Отговори
# 495
  • Sofia
Момичета благодаря ви за пожеланията!!!

# 496
  • Сливен
краси кураж,дано утре нещата се развият добре за вас и монката  Hug
оле големи сладури са и двамата,а браво за помощта  smile3501
еей тия тъщи бе,много ви се свидят щерките,вижте какво е хубаво момчето ,мирче ти не гледай   newsm08

# 497
Ели, честит рожден ден на дъщеричката ти! Пожелавам ти да е много щастлива и талантлива newsm59
Лина, честита месечинка на твоето момченце!
Краси, и аз влязох да видя добри новини за Мони Cry Моля се скоро да се подобри и да бъдеш до него и да си го гушкаш. И аз ако бях на твое място щях да орева света. Много те гушкам Hug

# 498
Mирче, не е така, мила! Държа се само за пред хората. Днес като ми изпушиха нервите час и половина ревах както никога до сега! Но наистина ми идва вповече, особено укорителни коментари. Може наистина да съм виновна, че бебето ми е с пневмония, но не е сега момента да ми се натяква каквото и да било Stop
Добре, че майка ми беше днес цял ден с мен, иначе със сигурност щях да полудея! Hug

Оле, хахахахахаха, много сладки пред ТВ-то Heart Eyes! Ама мноооогоо хубав тоя Радо, бе! Пу-пу-пу! И как сладко сме смееее  Nature Sunny

Зеленоочка, какво си купи днес? Party Похвали се Hug

smile3532

# 499
  • София
Краси да се оправя бързо Мони  Hug и да можеш да си го гушкаш. Много кофти за свекърва ти, че така ти говори. Пускай си я покрай ушите.

Ние вчера сутринта решихме да отскочим на гости на баба и дядо в Стара Загора. Иван се държа прилично и на отиване и на връщане, там се кокореше и му беше интересно. Пак ще го водим с нас  Simple Smile

# 500
Обобщение на анкетата:

30% от децата си лягат с кокошките  Mr. Green (само завиждам, да не се обидите)
48% от децата не дават на майка си да гледа късните новини
10% от децата се очертават да са купонджии  Sunglasses
10% от майките водят бурен нощен живот благодарение на децата си.  Party
1% й се спи  Laughing

# 501
  • Сливен
Обобщение на анкетата:

30% от децата си лягат с кокошките  Mr. Green (само завиждам, да не се обидите)
48% от децата не дават на майка си да гледа късните новини
10% от децата се очертават да са купонджии  Sunglasses
10% от майките водят бурен нощен живот благодарение на децата си.  Party
1% й се спи  Laughing
оле направо си супер  Hug hahaha,ако не бях дърта веднага щях да ти направя снахата  Joy

# 502
  • София
оле направо си супер  Hug hahaha,ако не бях дърта веднага щях да ти направя снахата  Joy
Еее сватя  Wink, недей така де! Щом аз не се смятам за дърта, значи никоя от вас не е  hahaha
А за Радо ще има опашка от кандидатки, ще видите  Mr. Green

# 503
hailie, знам че ти е много тежко, но се опитай да намериш сили заради малчо. Ние сме с теб Hug Аз мисля, че щом температурата му е спаднала значи нещата вървят към подобрение, а инфекцията е преодоляна. Кислородът му помага да диша по-лекичко, да не се затормозва допълнително. Иначе тези от болницата живи да ги одереш! Идиоти!  И такива ми се зоват лекари! Наде, дано и при вас да се оправят нещата. Изумена съм как така  този "лекар" нямало да поеме отговорност Shocked Shocked Ами да беше станал овчар, като не иска да носи отговорност за здравето на хората! #2gunfire #2gunfire
Пашик, все исках да ти кажа, ама покрай другите ти вълнения не ае похвалих. Големичко му е засега, но цвета много му отива. Благодаря ти!  Hug Явно номера му си отговаря на месеците, защото в момента бебо е с една блузка за 1 годишно, а му става идеално и панталонче за 9-12 месечно, а му стяга вече  Crazy Радвам се, че с кърмата ти нещата се подреждат. Доста усилия положи и ти...
Оле, много яки снимки, а Симонка си е много фешън с прическата, хич не се притеснявай.
Леле, момичета, само аз ли не бързам да си пускам чадото по фусти? Joy Ей сега ще се изтърколят годинките и ще ми го отнесе някоя кака, както аз - мъжо Wink

# 504

Остана си ми ергенче детето. Никой го не ще.  Crossing Arms Мирче, викаш ще се бият за него и всяка ще вика "вземи го ти" нали?  Joy

Днес изгоних мъжо и Симона в спалнята и викам по-рано да приспя Радо, ама ей го на охка и пъшка и пак към 12 отиват работите.  Tired

# 505
ЕЛИСТ да ти е жива и здрава рожденничката и много горди да сте с нея!!!

Оле Радо е страхотен тв маниак, а кака му е много сладичка също като него.

КАКВА РОДА СЕ ЗАФОРМЯ ТУК, МНОГО СВЕКЪРВИ, МНОГО СНАХИ СТРАХ ДА ГО ХВАНЕ ЧОВЕК newsm62

а познайте на коя и се спи?

# 506
hailie ,прегръщам те силно и дано утре имате добри новини за Мони. Не слушай никой какво ти говори. Важното е сега да си силна, да не обръщаш внимание на околните които излишно те натоварват. И ние нашата пневмония от къде я лепнахме, от вирус стана цялата работа. Нито сме я извеждали нито нищо, някой си го донесе вкъщи и това e, ама при тях много бързо се развиват нещата Sad

Оле, я огледай мойта щерка да видим дали ще стане работата Mr. Green http://oktomvri2010.snimka.bg/other/nina-vn.484095.22266787

# 507
Оле, я огледай мойта щерка да видим дали ще стане работата Mr. Green http://oktomvri2010.snimka.bg/other/nina-vn.484095.22266787

Нина, незнам...много са кандидатките, та се чудя коя да избера.... hahaha
Лидето я взимаме веднага  Hug

СГОДИХМЕ СЕ! newsm44 newsm68  nuts newsm35 dancing

Имате късмет, че е Нина, щото щях вече да ходя при Ноемврийки и да ви напускам  Crazy

Айде Радо се успокои и заспа. Ще ви осравям вече на спокойсрвие. Аман от мен.  Mr. Green

# 508
  • София
Оле, сакън, никъде няма да ходиш  Twisted Evil Не те пускам при ноемврийки  Mr. Green
Казах ти аз, че за Радо ще се извие опашка... сега гледай след Нинката колко още тъщи ще се присламчат  Joy

# 509
  • Сливен
сгодихме се!сгодихме се!СГОДИХМЕ СЕсгодихме се !  newsm44   
хайде почерпете не се ослушвайте,да гаврътнем по една сладка Misc Baby Bottle

Общи условия

Активация на акаунт