ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • София

танданова това което знам за АБ е че е хубаво да се прави опашка след АБ- пият се пробиотици и 2 хомеопатични лекарства в продължение на месец.

Това са съвети ала "д-р Михайлов", който е прекрасен билкар bowuu, но е боаронец. Сто процента говориш за туя и монилия, което е абсолютно нередно, че и вредно. Монилията се изписва уж против евентуални гъбички след АБ лечение примерно. Подобното с подобно, а не превантивно!!!
Иначе на мен специално ще ми е много приятно да станем приятели, но те съветвам да погледнеш първия пост в тази тема, а от него да отвориш линка Информативно за хомеопатията. Там ще ти стане ясно що за предписание е това.
(по-добре месец ентеросан да се пие след АБ, отколкото две хом.лекарства)
Между другото и аз в началото не правех разлика между боаронска и класическа хомеопатия, така че въобще да не се притесняваш. Laughing Но прочети!
хм странно. но може и да е така

да попитам сега нещо друго- пак почна да ме боли плеврата вдясно. миналата седмица беше в ляво, сега в дясно. направо умирам от ужас. толкова ме боли че не мога да мръдна. стоя като статуя. да не говорим като ми се докашля каквио става/ понеже последните седмици май и аз изкарах грипа и още имам остатъчна кашлица/. та се чудя какво да взема или направя че да ми се облекчи болката. преди пиех Диклак ама сега не ми се иска да пия пак. ще ме посъветвате ли?

# 61
  • София - Варна - Бургас
Ох,аз пак да се оплача...тъкмо сутринта се зарадвах,че нямаме Т и сега става от сън и пак 38 Tired
Каква е тая криза,кво е това чудо...Знам,че при всеки е индивидуално,но вие как мислите докога ще е така,ако някой има лични наблюдения...

п.п. притеснявам се за детето да не стане усложнение... Rolling Eyes

При 38 да свалям(с подръчни средства) ли Т или да си трая...

Разбира се, че ще си траеш. Тази Т. е възможна реакдия, и когато от вирусна преминава в бактериална инфекция и това е много важен и опасен момент при който именно високата Т. го пази най-добре.
 То и 38 не е висока, де.

# 62
  • Пловдив
Сега е 39,2 караката ледени(затоплях),а челото топло...Утре ще звъня пак на Хом. и ше настоявам за...промяна!

Няма да пища повече че ви писна от мен,нали? Wink

# 63
  • София - Варна - Бургас
Имам съвсем общ въпрос към Александър. Лекува ли се повърхностен гастрит с хомеопатия. И ако се приема правилното хомеопатично лекарство след колко време долу-горе трябва да подейства? Благодаря предварително.

Индивидуално, от 1 минута до 2-3 дни, мах. седмица трябвада има промяна.
А окончателно излекуване? от месец до 1 година, при спазване на диетата.

# 64
  • София - Варна - Бургас
Сега е 39,2 караката ледени(затоплях),а челото топло...Утре ще звъня пак на Хом. и ше настоявам за...промяна!

Няма да пища повече че ви писна от мен,нали? Wink

Напротив! Пиша ти на Лични, отговори ми!

Жалко, явно си се изключила, а исках да ти помогна, защото при вас май става опасно.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 21:29 от Aleksander

# 65
Имам съвсем общ въпрос към Александър. Лекува ли се повърхностен гастрит с хомеопатия. И ако се приема правилното хомеопатично лекарство след колко време долу-горе трябва да подейства? Благодаря предварително.

Индивидуално, от 1 минута до 2-3 дни, мах. седмица трябвада има промяна.
А окончателно излекуване? от месец до 1 година, при спазване на диетата.

Днес беше седмия ден в който вземах предписаното от хомеопата ми лекарство, но няма никаква промяна. Трябва да го спра вече. Чудя се - не е било това правилното лекарство, или трябва да ходя да си направя изследвания. А имам час при хомеопата чак другата седмица. Как ще я карам до тогава... Дай ми някакъв съвет, че направо се побърквам вече. Иска ми се да се оправя с хомеопатия, но засега не виждам ефект. А като ти чета отговора е трябвало най-късно до днес да имам подобрение.

# 66
  • София - Варна - Бургас
Пием Фосф. LM 1.

Aleks,ако ме посъветваш как да действам...въпреки,че не познаваш случая Tired

Да, не издържах и ще кажа че по принцип LM-1 изобщо не е за Остро състояние с висока Т., там си трябва 1М, ако няма, тогава 30С но с повторения през 30 мин, до час.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 21:47 от Aleksander

# 67
  • София
 Hug
Бързо сте напреднали, връщам се да чета!

# 68
  • Пловдив
tandonova, как сте днес?

# 69
  • Пловдив
Привет!Пак така...сега не съм мерила Т,но снощи си имаше.Почнах АБ,щото вече цяла седмица...страх ме е да не стане по-зле,че сме патили.Пуснах му кръв и утайка(СУЕ) да видим.Следобед сме при ЛЛ да ни слуша пак.

Говорих снощи с Алекс,каза че нашта потенция е много слаба за такъв остър случай и явно затова не се справя.И при такива случаи се почва АБ(дано само не съм се забавила). Rolling Eyes

Малко извън темата...какви пробиотици да взема да пием(на 4,6г.е)?

Мерси отново че ме търпите да споделям!

п.п. сега Т е 37.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 09:18 от tandonova79

# 70
  • София
Привет!Пак така...сега не съм мерила Т,но снощи си имаше.Почнах АБ,щото вече цяла седмица...страх ме е да не стане по-зле,че сме патили.Пуснах му кръв и утайка(СУЕ) да видим.Следобед сме при ЛЛ да ни слуша пак.
Говорих снощи с Алекс,каза че нашта потенция е много слаба за такъв остър случай и явно затова не се справя.И при такива случаи се почва АБ(дано само не съм се забавила). Rolling Eyes

Много съжалявам, че до там се е стигнало (до приема на АБ), но сега бързо ще се стабилизира, само не се отказвай от самото лечение.Не се притеснявай да пишеш и споделяй как е детето.Бързо възстановяване.

# 71
  • Пловдив

п.п. сега Т е 37.

През цялото време много внимателно съм следила какво пишеш...не се обвинявай за АБ, направи каквото можа Hug. Един АБ не е най-страшното нещо на света, успокой се, важно е детето да се оправи, че доста се поизмъчихте. Пиши какви са резултатите от СУЕ и другите ви изследвания. Макар, че....точно СУЕ и да е завишена какво от това newsm78, говори за възпаление, което е ясно че имате...предвид червеното гърло.
Охххх, нещо не мога да си обесня защо толкова го харесва този Phos, нашата х-ка Rolling Eyes. Оставам с впечатлението, че няма лекуващ се при нея, на който не го е изписала. И аз като Александър, не издържах....и коментирах.

пп На проследяване сме на 03.02, ще си задам въпросите, че нещо много ме притесняват някои неща Rolling Eyes

Тондорова...защо не направите една снимка на детето Rolling Eyes...?

# 72
ТандоноваHug

Надявам се да се закрепи бързо детенцето, за да се успокоиш вече  Hug Много е гадно така като си имал големи надежди за нещо, като знаеш, че този начин действа, но не се получава при теб...  Sad  Hug

А за пробиотиците - не знам, но май няма толкова голямо значение точно кои ще са  newsm78

# 73
Laktoflor след АБ сме взимали преди и са хубави.Дано вече да започне да се оправя  bouquet
цяла нощ съм ви мислила и следила дали се свърза с Алекс

# 74
  • Пловдив
Ние имаме дата за 15.2...сега не знам как да постъпя-да и се обадя и да и кажа,че пием АБ и...какво?Освен ще оставя нещата така и като идем ще говорим...(решила съм сл.път да не и плащам,заради мечешката услуга,която ни направи Mr. Green).

Благодаря,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт