Отговори
# 210
момичета и момче, да ви е честита годината на Металния Заек според китайския хороскоп. Тази година ,  ще се възобновят приятелствата и общуването между хората. Обещава да бъде добра година.
Годината на Металния Заек

humanis Hug!

# 211
Ама тя нали на 3-ти февруари ще започне?  newsm78 Ох, чакам я аз, че е моята година, тоз Тигър ми предостави някои сложни моменти, малко да поема въздух.  Laughing

Да ви питам, разбиращите от фън (фен) шуй - като си подреждам дома, как да чета статиите - посоките да спазвам дословно или да гледам на мен моите лични посоки? В смисъл, като пише "сложете еди какво си на запад, за да привлечете еди що си", а на мен запад ми е за друго според моята дата на раждане, кое е вярното?  Rolling Eyes

# 212
Ама тя нали на 3-ти февруари ще започне?  newsm78 Ох, чакам я аз, че е моята година, тоз Тигър ми предостави някои сложни моменти, малко да поема въздух.  Laughing

Четох, че влиянието й се чувства вече, т.е. преди да настъпи. Grinning И аз я чакам. Тигъра и на мен не ми пасва.

# 213
Да, вярно, то е близко вече!  Hug Че и съвпада с новолунието... Имам аз едно чувство за това новолуние, ще го натоваря с действия.  Grinning

# 214
  • София-в сърцата на моите деца
Ох и аз я чакам тази Заешка година, че ми писна от тигърски разправии... Laughing

# 215

smile3521 И аз си чакам моята късметлийска година!  newsm51 А Тигър е синът ми,така,че няма лошо  Two Hearts

# 216
darena Hug

преди малко попаднах на окултна статия за справянето в живота и точно Дънов обяснява колко е умен зайко. Дори когато го гонят да го хапват той си играе и прави кръгчета. Та добре дошъл на зайко и аз го чакам Heart Eyes

# 217
darena Hug

преди малко попаднах на окултна статия за справянето в живота и точно Дънов обяснява колко е умен зайко. Дори когато го гонят да го хапват той си играе и прави кръгчета. Та добре дошъл на зайко и аз го чакам Heart Eyes
  Party

# 218
Аз си мисля, че всичките велики хора на тази земя, не са дошли,за да могат после еди кой си да ги ползва както си иска - някой,някога решава,че дадена персона ще е "велика", положителна или отрицателна. Това,което знам за Дънов, е че е бил толкова земен и "извънземен" човек, не се е мислил за  Бог , но някой го е определил за такъв,оттам идват другите които скачат и викат - йок, не е такъв и ...се измества центърът на идеята.. И така е с всички - и Исус не е дошъл да се прави на велик, и той не е роден на 25.12, ама някой е решил да го ползва за лични цели, и сега всички му празнуват рожденият ден посред зима, а не лято.. И Ванга е велика, и тя не се е правила на интересна, ама сега излизат милиони книги от знайни и незнайни, да разказват кой,как къде..Въобще,ако трябва да изменя една известна поговорка - "Никой не е пророк за времето си"-наш и единствено наш си е изборът кой приемаме,кой харесваме и кой не - и да зачитаме различните Peace Така погледнато , и всеки от нас ще намери трима,които го мислят за "пич" и десет,които го мислят за "не пич" Grinning Историята се пише изборно, тези от нас,които мислят да живеят 200 години,ще видят какво ще се каже за Бг-мама тогава Mr. Green

Този Зайко, добричък ли ще е или и той ще ни прави на диви и щастливи,а newsm78 Crazy

# 219
харесва ми посоката и излъчването на темата днес Heart Eyes
иска ми се да споделя и аз нещо...мисля,че ще е полезно и за тези,които харесват Учителя и за тези,които не толкова Wink

„Сега,като ученици,вие трябва да работите върху себе си,от една страна да пазите своята вътрешна чистота,а от друга –да се чистите от наслояванията на миналото.Тази чистота  не се постига само с физически пост,както мнозина мислят.Истинският пост подразбира умерено ядене и спане,умерен живот и т.н.
Чистият живот изключва всичко онова,което скъсява живота.
Има блага в живота,които,придобие ли човек преждевременно,стават причина да изгуби много ценни неща.
Например,богатство,придобито не на време,става причина човек да изгуби чистотата,добротата,знанието си и др.Защо му е това богатство?Богатството крие в себе си сили,които могат да провалят всеки слаб,неустойчив човек.
Значи,във всеки човек има една тъмна зона,в която се крият всички отрицателни качества,които могат да го унищожат.
Не работи ли съзнателно върху себе си,човек всякога ще бъде роб на тази тъмна зона,който е силен,който има морален устой,той може да бъде господар на тази зона.
Слабият,обаче,докато се засили,трябва да заключи тази зона и да не дава ухо на това,което иде оттам.Минава ли през тази зона,той трябва да бъде глух и сляп,да не чува и да не вижда.
Особено силно се проявява тази зона в човека,когато той се стреми към чист,възвишен живот,към нови,светли идеи.Ето защо,новото е само за силни хора,които искат да работят,да се справят с мъчнотиите и противоречията си.
Ония пък,които се чувстват слаби,които не са си отживели,нека си поживеят,докато придобият опитности,които ще им помогнат в бъдещият живот.
-Ама трябва да живеем добре,да си помагаме.Как?Като проповядвате?
Не учете човека,как трябва да готви,но сгответе добре и го поканете у дома си да хапне.Като опита яденето,той сам ще разбере,как се готви и какво значи добре приготвено ядене.”

П.Дънов

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 20:46 от _Червена роза_

# 220
  • София
Добре, де, ако на 01.02.2003 влизаме в Коза, значи ли, че синът ми, роден на 28.01. е Кон? Годината е 2003 и е на козата, но все пак почва от 01.02.

Най-добре ще са векторните господари на заека тая година, доколкото схванах. Плъховете ли бяха това? Mr. Green

# 221
Плъх е синът ми, не съм прочела досега да му се очертава успешна година, векторните са натоварени отношения, нали така? Това от векторните бракове го помня.  newsm78 Най-добре ще са си зайците, в собствена година, макар не за всички елементи да е еднакво добра. В чуждите сайтове я наричат "банер година", демек ще греем на всички страници.  Laughing

Годината на раждане се смята от датата, на която започва според китайците. Тоест, ако даден знак започва на 3 февруари, то родените на 2 февруари са си предишния знак.  Peace

# 222
  • Пловдив
Благодаря за новата тема   bouquet , връщам се да чета.

# 223
Уж в годината на Заека ще спрат битките, кръвопролитията- а пък то Домодедово, Египет!.

Май и Металния Заек не може да се справи. Да му помогнем. Praynig Praynig Praynig

# 224
  • София
Най-добре ще са си зайците, в собствена година, макар не за всички елементи да е една...
Не.
Най-добре ще са векторните господари. Има там и някакъв "слуга", не зная кой е той за заека. Но това е положението. В годината на заека, най-добре ще са плъховете, ако те са векторен господар, което не зная.

Общи условия

Активация на акаунт