Отговори
# 495
  • София
Бобчо, извинявай, че те пропуснах. Да си жива и здрава, леко раждане и много щастие у дома, ти желая!   bouquet Hug

Светле, браво за лесното раждане и скорошно прибиране с Даниел у дома, да разказваш как е минало!

Анджи беше пуснала един линк със статия за раждането. Та там много хубаво беше описано как започва раждането и болките. Специално за състоянието на матката, беше даден пример с гумено шише пълно с течност и как, за да излезне течността от него равномерно е нормално да се стисне отгоре, а не по средата или отдолу. Та така започвали болките. На мен ми е много дискомфортно по дъгата на матката. Не бих казала, че ме боли. Или пък всичко се дължи на двата сандвича за закуска и прекалено голямото желание да раждам вече. Някой раждал непредизвикано има ли наблюдение върху това? Любопитно ми е, просто. Аз бях с предизвикано раждане първия път и нямам никакво наблюдение над нещата.

# 496
Честита принцеса НЕЛИ НА МАМА МЕЧТАНИЕ!   bouquet

МИМ
за коликите, единственото, което ни помогна беше нух вомика 5сх на боарон, разтварях 3 драженца и валко водичка и с лъжичка ги давах, за чайче само маточина, пак с лъжичка. Пробвали сме 10 вида бебешки капки - еспумизан, колиев, тези английските, дорм кинд и кво ли не, чайовете на хип анасон и копът, отделно копър, топли кърпи на коремчето, гушкане, всичко, кото чух и прочетох и нищо, така 3 месеца рев. Успокойте се с таткото, много е трудно да гледаш така разтроено бебето си, но просто трябва време и ще отминат  Hug

и палчета много на Борянка!!!!

# 497
  • софия
Хихи, чудя се дали някои особи ще продължат да ни дават акъл и в Родени  ooooh!.

"да не чуе дявола"

# 498
Хихи, чудя се дали някои особи ще продължат да ни дават акъл и в Родени  ooooh!.

"да не чуе дявола"

Ама пък какви съвети... Joy Joy Joy Ние сме на ниво висш пилотаж, тя ни продава краставици... hahaha

Теди, ти изписана ли си вече или разчиташ на болничното wi-fi?

# 499
мацки Добро Утро от нас.  Embarassed Аз се наспивам по 15 часа дневно вече, нито до  00 ходя, нито нищо и кокера спи с нас  Embarassed. През целия си живот не съм спала толкова  Embarassed

ЧЕСТИТ СИН НА СВЕТЛЕТО, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ  Hug СВЕТЛЕ ТИ СИ НИ ШАМПИОН!  Hug

МНОГО СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ЗА БЕБКАТА НА НАДИ!  Praynig

БОБЧО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА, НАЙ-ЛЕКОТО РАЖДАНЕ ТИ ЖЕЛАЯ И НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ПОДАРЪК, НО ФЕВРУАРИ!   bouquet

И наистина ли трябва бебетата да се оригват  Thinking е това не го знаех  hahaha
вари го печи го, но от лайното торта не става
извинете   bouquet
при нас пък е едно слънчево време, незная дали е студено, но така е нагряло...

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 13:18 от loryn

# 500
СВЕТЛЕ ЧЕСТИТ ТИ БЕБЧО,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ,А ТИ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ.ТОВА МИ Е ОТ ЛЮБИМИТЕ ИМЕНА И НА МЕН.МНОГО СЕ РАДВАМ.
На малката Борянка и стискам много много палчета,дано всичко се оправи бързо. baby_neutral
 hahaha

вари го печи го, но от лайното торта не става
Joy
Лори точно щях да пиша,че днес липсваш нещо.

# 501
Наминавам да се похваля!
Моята най-добра приятелка роди днес и преди малко ми се обади!  newsm44
Има си момченце, 3900гр.,55см. Да й е живо и здраво!
Толкова се радвам! newsm68
Винаги сме си мечтали да си гледаме дечицата заедно. Преди три години го планирахме, но при мен не се получи. Сега без да искаме забременяхме почти по едно и също време! И двете с момченца! Съдбата си знае работата! cry

# 502
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито момченце Светле, жив и здрав да е и много да ви радва  Hug
Честит рожден ден Бобчо  bouquet
И аз започвам вече 40 седмица  Party вече си мисля че ще се роди точно та термина, не знам защо така  Hug
Лори успокои ме, че не съм само аз дето си поспивам повечко  Blush ама нали сега ми се е паднало, после не се знае колко безсънни нощи и дни ме чакат Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 13:24 от mimi_jobnoto

# 503
Аз сутринтра бях нещо притеснена и нищо не съм честитила  Grinning
Светле, да ви е честит малкия Даниел. Много да ви радва, да ви е здрав, а на теб скорошно възстановяване  Hug
Бобчо, честит рожден ден. Много много здраве и само хубави емоции     bouquet  Hug
Софт, честито ви бебче. Разбирам вълнението ти, и аз скоро го изживях  Grinning
Ние няма да се раждаме днес, хихи, но докторката каза тези дни  Wink
hey_ya пробвай за през нощта да му слагаш една разрязана глава лук, както е с люспите, близо до главата му или просто в стаята, да диша .  Peace
Благодаря на момичетата, които ми отговориха  Hug

# 504
Честит син ,Светла ! Жив и здрав и много послушен  Simple Smile .

soft ,сега с приятелката ти ще станете още по-близки  Heart Eyes .

Лори ,дано и бебето като се роди да обича да си поспива ,че да не ти разваля режима Joy

hey_ya
, кашлицата е основният симптом на върлуващия в момента грип-не искам да те плаша .
Аз си мислех ,че днес ще съм по-добре ,но напротив-по-дълбока и болезнена става кашлицата .Температура нямам .Цяла нощ имах контракции от това постоянно напъване  Tired .
Според мен е добре да му чуят гърдите ,че при децата много бързо става сериозно .
Моят като почне да кашля и направо повръща  #Crazy .Нищо не мога да му дам ,затова се страхувам и сега да не го заразя  Praynig .

# 505
  • София
Добър ден и от нас   Grinning

Честито на мама Мечтание и на мама Светла, да са ви живи и здрави дечицата!

Силно стиснати палчета за Надеждата и малката Боряна!

Честит рожден ден на Бобчо, благодаря за почерпката
!

Аз от 11 часа чистя хладилника у нас, че не съм я вършила тази процедура от както сме го купили  Embarassed Голяма чистница се извъдих  Joy

Софт, честито на приятелката ти:)

# 506
Момичета,кой беше споменал за Биопарокс?Имам вкъщи и дали мога да си пръскам,че нещо не ми минава гърлото и взе да ме дразни и да кашлям.По колко пъти трябва да се пръска?
Надеждата, Praynig!
Честит син на Светлето!  bouquet

# 507
За Биопарокс- а чета, че няма противопоказания   Peace
Той е локален и не би трябвало да дразни, но ако искаш ето ти тук информация от други бременни или се обади и си питай лекаря  :

http://www.vtoromnenie.com/viewtopic.php?f=3&t=2478

Дано да съм ти помогнала     Hug

# 508
Дано да съм ти помогнала     Hug

Оф, дано, че просто не знам какво щяхме да правим без теб!  Crossing Arms

# 509
Момичета,кой беше споменал за Биопарокс?Имам вкъщи и дали мога да си пръскам,че нещо не ми минава гърлото и взе да ме дразни и да кашлям.По колко пъти трябва да се пръска?
Надеждата, Praynig!
Честит син на Светлето!  bouquet

Аз ползвах Биопарокс 4 пъти по 4 впръсквания преди 2 седмици. Много бързо ми мина болката в гърдите( за 2-3 дни) и не се наложи друг антибиотик.
Личната ми каза, че той е локален и не отива в кръвообращението, така че няма досег с бебето. Не се притеснявай да го ползваш.

Общи условия

Активация на акаунт