САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • София
48372 няма БД ! Peace

# 541
33839 бд над 29

# 542
41300  над 49 евро, но доколкото го преведох е до неделя вечер...

# 543
  • София
Момичета,
помните ли дали предишните кодове 20/29 (тези за есен/зима) намаляваха шопинг при? Питам, за да знам дали да се надявам на нещо по-изгодно от 20%. Не стига, че няма почти нищо за момче ръст 108, а и каквото има все е шопинг или при вер  Confused

# 544
  • София
Момичета,
помните ли дали предишните кодове 20/29 (тези за есен/зима) намаляваха шопинг при? Питам, за да знам дали да се надявам на нещо по-изгодно от 20%. Не стига, че няма почти нищо за момче ръст 108, а и каквото има все е шопинг или при вер  Confused
Не, само снупитата от  миналата пролет намаляваха при вер и шопинг....

# 545
  • насън...
получих покривката с код 49719...чудя се дали да пускам снимка, тъй като кода вече е изтекъл...
иначе е страхотна и си струва доставката...коледна е, с дискретен силвър ефект...дойде в хубава опаковка с торбичка и комплект картонени украшения за елха в същия десен...

# 546
  • София
получих покривката с код 49719...чудя се дали да пускам снимка, тъй като кода вече е изтекъл...
иначе е страхотна и си струва доставката...коледна е, с дискретен силвър ефект...дойде в хубава опаковка с торбичка и комплект картонени украшения за елха в същия десен...
Покажи снимчица, да изплакнем оченца.
Една мама ми беше пращала снимки, но не се виждаше хубаво...

# 547
  • София
Здравейте  Hug  Искам да си поръчам тази блузка http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-sport.aspx?productid=32418 … amp;source=search с код 30/55 от новата колекция, но ми трябва още нещо за допълване, някой ако иска да се комбинираме да ми пише на лични  Simple Smile  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509065.msg15640100#msg15640100
Цитат
Поради изключително големия брой злоупотреби с форума и развиване на нерегламентирана търговска и посредническа дейност, прикрити зад пускане на "общи" поръчки, от днес са забранени всякакви теми и публикации, призоваващи и предлагащи пускане на обща поръчка.
Форумът е създаден с цел обмяна на опит, информация и въпроси, свързани с пазаруването от чуждестранни сайтове, обсъждане на условията за поръчка, артикули и т.н., а не за организиране на нелегален внос и развиване на нерегламентирана дейност.

Наясно сме, че с тази санкция ще бъдат засегнати и коректни потребители, за което се извиняваме.
За съжаление за това могат да благодарят само и единствено на група хора, които са решили, че форумът е място, в което могат да си набират клиенти и да работят нерегламентирано и необезпокоявано!

Всяко новопубликувано мнение с предложение за обща поръчка от тук нататък ще бъде премахвано, а при повторен опит, достъпът на потребителя ще бъде ограничен.

# 548
Момичета има ли код който да намаля играчките и да е с БД? Знам, че искам много ама все пак  newsm78

# 549
  • насън...
Покажи снимчица, да изплакнем оченца.
Една мама ми беше пращала снимки, но не се виждаше хубаво...
Ева, ето - не една, а няколко... Grinning
http://amen.snimka.bg/hobby/za-razmyana.440290.22316075

# 550
Някой успявал ли е да намали двуцветните чаршафи на Scenario? Ще съм благодарна, ако ме насочите!
Тия вече направо ги сънувам...

# 551
Някой успявал ли е да намали двуцветните чаршафи на Scenario? Ще съм благодарна, ако ме насочите!
Тия вече направо ги сънувам...
Намалени са вече 60% НЕ може повече да се намалят !!!

# 552
  • Добрич
Някога имало ли е код,който да намаля prix rouge?
Трябва ми такъв... Thinking

# 553
Някога имало ли е код,който да намаля prix rouge?
Трябва ми такъв... Thinking
Реално - не, поне такъв, който да се е пускал в темите в близките 1-2 години, по принцип тези стоки не се намалят.
 Прави ми впечатление обаче, че изминалия сезон есен-зима много от стоките бяха Прикс руж и тях сега ги намалиха с 60-70%...с една дума останалите работи по Намалението са на цена, на каквата бихме ги взели с код  Peace
не казвам, че са абсолйтно всички, но го забелезах за доста роклички примерно.  Mr. Green

# 554
  • Добрич
Жалко Cry исках някак да намаля олекотена завивка.Благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт