САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 095
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Някога имало ли е код,който да намаля prix rouge?
Трябва ми такъв... Thinking
На мен QQ21W ми намали точно завивка prix rouge (пробвах и още една завивка, и с нея стана същото). В кошницата имах и продукт от новата колекция за 11 евро, общо от двете ми свали 10 евро.

Firelady, благодаря за отговора за чаршафите. И аз не можах да ги намаля с нищо.
Извинявам се за офтопика
Мноооого съм ти благодарна за офтопика!

# 691
Дайте спешен код за БД, трябва да пусна едно сако за 10 евро

# 692
Дайте спешен код за БД, трябва да пусна едно сако за 10 евро

34908

# 693
# 694
  • София
И на всичкото отгоре се хваща на акаунт, на който вече е ползван код за бялата чанта!  Laughing

# 695
  • Beyond the Frontiers
Да но от кодовете 20/29 нищо не ми хваща.

# 696
момичета дайте код  бд+подарък чанта вече пробвах ЯЯ21В и ми хвана но друг незнам newsm78

# 697
Момичета, тази рокличка възможно ли е да се намали http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-maille-cotelee.aspx?pr … inipdp=undefined?

# 698
Mon CODE  
27286
 FILLE Pull, gilet, sweat Manteau, blouson, parka  T-shirt Robe, jupe Pantalon, pantacourt  Jean Sport Chaussures Marques
GARÇON Pull, gilet, sweat Manteau, blouson, parka T-shirt Pantalon, pantacourt Jean Sport Chaussures Marques
la livraison GRATUITE* de votre commande dès 29€ d’achats.

Laissez-vous tenter par nos collections sport, notre sélection de jeux vidéos… et laissez-vous aussi surprendre : notre collection se renouvelle tous les 15 jours et vous propose sans cesse de nouvelles marques…

Това получих ! Но понеже нищо не разбирам....... newsm78

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 21:09 от мама засмяна

# 699
И на всичкото отгоре се хваща на акаунт, на който вече е ползван код за бялата чанта!  Laughing

Ето още един подобен H67TG Wink

# 700
  • Добрич

Ето още един подобен H67TG Wink

Е как да не ме е яд сега??? Толкова го умувах и преди два дни пуснах поръчка! Close

# 701
здравейте момичета,много ще ви бъда благодарна ако знаете някои активен код prix верт-29/20.от два дена се опитвам да намера но не става

# 702
  • Пловдив
момичета, защо кодовете за бялата чанта намалят само с по 10 евро от новата колекция, не бяха ли 20/29?  Rolling Eyes

# 703
И аз получих някакъв код но отгоре пише Happy haurs 19-23h, смятам че е за тоя период за -20%, кода е 42900

Другия е jeans code и след това пише "1 article en jean arhete le 2eme au choix a -50%"" 72222

# 704
Аз пък да питам - хващат ми и двата кода, махат доставката, но нищо не ми намали. Сложила съм детски маратонки адидас за 28 ерво и някакви неща да допълнят до 29, ама не! Сумата обща ли трябва да е? Имам впредвид - нещо над 29Е?

Общи условия

Активация на акаунт