ще добавя линк къв профилът си в фейс бук.

От мен една зимна серия снимки на децата ми

Ивайла by Eli Karagyozova, on Flickr

# 548
Момичета, какво става със сесиите? Ако се снима този уикенд мисля, че няма никакво време за да се обяви и информацията да стигне до повече хора на време?!?

# 549
фрида, аз забравих да кажа в имейла, че давам и файловете, а не само принтове.

а как мога да си сложа този банер и аз в подписа? като на фелисидад?

ако алегрина чете, ако имаш желание можеш да споделиш прекрасните си фш феички (момичето с нота и т.н.)

# 550
Малена, да обяви сесиите.
Ако имаш желание сложи банера на сайта си, изобщо по какъвто начин се сетиш.
Само ми кажи как да го сложа като информация в фб страницата и групата на Вики?
Тоест, трябват ми детайли Simple Smile

# 551
  • София
Ето адреса с банерче, който да поставим в профилите си

Код:
[url=http://gallery.help-viki.info/][/url]

# 552
Моля, ако има желаещи да се включат в благотворителното снимане във Варна , да ми пишат тук или на archstudio.bg@gmail.com

П.п.
Да поясня, че питането ми е към снимащи, не към тези, които искат да се снимат. Стана така, че не са ме разбрали.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 19:32 от Malenna

# 553
Има група във фб за Вики вече, но пък няма лошо и страница да има. Пратих със закъснение моя кадър.
Момо, с удоволствие бих ги дала, но не съм сигурна, че са за тази галерия, все пак няма никаква фотография в тях. http://www.flickr.com/photos/alegrina/sets/72157613119365086/with/3389918377/

# 554
  • София - град
Алегрина на мен ми харесват. Имат място в галерията според мен!

Общи условия

Активация на акаунт