САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 558
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
 Naughty Не четете Wink
Илка е сложила 2 бр от сандалите 29теЕ са минати, ама кодът йок  ooooh!
Верно, че нищо няма, пък не ги хваща, пробвай да сложиш нещо друго и 1 чифт сандали, дали ще се залови тогава  newsm78

eli_mia, ако си сигурна в кода, не знам как се е получило, но това, че ти стоят без 2ри ред си е съвсем в реда на нещата  Mr. Green днес май ще се занимаят с втори ред на поъчки от 22.01, ако не съм изпуснала нещо....Wink Спокойно!!Пък и чантата май е по-добрият избор  Flutter

# 376
  • Варна - Черна гора
Явно сандалите са проблемни. Сложих комплект чаршафи и кодът се задейства, намали 20 от 29,90. След това добавих сандалите,  е  Sad тях ги намали само с 20 %.
Явно ще изчакам други кодчета и тогава ще пробвам отново.
Благодаря за отговорите на anny_  и Hrissy   bouquet

# 377
момичета,тези маратонки мога ли да ги намаля още:
http://www.laredoute.fr/vente-basket-mactelo.aspx?productid=3241 … color=2&qsf=1

# 378
Не. И имай предвид, че казаха, че не са от най-здравите, защото подметката е разделелна на две части и в средата е кожа.

# 379
Явно сандалите са проблемни. Сложих комплект чаршафи и кодът се задейства, намали 20 от 29,90. След това добавих сандалите,  е  Sad тях ги намали само с 20 %.
Аз си поръчах този модел който е същия ,единствената разлика е че са ниски и нямат такъв ток - http://www.laredoute.fr/vente-sandales-multibrides-talon-plat.as … ross%20sell%20pdp, добавих и едни панталонки за синът ми и ми ги намали с 20 Е, явно точно този модел наистина е проблемен Peace И има доста неща които не се намалят с 20 Е, а с 20%, бях харесала и един бански за 29.90 Е, без знак, без нищо, но не стана Rolling Eyes

# 380
Shine,мерси мила  Hug

# 381
  • Пловдив
четох четох извъртях всички кодове от зоната с промокодовете смених си акаунта ,но никак не ми дава безплатна доставка на http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-espera.aspx?productid=32 … minipdp=undefined

някой да е правил поръчка и да му се е задействал някой код за безплатна доставка под 29 евро  в последните 15 мин

# 382
Случвало ли се е на някой на един акаунт да приеме два различни кода но с еднакъв подарък? Или пък възможно ли е след това да променят подаръка? Ако не се бъркам пуснах веднъж с 4 бели неща и веднъж с бялата чанта, а сега и двете поръчки са ми с бялата чанта.

И на мен ми се случи нещо подобно преди малко с код QWQ48. С него съм пускала на един акаунт и ми е дало подарък бялата чанта. Сега го използвах на другия ми акаунт и видях подарък часовник след приемането на поръчката. Ядосвам се, защото уж хубаво оглеждам всичко, но този път мисля не обърнах внимание какъв подарък изписа при въвеждането на кода (нали уж вече съм го ползвала успешно за чанта на първия ми акаунт), а май точно за този код някой беше писал, че дава различен подарък на различни акаунти. Направих си експеримент с нова поръчка и пробвах всички останали кодове за бяла чанта, дава ги невалидни. Значи QWQ48 си е за бяла чанта, друга поръчка нямам на новия акаунт и не съм ползвала от другите кодове за сак. Сега се питам какво ще ми пратят, след като кода е за чанта, а ми пише часовник в поръчката.  newsm78

eli_mia, на теб кой код ти даде друг подарък от очаквания?

# 383
  • София
42048

# 384
Явно сандалите са проблемни. Сложих комплект чаршафи и кодът се задейства, намали 20 от 29,90. След това добавих сандалите,  е  Sad тях ги намали само с 20 %.

Не зная далите устройва 46515, той е 30/55 и ги намаля.

# 385
момичета ,моля кажете, кои дамски модели маратонки се намалят,от половин час се мъча с всякакви комбинации-код -маратонки-и не става Confused

# 386
QWQ48 - с този код на мен току що ми изписа черен подарък

# 387
QWQ48 - с този код на мен току що ми изписа черен подарък

Черен часовник е подаръка.

# 388
Аз съм сигурна, че съм пускала с него бяла чанта. И ако е за часовник, защо тогава не ми дава да ползвам от другите кодове за чантата, след като имам една единствена поръчка на този акаунт (точно с QWQ48) и не съм ползвала със сигурност от другите за чанта.  newsm78  А на първия ми акаунт, където ми е дал чанта, после съм си ползвала и код за часовник. Кодът се държи странно според мен.

# 389
  • Гражданин на света
Ето това е кода с който пуснах бялата чанта q1w2q, а с този qwq49 ми изписа подарък 4 бели неща. Но сега гладейки в суивито и на двете поръчки ми е бяла чанта. Опитах се да кача снимки за да погледнете но за съжаление не успявам. А и двете поръчки са ми на един акаунт. Но това няма значение важното е да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт