САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 550
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Момичета до сега не сам имала проблеми с поръчването,но ето че ми се случи...не сам пускала поръчка от доста време а сега ми се прииска да се възползвам и аз от намалението,но...не мога да платя с виза електрон съм...там къде избираш с коя карта да платиш на последна стъпка виза електрон не ми се показва....Моля някои по компетентен за помощ....и благодаря предварително...Simple Smile))

# 196
Момичета може ли да ми кажете какъв е подаръка...какво означава това :SET 4 PIECES BLANC - Комплект от 4 части в бяло?
Хвана се този код -БД и подарък -W2Q1W

# 197
  • София
Момичета може ли да ми кажете какъв е подаръка...какво означава това :SET 4 PIECES BLANC - Комплект от 4 части в бяло?
Хвана се този код -БД и подарък -W2Q1W

Още никой не знае. PeaceИма само предположения.

# 198
Момичета до сега не сам имала проблеми с поръчването,но ето че ми се случи...не сам пускала поръчка от доста време а сега ми се прииска да се възползвам и аз от намалението,но...не мога да платя с виза електрон съм...там къде избираш с коя карта да платиш на последна стъпка виза електрон не ми се показва....Моля някои по компетентен за помощ....и благодаря предварително...Simple Smile))

Тук най-вероятно отговор няма да получиш, за това, напиши си въпроса в другата тема.  Peace

# 199
27405 безплатна доставка над 29euro, не знам обаче дали е валиден само за мен,дано да подейства и при вас Simple Smile

# 200
изпратиха ми код за безплатна доставка над29е--34029

# 201
Търся активен код за чанта подарък и БД? Малко помощ?
Благодаря.

# 202
# 203
И аз бях успяла да намаля артикул от новата к-я на Еллос, ама нито помня артикула, нито кода, за съжаление... Confused

а относно доставката, аз твърдо поръчвам вече само с виртуална карта, за да не рева после и да се тръшкам по темите! Mr. Green
Какво имаш предвид виртуална карта?

# 204
  • София
И аз бях успяла да намаля артикул от новата к-я на Еллос, ама нито помня артикула, нито кода, за съжаление... Confused

а относно доставката, аз твърдо поръчвам вече само с виртуална карта, за да не рева после и да се тръшкам по темите! Mr. Green
Какво имаш предвид виртуална карта?

http://virtualcard.ccbank.bg/

# 205
Изпратиха ми този код, ако на някого му върши работа:
68411 -20% sur les collections* FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME, SPORT, MAISON, PETIT ELECTROMENAGER, GROS ELECTROMENAGER, IMAGES et SONS, PAGES VERTES ! * Sauf pages et prix rouges, shopping prix et sur la redoute.fr hors nouveautés, exclusivités et prix déjà démarqués. Offre valable à volonté, jusqu'au 07/02/2011 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre.
Кодът важи за FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME, SPORT, MAISON, PETIT ELECTROMENAGER, GROS ELECTROMENAGER, IMAGES и SONS, PAGES VERTES, Не важи за prix rouges, shopping prix, нови, ексклузивни и вече намалени цени. Важи до 07/02/2011

# 206
  • Варна
Момичета ,кодовете 20/29+бд и подарък по предназначение ли ги ползвате или рискувате с неща само от Албанците.

# 207
  • Пловдив
Момичета ,кодовете 20/29+бд и подарък по предназначение ли ги ползвате или рискувате с неща само от Албанците.
ами то се рискува със всеки код,който не ти е пратен лично,но все пак.......ползваме си БД,а защо не и подарък  Peace

# 208
Здравейте!Пазарувам от 2 години в ларедут и за първи път ми се случва да не ми приема никакъв код...стоя от часове и пробвам с различни комбинации, включително и варианта да добавя и други продукти - от новата колекция, но без успех!!! Cry http://www.laredoute.fr/vente-blouso-e-molleto-legeremet-gratte. … amp;source=search - това съм си харесала е мн държа на БД,но  за сега нищо... Ако някой знае някакъв вариант - дори ако трябва да добавя продукти - МОЛЯ ВИ, пишете ми защото ще лудна вече...

# 209
ами то се рискува със всеки код,който не ти е пратен лично,но все пак.......ползваме си БД,а защо не и подарък  Peace

ам.. дали има вариант /имайки предвид това,което съм си харесала- посочено в горния ми пост/ да адд-на нещо още и да ми тръгнат тези кодове за 20/29+бд и подарък или те са само за колекцията п/л 2011?

Общи условия

Активация на акаунт