Отговори
# 435
Благодаря за топлото посрещане, мамчета:hug:

За корема - да споделя голямата щерка преди седмицакакво ми каза:" мамо, ти имаш още едно бебе в коремчето". А за килограмите се боря, а ма не много, че млекце да има и до сега само 6 кг съм свалила, а имам още поне 12, в най-добрия случай 15. Съществува едно мнение, че докато не се въстанови цикъла не се свалят кг, а при мен не се е възтановил. Много съм се амбицирала, че с каката си ги влачих 20 кг отгоре 2 години и половина. Точно си върнах размерите и теста за бременност бе положителен, ама нарочно Wink.

Линк за  упражненията едва ли ще намеря, беше преди три-четири години, но може да си измислиш нещо подходящо, дадох го като идея. Може да се ползва бебето като горичка, дано не ме линчувате за последното.

Марвина, това с двата лаптопа задължително ще го използвам, когато ми е нужно видеонаблюдение.

# 436
  • Сливен
лст моя цикъл си се върна,но апетита се удвои  newsm78 #Crazy,
през деня както и да е ,не хапвам кой знае колко,но вечер след като малкия заспи до като си легна ,или по-точно от 21 до 2  ooooh!,голям глад,вечерям поне 3 пъти  smile3511,днес вечерях един път но за това пък за десерт изядох едно бурканче сладко от смокини,чак ми прималя  Animal Pig,хората правилно са казали "гъз глава затрива"  #Cussing out
хайде търсим снаха за олето  newsm10 ,момчето ни е много убаво, много послушно и е по живота,кандидатките утре на кастинг  newsm06

# 437
  • София
Хейли, Наде,  Hug и бързо оздравяване.

хич не съм в час с дискусиите ви, но се "отчетох" в анкетата сред кромните 10% ядящи денем, нощем - все през 3 часа  ooooh!
обаче, да дам "жокер" на Олето - когато спяхме всички в една стая, акто цигански катун, малкия си го приспивах след баня, т.е. към 21-21:30, и го слагах да спи в шезлонга. След това се захващахме с Ида,баня и всякакви други вечерни процедури.Като стигнехме до лягането, мъжът ми местеше малкия с шезлонга в хола, а аз полягвах с Ида да четем и заспиваме. Малкия го връщахме обратно в спалнята чак като си лягахме и ние, едно от страх Ида да не се събуди и да не реши да го нашамари, и друго - той нея да не събуди търсейки ме. Обикновено го изчаквах към 12-1 да се ъсбуди за хапване и така се местих направо с него в спалнята, но ако решах да лягам по-навреме просто го гушвах и местех, той не се буди от местенето. Та може да побваш и ти така. Ако нямате шезлонг, може в количката да го паркирате. Те все още са малки, и поне по Йоси съм забелязала, не им пука особено къде спят. И в чекмедже да го сложиш - ще си спи  Wink

# 438
marvina, и ние сме правили номера със скайпа, когато почнаха да идват гости "на бебе". Тони спи в спалнята, а ние в хола, черпейки се, го гледаме като телевизионно шоу Simple Smile

За намаленията по моловете - имахме удоволствието да отидем до Карфур и накупих сумати бодита от там. Страхотни цени, а не са никак лоши бодитата Simple Smile Имаха намаление - 50% за текстил и всичките дрешки бяха на изкусителни цени. Казвам "удоволствие", защото когато сме в мола, Тони спи мнооооого добре, дори може да направи пауза от 4 часа и половина между храненията. Много му харесва също да пътува в колата Simple Smile

# 439
Ох цяла нощ не мигнах от притеснение Sad

Моето бебе вече не е с висока температура,но почна да покашля от снощи,днес чакам личната лекарка у нас да ни прегледа и тогава ясно ще знам какво и е на Дария .Дано да не епроблем кашлицата,че аз съм бронхитна,а като чета,че все повече бебета страдат от респираторни заболявания и ми става зле Sad

Вчера през деня я заведох на дежурен лекар,че нашата педиатърка беше възпрепядствана да дойде,изписаха и само капки за нос,нито гърло,нито уши,нищо не прегледа,каза добре е детето.Точно 3 часа след това бебето ми вдигна 39,5 температура,ей Бога ми...какви са тези лекари не знам  #2gunfire Връщам се вечерта,след 1 час умуване с Тони,къде да отидем,дали в Токуда или някъде другаде,в крайа сметка реших,че искам да се върна при този некадърник да го попитам как здраво бебе цял ден е омърлушено и не иска нито да яде,нито нищо Sad И той,ауууу ами отивайте за хоспиотализация в Инфекциозна Болница,пак без да я прегледа!!!Не смеел да се обвързва с ангажимент към толкова малко бебе,ядосах се и му викам,закво изобщо си лекар не знам,да си редиш пасиянси на компютъра,докато ти обяснявам за болното ми 4 месечно бебе!Забравих всякаква етикеция и възпитание,просто ми падна пердето.Звъннах на моята лекарка,каза че ще подаде сигнал за този лекар и каза да не ходя по никакви болници,да стане още по-лошо положението,а да слагам свещички ефералган и да давам превантивно 2,5 мл Нурофен,защото бил проитвовъзпалителен и може да се дава дори и без температура!Та така Sad Просто какви са тези лекари не знам Sad Дано не е нищо сериозно!

Краси,просто си прекъснете връзката с хора,които ви се бъркат в живота било то,свекъри и свекървища,майки и бащи дори.Не одобрявам даването на становища на хора,които идея си нямат какво се случва!Чули-недочули,разбрали-недоразбрали,все са компетентни,а да си затормозяваш живота с тях няма никакъв смисъл!Или ги игнорирай и не ги слушай или тотално спри контакти с тях!То е епидемия из цяла България,под път и над път болни хора,бебета,деца.....Какво искат!Ти си реагирала възможно най-адекватно,шапка ти свалям за търпението и самообладанието,което запазваш!Много гушки!

Марви,Оле...добре,че сте вие да ме развеселуте  Hug Hug Hug

И само сикам да добавя,че ние сме първите сгодили се в темата Simple Smile Следователно,първата сватба ще е нашата(на Дарито и на Никинце на Ради),колкото и да не ви се иска  Mr. Green Joy

# 440
Хейли миличка - много прегръдки и от мен! Дано малкия се оправи бързо..Лелеее като прочетох ми се сви сърцето! Изтрай мила - утре ще си до него Praynig

Наденце - Дари от теб ли се зарази?Охх, дано се оправя бързо  Praynig

Честити месечинки на празнуващите  bouquet

Хайде ЧЕСТИТО и на новите формирани двойки Wink Отивам да пия кафе Mr. Green

# 441
  • София

Мацки, много спите бре!  Crossing Arms

# 442
  • Бургас / Св. Влас
Хейли,много ми стана мъчно и криво за мъника и за тебе Hugти си силна,аз ако бях цяла нощ щях да плача.Много бързо оздравяване  Praynig

Наде даноооо  PraynigДари се подобри и  вие бързо оздравявайте.Тоя лекар  #2gunfire ама хубаво си постъпила,стига сме си мълчели пред невежеството и непукизма им,безхаберниците трябва да си получат наказанието!

Моята мома засега е свободна,не съм я дала на никой,въпреки,че съм си заплюла зет - Barbaletkeee Hug?!

Линия на корема и черен пъп и аз имах.Линията избледня,не е толкова тъмна,но все още я има.Слава богу други петна не съм имала - напротив кожата ми стана страхотна през бременността и още е.

Килограмите - качих 10,в болницата оставих 7,другите изчезнаха до 40 ден.Според мен не е до това дали ще имаш  менструацията и дали  кърмиш,а до организъм.

Моята мома я къпем към 9-9.30,после започва великото кърмене,защото освен на гърда по никакъв друг начин не заспива.Ако имам късмет до 22.30-23 е заспала.Последните  3 нощи обаче,унесе се заспи и след 10 минути започва едно въртене на главата и хоп пак се е оцъклила и така до 00-1 ч.Иначе  после се буди или към 3 ,а понякога направо в 6,като и двата пъти цоква и заспива и така до 9.През деня преди обяд дреме към 1 час на обяд задължително спи 2,3,4 часа,зависи дали е била на разходка.

Мисля,че я мъчат зъбите,даже на долния венец в дясно и се белее ,но не мога да преценя дали е втория резец или кучешкия,подуто и е и твърдо,дали  ще имаме зъб скоро Thinking?

Аз не и пиша не пиша,а ,като се разпиша....

П.П Ради как я направихте тази пяна? Страхотна снимка:)

# 443
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,  Hug

Краси, мила има ли новини за Симката? Много   Hug  spoko
Nad1, дано не е нещо сериозно и отмине бързо!  Praynig

ПО-здравите тази сутрин към свекървите или към тъщите трябваше да са, с оглед обстоятелствата?!  smile3506 newsm62

Честито на месечинките, а болните да се възстановяват бързо!  newsm10

# 444
Добро утроо!

Дано има подобрение при болните дечица днес.  Praynig

И моята черта на корема ми много избледня, но си има още. А след раждането като се сетя какъв черен ми беше корема.  ooooh!

Аз мисля да се възползвам от съвета на Марвина за великите намаление по моловете и след малко паля колата и отивам у МолО. Вчера цял ден мъж ми беше на закриване на лова и днес се разбрахме мен да ме пуснат градска.  Party Оставила съм  кърма за две хранения и им казах да не ме чакат преди 5-6 часа   следобяд.

Хубав ден, аз тръгвам.  newsm01

# 445
  Привет милички!
 Нямам много време за четене и писане,но все пак да се вясна,че ще ме забравите  Mr. Green!Ние сме добре всичките,излизаме всеки ден навън,опитвам се някакъв режим да им създам на двете ми пиклички!
  Краси,Наде много стиснати палчета за бебчетата имате!Много ми стана мъчно,толкова мънички и беззащитни са!Дано бързо се оправят и вече никакви болести!
  Марвина,това с лаптопите отдавна го бяхме измислили с моя мъж,ама действа при малко бебе.Че ние го прилаггахме не вече порсналата Весела и тя малко да се разбудеше почваше да цъка по клавишите.Сега немога да го прилагам,че лаптопа на мъжа ми си е с него.
  Аз черта на корема този път изобщо нямах,та немога нищо да кажа по въпроса.Предните 2 пъти ми се махаше още в родилното.
  Започнах да цедя и да складирам във фризера,че все някакво излизане изниква изневиделица и аз едвам смогвам да изцедя.Ето днес с Алек сме на рожден ден и майка ще гледа двете бебешорки.Сега ще ги изведа малко навън,че се опитва и слънчице да пробие при нас.А това с въздушната баня го знам отдавна,още Алек преди баня го събличах голичък да поритка.Само че за разлика от момите той опикаваше всичко наоколо  hahaha.
  Аз ще съм и свекърва и тъща,силно се надявам да не изкукам и да тормозя децата.Ама знам ли,отсега немога да кажа  newsm78.
  А и честито на сватосалите се   bouquet!

# 446
Йоанче - и ние днес с мъжо ще скъсаме въжето  Mr. Green Майка ми ще дойде да погледа малкия, а ние ще се поразходим нанякъде  Peace Кърмата от през ноща съм я замразила, та ще разполагаме само с 2-3 часа, ама пак е нещо  Sunglasses

Marvelous - браво за килограмите! Аз също качих що-годе добре (12 кг), но оставих само 5 в болницата, 3 изчезнаха за 1 седмица в нас, още един ми се губи от няколко дни, та остават 3  Crazy Ама нещо напоследък много налитам на сладко  Rolling Eyes Чувствам се перфектно!

За пяната - една вечер събличам Нико за къпане, Валъо се появява от банята и му вика: "Ела да видиш тати какво ти е приготвил!"- ставаше дума за въпросната пяна! През цялото къпане се притеснявах да не му потъне главицата и да не можем после да му я открием  Laughing Май беше попрекалил с бебе измивния гел (на СебаМед)

За линията на корема - и моята си стои, пъпа ми е ок, други петна и аз не съм имала. Корема много си го харесвам вече, а и като цяло се чувствам готова за море (значи са ок нещата)  Mr. Green

Наденце - как е Дари от сутринта???? Само ви мисля  Hug
Краси- новини от болницата има ли?

# 447
Привет!
Хайли,много мъчно ми стана !Изумена съм защо бебето самичко приемат ,а не с майката  Shocked .Н емога да си представя какво ти е ,а на бебчо също!Чакаме новини от днес!Дано бързо оздравее и много да го нагушкаш! Praynig Hug

Над 1,дано оздравеете бързо! Praynig

Ние снощи излизахме на р.ден и оставихмне бебка у нашите с шише кърма!Всичко е направила по график както правим всяка вечер (е без къпането),започнала нощния сън,само овита в одеяло я прибрахме!Но докато бяхме на маса  няма да ив казвам какво слизане на мляко настана няколко пъти,щях да се пръсна!Та като се прибрах малката сука доста в сънено състояние и изцедих едно шише ...

# 448
  • Бургас / Св. Влас
Ради ти и като бременна и сега изглеждаш супер   bouquet
Мерси за инфото за пяната,много ми хареса снимката,та може да открадна идейката  Laughing

# 449
Здравейте и от мен! И Симона е болна. От 2 дена кашля и има хрема, но не е вдигала температура. Прави ми впечатление, че доста спи Thinking Педиатърката дойде снощи да я преслуша и не ни изписа нищо...Каза да даваме ампула витамин С на ден и нищо друго. Аз бях дала един осцилококцинум, но тя каза, че не трябвало Thinking Също така спомена, че болестите при малките не протичали по същия начин като при възрастните - дори ако забележа, че се оправя, трябва да й следя редовно температурата, защото много бързо ставали още по-зле.  newsm78
Хейли, Над 1 и всички с болнички деца - да оздравяват бързо, че е много притеснително! На мен така ми се иска да дам на малката нещо, че да спре да кашля, но моята лекарка е твърдо против всички лекарства май. То и аз предпочитам организмът сам да се пребори, но ако ставаше въпрос за мен. Сега направо не издържам да гледам как се мъчи детенцето. Дали ще свикнем някой ден и няма да се впечатляваме толкова от всяко кашляне и кихане?
Над - доста крайна си станала след случая в болницата май:) Много ме радваш Hug

Общи условия

Активация на акаунт