САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 630
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Това код4е  QQ21W ми намаля 10 евро  от прикс верт и БД.
Маратонки Найк ми намаля от 35 на 25 евро. Дали може да се намалят още  Embarassed

# 106
# 107
68438 -В момента на LAREDOUTE.fr намерите Нова лятна колекция Пролет 2011! И плюс получат 20% отстъпка на всички колекции от La Redoute *!-
Специална оферта кодекс, за да се наслаждавате на намаления: 68 411 -20% за колекцията * ЖЕНИ, бельо, красота, деца, мъже, СПОРТ, НАЧАЛО, малки електрически, НА ЕДРО електрически, образи и звуци, ЗЕЛЕНИ СТРАНИЦИ! * Запазване на страници и червени цени, магазини на цена и без новини redoute.fr, ексклузивни и вече намалени цени. Офертата е валидна воля, до 02.07.2011 в колекциите е показано, не съвместима с всяка друга офер

пуснах го на преводача, това са ми дали за моите специални оферти. Дано и аз съм била поне малко полезна Simple Smile

# 108
И на мен ми хвана кода - пак бяла чанта даде и БД.
Само се чудя ако таиз бяла чанта е ужасна като тренча каки какво ще я правим? Laughing

# 109

По принцип с код не може да се намали, защото е от Аутлет зоната, в която можеш само безплатна доставка (и подарък, ако има с кода) да докараш с някой код.

# 110
35661 - намалява 20 евро при покупка над 29 евро от П/Л 2011г. и БД
кодът е персонален,ако на някой му свърши работа... Sunglasses

# 111
А да не би да е персонален, защото ми излиза това L'offre ne peut кtre appliquйe. Merci de vйrifier: - si ce code vous est bien attribuй

персонален е,на мен ми го изпратиха на мейла,даже сега видях,че е написан  Embarassed

# 112
Привет момичета ! Искам да попитам следното : нито един от кодовете за безплатна доставка не ми свърши работа . ПОнеже ми е първа поръчка , изчетох търпеливо всичко по темата , напулних си кошницата , но при въвеждането на кода в розовото поле , изобщо не реагира  newsm78 МОля за съвет . Благодаря  Hug

# 113
Привет момичета ! Искам да попитам следното : нито един от кодовете за безплатна доставка не ми свърши работа . ПОнеже ми е първа поръчка , изчетох търпеливо всичко по темата , напулних си кошницата , но при въвеждането на кода в розовото поле , изобщо не реагира  newsm78 МОля за съвет . Благодаря  Hug
Нали го набираш ръчно, а не го копи и пейст? Защото не може с копиране, изпиши го.
Този заработи и на двата ми акаунта QQ21W, пробвай отново!

# 114
  • Бургас
МОЖЕ с копи/пейст, но трябва да се натисне клавишът Ентер за да стане полето активно! И едното, както и другото го има написано в така "четеният" първи пост Whistling

# 115
Още един код проработил при мен, който дава часовник -  LPLYG

# 116
http://www.laredoute.fr/vente-doudoue-garco-reversible-special-m … documentid=675510
Някой може ли да ми каже какво означава надписът под този артикул сложен вече в кошницата, с преводач разбирам, че нещтото не е налично но пък го дава in stock????

# 117
http://www.laredoute.fr/vente-doudoue-garco-reversible-special-m … documentid=675510
Някой може ли да ми каже какво означава надписът под този артикул сложен вече в кошницата, с преводач разбирам, че нещтото не е налично но пък го дава in stock????

Не се доставя до България.....

# 118

Не се доставя до България.....

Мерси много, еххх жалко страхотно е...

# 119
Дали има код, с който може да се намлият още нещата от разпродажбата или да се радвам само на БД и подарък?

Общи условия

Активация на акаунт