Отговори
# 600
  • София
Момичета, благодаря ви от сърце, много ме успокоихте! Като виждам, че има и други като дребната, не се шашкам толкова, ще си изчакам редовната консултация на 11-ти. Иначе все пак звъннах на лекарката, тя каза, че не вижда нищо притеснително, но ако много се притеснявам, да ида в четвъртък. Ама няма да ходя Simple Smile
Уф, баткото от днес е първа смяна, ужас! Бебе спи, аз ставам в 6  ooooh!

# 601
Добро утро Hug
Хейли милото детенце, дано днес сте си вече заедни и бързо да оздравява Praynig
Наде и на вас бързо оздравяване Hug
Веси и моето съкровище си яде като новородено-няма нощна пауза, но аз от почти 3 години незнам какво е да спиш по цяла нощ, та съм свикнала Rolling Eyes
С моето кебапче... Embarassed на анкетата за захранване писах с каша след 5ти месец, а то какво стана- с кебапче от 3ти hahahaживота е непредвидим...
За режима да се изкажа - Андреа като бебе(до 6 мес) сама си беше изградила перфектен режим и после сама си го развали и изобщо не позволи моя намеса, сега Алекса също много не се подава на дресура ама когато съм сама с тримата успявам в 10 да ги сложа по леглата, но ако има някой друг(дори и баща им) положението се усложнява Crazy но пак до 10.30-11 са легнали, което сравнено с преди месец когато Али заспиваше с много усилия към 2-3 посред нощ си е перфектно.
Хайде  ние ще се стягаме за ясла Hug

# 602
  • София
Мартакели, забравих да пиша за Хашимотото - аз съм с него, да. Изследвам си редовно хормоните и си ходя при ендото. Сега се мъчим да намерим точната доза, че се поомотаха нещата и от много високо, ТСХ-то ми падна под долна граница. Ама борим го, какво да правим. Досега не м е влияло на лактацията, нищо чудно сега с тия изменения да влияе.
Пусни си един хормон и ти, Начев (ендото ми) каза, че на третия месец след раждането стават големи каши.

# 603
Хейли, Наде, ще чакаме новини от вас и днес.  Praynig

Блум, къде в НЙ си живяла?

# 604

добро утро

# 605
Хайде на винотооо . Днес е Трифон Зарезан и целият ни град по традиция отива да пиянства на местност със същото име Mr. GreenСамо аз и още някоя друга майка сме си вкъщи.
GK , лелеее, добре че не съм подала аз на нашто момче кебапче, че както зее като шаранче на всичко дето му се подава...съпротива нямаше да има. Сладко сладко се облизва след Биогаята, пък тя си е като олио Sick
ПашикEmbarassed благодаря, ми хубаво и моюжещо ни е момчето. И за информацията също благодаря.
Над, Хейли, чакаме новини от вас със стиснати палци Praynig

# 606
  • Варна
Добро утро!
Скреч много ти благодаря и аз стигнах долу горе до това заключение  Hug
И аз чакам хубавки новини за болните дечица  Praynig
Моето Дани след като от родилния дом спи по цяла нощ, на 4 месеца почна по един два пъти да яде нощем  Crazy Но ми се струва че е скок в растежа и вместо през деня да увеличава, дохапва си нощем. За сега не ми е проблем, просто ми е малко странно, понеже като малък навивах часовник, да го храня  hahaha
Тук напече слънчице и бързам да изведа зверчертата. Хубав ден на всички!
Като се върна ще отворя папка за нови снимки на бебоците на първа страничка!

# 607
Добро утро и от мен   bouquet

Много сте продуктивни - пишете, пишете... Mr. Green

Веси - чак ми дожаля за теб и мога да си представя колко е кофти да не се наспива човек..Ние първите 2 месеца ставахме по 2 пъти през ноща и аз бях като застреляна, а ти милата... Tired Дано бебчо разреди хапванията!

Краси - дано днес си видиш бебчо  Hug

Скретч - и от мен имаш стиснати палчета за бързо и смешно раждане  Hug

Лейди - прати малко слънчице и към София, че е едно мръчкавооо..А и аз искам навъннн ( не се издържа по цял ден в къщи ей! )

Честити месечинки на бебе Стела на мама Милена, на бебе Ева на Орхидейката, на адашчето Ники и неговата сладка мама, на Георги на мама Хрис, на Алекс на мама Радинела, на Антонио на мама Алексия, на Йоана на мама Тони74, на Елица на мама Яна и на Даниел на мама Вики!!!! Да растат здравички и послушни!!! (Лелеее - много продуктивен този 1ви бре)  Mr. Green

# 608
Лелеее колко много сте изписали......нямам време да ви изчета,само отгоре да видя как са болните бебоци. Блурмои вашият момък в заплют от нашата девойка Whistling Уфф не знам как си приспивате децата обаче бебка не иска да заспива нито на гърда,нито в количка ooooh! , заспива,когато сама си пожелае не е приспивам и обикновено това в съпроводено с 10 минутен рев и няколко събуждания преди да заспи наистина. И така се приспива вечер от 9 до към 12 Tired, а през деня вече и навън не иска да спи., Та ние не спим повече от 10 часа на денонощие. Днес да чуем добри новини от болните бебоци и да оздравеят бързичко. Хубав ден! Hug

# 609
Здравейте!
Бързо оздравяване на всички бебоци!
Искам да почерпя всички вас по 2 повода:
1. Вчера станах на цели....30 години! Heart Eyes
2. Днес малката ми кукличка става на 4 месеца! Heart Eyes
Хубав ден!  bouquet

# 610
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ха, здравейте и от мен!  Hug

Честити месечинки на всички бебоци!  baloni

legeo , раничко ми е за винце, ама хайде щом казваш.. newsm24  Mr. Green
Скретч, леко раждане и те очакваме в темата за ''Смешно ли е раждането?''  Hug
Хейли, Наде как сте днес момичета?Надявам се бебоците да са добре...мноого  Hug и да оздравявате бързо  Peace

Ние поспинкахме доволно...Ама хайде няма да казвам да не дразня недоспалите мами..
Даже сутринта успяхме и да се преброим електронно.. Peace

jana.tihomirovanewsm59 със закъснение! Много любов и поводи за радост!

# 611
jana.tihomirova, честити ти радостни събития, ама първо, второ...къде ни е десертът?

# 612
Веси, много мъчно ми стана за теб! А ти сигурна ли си, че беб се буди от глад? Пробвали ли сте тати да го успокоява и приспива през нощта? Hug

Кат, Hug И на теб не ти е лесно!

И аз като бебе не съм искала да спя. И през нощта съм спяла малко , а за дневен сън и дума не може да става... Остава да се молите по-бързо да порастнат бебетата Heart Eyes

Честити месечинки на всички бебоци! Да са здрави и да папкат!

Жана, честити рожден ден, мила! Много здраве, щастие и късмет!

# 613
Десертът е, че днес е Трифон Зарезан Mr. Green

# 614
  • У дома
Здравейте, мацки  Wink

Как са болничките, дано се оправяте бързичко  Hug

Честито на всички месечковци днес, наистина много продуктивен този 1-ви  Laughing

jana.tihomirova , Честит рожден ден!

Веси, знам как се чувстваш, аз някак си съм се нагодила към неговия режим и не ми прави вече впечатление. Просто не го мисля, ставам, храня го за 5-10 мин. и се тръшкам и заспивам моментално.

И тук такова слънце е пекнало, ама е адски студено, та мисля да не рискувам да извеждам малчо. Емо Чолаков каза, че още малко ще е така, та ще изтраем още някой и друг ден вкъщи.

О, клуб "Знатни ергени" се увеличава малко по малко:
Ето и членуващите до момента:
Лъчезар на мама Позитив  bowuu
Дени на Мириамс
Митето на Лина Борисова
Иван на Евето
Нечовечка
Забележка: членуването в клуб "Знатните ергени" не ви обвързва с членски внос

Леле, хора без работа и послушни бебоци  hahaha
Ама изтрещявам вкъщи бе хора..............

Общи условия

Активация на акаунт