Отговори
# 615
Добро утро,
Чакаме днес само хубави новини от болните бебоци Praynig
Честити месечинки на вкички, които празнуват!  cook
Яна, честита годишнина и на теб! И мен ме чака същото в петък
Моето зверче започна да прави по 5 часови паузи и това още повече се отрази на лактацията. Вчера след само едно изпомпване сутринта имах чувството, че гърдите ми стояха цял ден празни, затова и не изпомпвах повече, то какво да изпомпвам. Хранех го и на 2 часа и то време нямаше за междинно изпомпване. Вече наистина започвам да се уморявам, един ден имам мляко, после цяла седмица нямам, не разбирам как може така. Обаждах се да питам за изследванията на хормоните ми, ами всичко е норма, физиологична причина няма.
Pashic, НеСъм, вие още ли продължаватне с изпомпването? Слагате ли първо бебе на гърда или само изпомпвате? Аз имам чувството, че като изпомпя притока на млякото намалява ужасно и на детето не му се и занимава да яде и да се мъчи. Вече направо не знам какво да правя. Днес не съм изпомпвала, а гърдите ми не са особено пълни. Confused Оплаках ви се...

# 616
Здравейте, най-накрая да пиша, 3 дни бях с температура и не можех да се дигна от леглото, днес пак следя положението, дано вече да нямам, че нямам сили да си гушкам детето.
Много ми стана мъчно за болните бебенца, толкова са мънички, душички златни, дано бързо да оздравяват.
Hailie много  Hug, чакаме добри новини.
И годежи имаме вече, браво, браво  Simple Smile Аз моя още не го давам, леле от сега го ревнувам. А онова стихотворение, което бяхте качили - поревах си.
Днес Алекс се обърна по корем сам ))) ама така се смях, първо си забиваше главата и се мъчеше и накрая успя  Laughing
За крустите - имаме още, пробвам метода на Тини и го разресваме хубаво с гребенче.
За заспиването - не заспива сам, иска или да е гушнат, или заспива на гърда, като цяло доста трудно заспива.
За нощното хранене - вече започвам да се примирявам със ставането през 3 или понякога през 2 часа, то е за кратко, но пак си е гадничко.
Абе да са ни здрави бебоците и това е.
От днес ям жито - да видим ще има ли ефект, гърдите са ми много меки.

# 617
Момичета, благодаря ви много за утешителните думи  Hug Hug Hug

# 618
Забравих да попитам нещо мамите, на които са им изплатили вече болничните и сега си получават майчинство - кога ви изплащат, бавят ли изплащането?
На мен днес ми изплатиха и последните дни от последния болничен (той беше до средата на януари) и сега се чудя кога ще получа следващата сума.

# 619
Честито на всички месечковци днес Tada.
Жана да си жива и здрава, безкарайно щастлива и вечно красива, наборка си ми. newsm59
Като гледам всички се взехте, страх ме хвана мойто да не остане само. Ето и жената вамп и една романтична кака в притурка, тя си има и рокля за сватбата. Tърся си зет, обичащ да хапва, че аз обичам да готвя  food002

http://lst81.snimka.bg/children/baby.513740.22278893

Малката ми рожба ще има за първи зъб кучешки Shocked. Водих я вчера при личната каза наченка на зъб, обаждам се на зъболекарката ни, според нея абсурд да е зъб, а афта. Та постоянно се лигави и си лапа ръчичките, а тати онази вечер и даде парче луканка с нея да се чешела,, та ние вече сме се захранили.
Скорпионче, зависи кога ще ти подадат декларациите в нои от работата. Но най-вероятно около датите, на които обикновено си получавала и болничните.
За повече кърма добре ми действат овесените ядки и мюслито, поне на мен.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 12:01 от lst

# 620
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ, ГОЛЕМИ БЕБОВЦИ!

Бързо оздравяване на всички болни

Крусти или т.н. бебешка кал не се ли образуват за да предпазват скалпа на бебето?Аз все си мисля, че за да се появят, значи има причина.Това май е натрупан калции newsm78, който, когато е ненужен сам си пада.Лично аз не ги махам, дори внимавам, когато разресвам да не отлепя по-голямо парченце.Не че има много, но колкото има си и го пазя newsm12

Аз реших да захраня с водичка #Silly, тя никога не е искала, но сега като стачкува, я пробвах и ближе по малко вода.Та ще и давам да се лигави и да и свиква коремчето, по малко с чужди елементи Mr. Green

За майчинството, аз разписах всички док. още преди нова година, за да не се занимавам сега.Главната счетоводителка просто трябваше да ги пусне като му дойде времето (08.01.11г).Но миналата седмица ми звънни да и сканирам акта на беба, че забравила.Пратих и го на мейла, и тя вчера чак ми се обажда да ме пита за ЕГНто на малката.Питам е не го ли виждаш в акта, а тя - ами то тук го няма Shocked и аз Shocked как да го няма бе? -еми има вика едни данни 791008 ама това не е ЕГН.А то какво - мъжа ми няма ЕГН и тя гледа неговата дата на раждане hahaha и се чуди и мае ''няма и го ЕГН то #Crazy smile3532

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 11:33 от ifoma

# 621
Здравейте милички
Оле много неприятно мила и нас ни бяха обрали преди годинаи интересното е че също не беще влизано с взлом нищо не беше разбивано явно са си отключили и са взели само злато и бижутанищо друго явно взлизат с цел само към определени неща , но ми е интересно как ги намират защото не са на показ аз ги крия  Thinking но е факт че ги намират.
Болните бебоции бързичко да оздравяват
Жана Честит рожден ден , много здраве , любов и радост
 И аз попълних последните документи  и си чакам майчинството вече .
Момичета знаете ли какво се случи: на една моя приятелка,която миналата година роди , имаше проблеми със забременяването и забременя инвитро и сега ми се обади и каза че е бременна  Shocked много се изненадах кака така по естествен начин е успяла след като преди години неожеше и дори прибегна до секцио . Thinking Явно стават чудеса

# 622
Здравейте милички
ама че пишете много,нямате изчитане-то не че влизам често ама ...
Честито на всички които празнуват днес и на бебчетата-да са много здравички и да папкат
Бързо оздравяване на болничките и повече никакви болежки
Краси много много    Hug  за теб и Монката,радвам се че се чухме
Оле и нас ни сполетя същото преди 20 дни.Ние сме си в апартамента а горе на къщата ни в Драгалевци са влезли на Ванко през стаята-само там беше отворено прозорчето и те срязали комарника и някак си са натиснали с нещо и са отворили и вратата на балкона.А точно предната нощ Ванко си спа сам горе,че имаше рано уроци.Благодаря на Бог,че не са влезли предната вечер да му искарат акъла на детето-това би му останало стрес за цял живот.И как имат смелост да влизат наглеците му при положение,че на първия етаж е свекърва ми а на третия зълвами с зета и децата.
Дано никой не го стига такова нещо
Иначе сме добре и се надявам утре да ходим на консултация и ваксина че отложихме заради грипа и нямам търпение да видя колко е пораснала Бубката
А онзи ден откриха нов МОЛ и Ванко с други деца от танците бяха манекени-имат много сладки снимки,утре ще ги кача
Сега ви гушкам всички и ви желая прекрасен ден    Hug Hug

# 623
Цвети newsm78 аз нещо не разбрах май.Как така преди години е прибегнала до секцио, а сега по естествен път е забраменяла CrazyДа и еЧЕСТИТО!

# 624
Но, ми е интересно как ги намират защото не са на показ аз ги крия  Thinking но е факт че ги намират......
........много се изненадах кака така по естествен начин е успяла след като преди години неожеше и дори прибегна до секцио . Thinking Явно стават чудеса
Металотърсач  Peace

Не е странно, много често се случва. Психологически, човек се успокоява, че вече е успял, няма напрежение и нещата се случват по естествен път.

Мила, забравих вчера да ти кажа, че много ми хареса поста ти  Peace

# 625

Uploaded with ImageShack.us
Вече сме на четири месеца!!!
Честита месечинка на всички първооктомврийчета (не съм сигурна, че има такава дума, Blush ама с такава мъка я написах, че и да я трия  Wink)

# 626
Привет, милички.

Честити месечинки   bouquet
Краси, Наденце  Hug Hug
jana.tihomirova - на патерици - бъди здрава и щастлива   bouquet
vessi - никак не ти е лесно  Hug
Ist - не мога да отворя линка... иска парола
tzzzvety - честито на приятелката ти, да мине леко и безаварийно бременността
Noel -  Laughing, никога не е показвал, че ме ревнува, явно ми има голямо доверие   Rolling Eyes, но към малката... Преди няколко вечери се шегуваше, че ще трябва с белезници да го връзвам за парното, когато щерката тръгне по гаджета  hahaha
pashic - точно си мислех, че само аз ще си членувам в клуба  Hug
m9m9 - къде се губиш? Здрави ли сте?

# 627
И ние да почерпим по случай 4-тата месечинка  Heart Eyes.

Честито и на другите месечинки и мами с поводи   :bouquet:1

Бързо оздравяване на всички болнички мами и бебенца  Hug.

Аз изчезвам, че Еви скучае  Laughing.

# 628
Оле, мерси мерси.

Момичета, аз съм просто зле. Сега идвам от личния.
Освен гадния грип, зъбите, ми избиха и червени петна по цялото тяло.
Мъжа ми сутринта вика, краката ми били все едно от плаж пристигам. Shocked

Та - 7 дни ще пия антибиотик сега. Споре док и кожата и зъбите ме боляли от инфекция.  newsm78
Хаповете обаче се оказа гигантски капсули и сега звънях в аптеката да питам, не мога ли да изпразвам само праха и така да ги пия, защото как ли не пробвах, не минава през гърлото.

И...кърмата май ми намаля. Не съм цедила, но Нико се изнервя нещо, не усещам като друг път бързо да потича, аму отнема доста време. Дано не ми спре, че хич не искам да спирам с кърменето толкова рано.  Sad

# 629
Ехо, мацки. Ние днес с Ева подобрихме рекорда - спахме до 11,40ч.  Embarassed
Е няма такива поспалани.
Сутринта Ев най-после ака, да ви се похваля. Такава пауза от 8 пълни дни не беше правила. Добре, че не продължи повече.
Кой ме пита дали съм пробвала да давам пробиотици?! Не съм. Тя Ев ака на няколко дни веднъж. Но доки каза, че си усвоявала добре кърмата и е нормално.
За майчинството - превеждат ми го от НОИ без закъснение. Дали закъснява не зависи от НОИ, а от счетоводството. Много е важно кога те депозират документа в НОИ, после НОИ превежда парите в 14-дневен срок /мисля че 14 раб.дни/.
Milla Elaine, оправяй се бързо!  Praynig Какво пък е това сега?! И за кърмата - не се отказвай. Тоя АБ съвместим ли е с кърменето? Аз също пих АБ преди повече от месец.
Смехи, моя мъж и щерките няма да ревнува, камо ли мен.  Grinning
Цвети, случват се чудеса! Постоянно! Моята баба /Бог да я прости/ 11 години не са могли да имат деца с дядо. Осиновяват вуйчо ми, чиято майка умира при раждането и когато той става на 6 год. тя ненадейно забременява и ражда майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт