ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
оооооооооо обади се разбира се,защо да и го спестяваш  Close

# 76
Да кажа нещо хубаво за Добро утро newsm44

Вчера успях да дам и 4-те приема на Карцинозина, през ноща спа спокойно и на сутринта се поизкашля 1-2 пъти и до там.Гадните жълти секрети от носа ги няма!На тяхно място е съвсееем лека хрема, но водниста, прозрачна.Кашлицата не е така дълбока, а лека повърхностна като изкашляне по-скоро.Ей за това ОБИЧАМ ХОМЕОПАТИЯТА !!!!

Не знам вашите хом как практикуват, но моя каза да го взимаме 2 дни и да се чуем, ако е добре-продължаваме, ако не ми даде друго за смяна.Тук ви чета, че повечето нямат обратна връзка, а това не ми се струва редно newsm78

Само не мога да разчета на шишенцета в какма потенция е освен, че пише LM, след това виждам 0 или 6 ?Знам, че се дава във високи разреждания, така, че от изходното в-во не остава нищо, но се чудя има ли такова нещо като ЛМ 0  newsm78

Тандонова79, естествено, че ще и се обадиш, даже се чудя как така дава л-во и няма обратна връзка?От едно зачервено гърло.....та чак АБ ?Помисли си да я смениш..... newsm78

# 77
  • Пловдив
А...забравих да питам и Алекс снощи дали да продължавам с ХЛ...има ли въобще смисъл?

Браво кака Сиси...и аз така исках да ми се получи,но уви!И ние сме пили Карцинозин преди.А вие с каква конст.сте?

# 78
  • София
Не знам вашите хом как практикуват, но моя каза да го взимаме 2 дни и да се чуем, ако е добре-продължаваме, ако не ми даде друго за смяна.Тук ви чета, че повечето нямат обратна връзка, а това не ми се струва редно newsm78
По настояване на хомеопата ни звъня най-късно до 12ч. след първия прием на лекарство.В много редки случаи не ми вдига или изключва.След половин - един час пак пробвам.Винаги е имало обратна връзка.Даже се е налагало тя сама да пожелае извънредно да види детето.Имало е случаи в които даже след нейното работно време, съпруга ми да я чака и да дойде до вкъщи на място и след това я прибира до дома и.Досега не сме имали фиксирани дати за посещения.

# 79
  • Пловдив
Обадих се на Хом.(престраших се) и с малко по-сериозен тон  Naughty и казах,че нещата хич не вървят на добре,че давам АБ-каза че няма смисъл и от ХЛ и че детето е щяло да се оправи... Rolling Eyes Ами кога,питам аз като е така от събота???

# 80
Да, сигурно без АБ и без хомеопатия можеше да се оправи.
Но не личи хомеопатичното и лечение да е помогнало. За толкова време трябваше да има промени в положителна посока, а както става ясно за толкова дни няма промяна в състоянието на детето. Какво каза тя по този въпрос?

# 81
И ние сме пили Карцинозин преди.А вие с каква конст.сте?

Този път въпросите му бяха насочени предимно към фамилната анамнеза, сега като прочетох за карцинозина ми стана ясно защо.Иначе сме топлокръвни, обича сладко, по принцип спи по корем/отскоро по гръб/, обидчиви, обича да се гушка, принципни/типичната представителка на Калиевите соли Grinning/.

Май хом ви е за смяна, сега виждам, че си от Пловдив, питай мамите от там или Алекс да ти препоръча някой.

# 82
  • Пловдив
Но не личи хомеопатичното и лечение да е помогнало. За толкова време трябваше да има промени в положителна посока, а както става ясно за толкова дни няма промяна в състоянието на детето. Какво каза тя по този въпрос?

Че било нормално... Rolling Eyes Тя си го смята(сегашното с-хие) за Х криза и това е!!!

п.п. Май ще я сменям,така е...Ох,ама като се замисля(ако реша да го направя) пак какво ни чака ooooh!

# 83
  • Varna
[
 Алекс,каза че нашта потенция е много слаба за такъв остър случай и явно затова не се справя.И при такива случаи се почва АБ(дано само не съм се забавила). Rolling Eyes

[/quote]
защо всички хомеопати не са като Алекс ?- в смисъл не бих се обидила на хомеопат ако си признае ,че този път не се е справил и по-добре АБ.Точно по този начин не бих изгубила вяра в него,все пак човек е и може да сгреши..
дразня се когато виждат ,че състоянието не се променя,дори се влошава и пак си държат на своето..Какво чакат-да се стигне до инжекции ли??? #2gunfire

# 84
  • Varna
[
 Алекс,каза че нашта потенция е много слаба за такъв остър случай и явно затова не се справя.И при такива случаи се почва АБ(дано само не съм се забавила). Rolling Eyes

защо всички хомеопати не са като Алекс ?- в смисъл не бих се обидила на хомеопат ако си признае ,че този път не се е справил и по-добре АБ.Точно по този начин не бих изгубила вяра в него,все пак човек е и може да сгреши..
дразня се когато виждат ,че състоянието не се променя,дори се влошава и пак си държат на своето..Какво чакат-да се стигне до инжекции ли??? #2gunfire
[/quote]

# 85
..не бих се обидила на хомеопат ако си признае ,че този път не се е справил и по-добре АБ.Точно по този начин не бих изгубила вяра в него,все пак човек е и може да сгреши..

Да, и аз бих се подразнила изключително много на такава реакция. Много точно си го казала - че като си признае грешката не бих изгубила вяра в него  Peace

Тандонова, аз бих отишла при хом. (без да се плаща, разбира се  Mr. Green) и бих уточнила какво се е случило, защо се е случило. Бих искала подробно да ми разкаже какво-що. И защо точно смята, че е било криза и т.н. И ако не ми допадне отношение, обяснение и всичко - бих се замислила вече за смяна  Peace

# 86
  • Пловдив
..не бих се обидила на хомеопат ако си признае ,че този път не се е справил и по-добре АБ.Точно по този начин не бих изгубила вяра в него,все пак човек е и може да сгреши..

Да, и аз бих се подразнила изключително много на такава реакция. Много точно си го казала - че като си признае грешката не бих изгубила вяра в него  Peace

Тандонова, аз бих отишла при хом. (без да се плаща, разбира се  Mr. Green) и бих уточнила какво се е случило, защо се е случило. Бих искала подробно да ми разкаже какво-що. И защо точно смята, че е било криза и т.н. И ако не ми допадне отношение, обяснение и всичко - бих се замислила вече за смяна  Peace

Да,точно така ще направя на 15!Само да сме здрави Praynig!!!Желая го на всички ви!

# 87

Че било нормално... Rolling Eyes Тя си го смята(сегашното с-хие) за Х криза и това е!!!

п.п. Май ще я сменям,така е...Ох,ама като се замисля(ако реша да го направя) пак какво ни чака ooooh!

Бе каква е тая криза 4-5 дни?  Shocked
В остро състояние криза може да се каже, че няма. И да има, не е така отчетлива и трае съвсем кратко. Както е написал Александър, потенции като ЛМ1 не са подходящи, защото дават много слаб имупс. Когато човек е в остро състояние импулсът трябва да е адекватен на състоянието. Сигурно може и с такава потенция, но при много честа повторяемост. Впрочем досега не ми се е лучвало някой хомеопат да ни изписва ЛМ при такава ситуация.

Неприятно е, когато хомеопат не признава, че лечението му не дава ефект.  Confused Обикновено се прави анализ и се мисли за ефектите от приема на предписаното л-во. В такива ситуации може да се наложи бърза смяна на лекарство или потенция.
Но не бива да се рискува здравето на пациента.  Peace

# 88
  • София
tandanova относно пробиотика аз съм доволна от лактофлор. може и биогая да пробваш.
самата аз в момнета пия лактофлор

# 89
Мъжа ми вчера си сряза пръстта. В суматохата забравих, че мога да му дам Арника. Днес има ли смисъл да давам?

Общи условия

Активация на акаунт