САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 486
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
моля ви дайте код за бесплатна доставка  http://www.laredoute.fr/vente-blouson-motard.aspx?productid=3241 … e=1&pos=3_a_n

# 526
43338 дава БД има подарък сак GRIS ROSE и ми намали prix vert с 20%
Защо не намалява цената на всички prix vert?  newsm78

# 527
http://www.laredoute.fr/vente-basket-mactelo.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

момичета мога ли да намаля тези маратонки дори и да добавя нещо.Мерси предварително Simple Smile

# 528
des_lona не можеш,намалени са достатъчно, освен това са от

# 529
des_lona не можеш,намалени са достатъчно, освен това са от

мерси

# 530
Някой можели да ми каже защо ,никакви кодове не ми работят,дори не ми изписва че е персонален или нещо друго  Sad 
все едно не съм вкарала код?!?!?

# 531
  • Карлово
Някой пускал ли е кода за часовника откакто е разпродаден? На мене не ми дава след 12 седмици. Просто ми отбелязва безплатна доставка и неналичен часовник!?

# 532
  • София
Някой пускал ли е кода за часовника откакто е разпродаден? На мене не ми дава след 12 седмици. Просто ми отбелязва безплатна доставка и неналичен часовник!?

След като подаръка не е наличен не може да се пусне поръчка. Peace

# 533
Един код, който не е споменаван скоро и лови без минимална сума, ако се сложи артикул от зеления сектор.
Например с тривките с реф.номера 399 0257; 399 0192; 394 2384.

34908 - БД без минимална сума

# 534
  • Карлово

Дава ми безплатна доставка. Приема кода. Направо си минава и другите стъпки.

# 535
Здравейте! Има ли някой идея дали мога да намаля още малко тези сандали ??
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-facon-bois.aspx?productid … =1&pos=42_n_n
с 43338 , процентите стават от 16 на 20, но все ак... Blush

# 536
Едно кодче и от мен за безплатна доставка на детски дрехи над 29 евро 34029. Не мога да сложа линк защото ми е пратено на пощата

# 537
  • София

Дава ми безплатна доставка. Приема кода. Направо си минава и другите стъпки.

Сега и аз пробвах и наистина ме пусна до разплащане.Преди не ставаше.Ти пусна ли поръчка?

# 538
27723    БД на 29 евро

# 539
  • София
48372 ми дава чантата, но не дава БД. Слагах кърпи, тривки, калъфки, дрехи от детския сектор и не става. Моля, ако на някой му дава БД да каже какво слага. Отчитам и че може вече да не дава .

Общи условия

Активация на акаунт