САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 612
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте момичета.
Успяхте ли въобще да задействате някой код  -20 /29 ?Изпробвах какво ли не и само процентно намаление докарвам.Ако може линк с артикули които ви се хващат?

Да, задействахме всички кодове. Ловят се с артикули от новата колекция П/Л на Ларедут.

П.П. Вероятно опитваш с артикули, които са При Верт и Шопинг При, затова получаваш само 20%.

# 136
Здравейте момичета! Понеже от скоро следя Ларедут и преди 2 дена направих и първата си поръчка не са ми ясно някои неща с тези кодове..Какво означава 30/55..че намаля 30 евро от 55?Ако да как става това задължително ли трябва да имам в кошницата си продукти за 55 евро или може и повече понеже нещо не ми се хващат.. Rolling Eyes

# 137
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-blouso-motard-faux-cuir.aspx?produ … =1&pos=34_n_n                        момичетч много моля ,моля,моля за помощ.....извинете за невежеството...мога ли да намаля това яке още с някой код ли магия ли Laughingпробвах някои кодове дет намалят уж прикс верт...ама тц...

# 138
  • Пловдив
Здравейте момичета! Понеже от скоро следя Ларедут и преди 2 дена направих и първата си поръчка не са ми ясно някои неща с тези кодове..Какво означава 30/55..че намаля 30 евро от 55?Ако да как става това задължително ли трябва да имам в кошницата си продукти за 55 евро или може и повече понеже нещо не ми се хващат.. Rolling Eyes

Здравей,  Hug предлагам ти първо да прочетеш внимателно първия пост. Там ще намериш отговорите поне на 90% от нещата, които не са ти ясни. Peace На конкретния ти въпрос: да, намаля 30Е от 55Е от началната цена, но има и други условия, които са упоменати в условията на кода, т.е. не влияе на всички стоки в сайта. Ако съвсем не ти стане ясно, пишеш в темата какво се опитваш да поръчаш и някоя добра душа ще ти каже дали ще стане номерът или не и с кой код ще ти е най-изгодно. Успех!

# 139
  • Ботевград
Здравейте момичета.
Успяхте ли въобще да задействате някой код  -20 /29 ?Изпробвах какво ли не и само процентно намаление докарвам.Ако може линк с артикули които ви се хващат?
Sandales élastiquées
MAGIC STREET
Ref :9517324
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock
29,90 €

-20,00 €

L'offre QWQ48
est appliquée
20,00€ REPARTI

9,90 €
Хваща се даже много добре  Grinning

# 140
  • Бургас
48364 някой знае ли как маха доставката, че сега повечето неща в кошницата са ми изчерпани и сега са ми я начислили и немога да я махна благодаря ви

# 141
  • Варна
48364 някой знае ли как маха доставката, че сега повечето неща в кошницата са ми изчерпани и сега са ми я начислили и немога да я махна благодаря ви

Доставката се маха с код преди да пуснеш поръчката. Ако си седи в кошницата заедно с артикулите - не пречи. Лихви не текат.

А кода се разбра , че няма БД.

# 142
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-blouso-motard-faux-cuir.aspx?produ … =1&pos=34_n_n                        момичетч много моля ,моля,моля за помощ.....извинете за невежеството...мога ли да намаля това яке още с някой код ли магия ли Laughingпробвах някои кодове дет намалят уж прикс верт...ама тц...

Якето е намалено с 71%.Няма как да се намали повече.Кодовете намаляват от първоначалната цена. Peace

# 143
момичета, моля помогнете да намаля още малко това  http://www.laredoute.fr/vente-joggers-motats-a-lacets-bebe-fille … =2&prodsize=0

# 144
  • Където е сърцето
Няма как да стане.Няма код ,който да намаля Албанците.Де да имаше ехеее Simple Smile

# 145
Няма как да стане.Няма код ,който да намаля Албанците.Де да имаше ехеее Simple Smile

благодаря!

# 146
Здравейте момичета.
Успяхте ли въобще да задействате някой код  -20 /29 ?Изпробвах какво ли не и само процентно намаление докарвам.Ако може линк с артикули които ви се хващат?

Комплектчето на Пума се намалява с 20е. Малък номер излиза 10е, по-големите 15е  Peace

# 147
Здравей Stefoni, с кой код намали комплектчето на пума

# 148
  • София
Здравей Stefoni, с кой код намали комплектчето на пума

Намалява се с първият който хванах - NNDGT Peace

# 149
Благодаря ти много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт