С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Sunny_89  Hug Hug Peace !

Тони Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 331
Тумбенце,сладка моя,ненагледна,аз и оня ден го казах и сега ще го повторя-Мозъчните гънки не се виждат,но като ги няма си личи! Затова не се коси,не си струва! Peace  bouquet

# 332
Тумбе! Hug

Явно не се разбира какво означава "игла в балон" .

Аз като се сетя от един сладолед Зеро, дето е почти режимен, колко се тухках и задържах, направо се чудя защо съм била толкоз хамава. За една година най-много да направя повече ПЗ дни, пък то да може да се сваля и с боза, мед и през ден прегрешение, а пък за плодовете как ме е яд, то да може пък аз .....  newsm78

# 333
... моите перипетии с наднорменото тегло и борбата с кошмара наречен булимия. ...
...Именно режима на Дюкан ми помогна да се справя. Случайно на витрината на една книжарница видях книжката и веднага си я купих. Прочела съм я сигурно хиляди пъти и продължавам да я чета Simple Smile ...

много се радвам за теб, че си успяла да пребориш собствените си демони
 Hug
все така и все пак имай едно наум с огледалото

Какво ви става, бе хора? Прегрешенията за някакво геройство ли ги имате? И то само защото веднага след прегрешението няма поражение. А после, после дали няма да има поражения, а ... ...

моята близка, за която разказвах преди, изкара 2 фаза с доста прегрешения във вида на сладки боклуци
после както помните, 3 фаза кара на чипс и бонбони, и освен че си върна всичко свалено, си докара и преддиабет
затова: имайте винаги едно наум  с такива "прегрешения"
те не са безобидни за здравето ви

някой питаше за кварк
аз точно такова нещо, 1% консумирах във 2 фаза
има по-малко въгл от обикн. извара, само 2%, и май и повече протеини

# 334
Баба си облече бронежилетката, тури каската и защитния шлем и се приготви да бъде оплюта, замеряна с камъни и линчувана, ама ще кажа - нещо режима взе да се изчанчва. color]
А бронираните гащи дЕ ги забрави,а?  Mr. Green
Щот аз съм си ги обула и тях за всеки случай.... hahaha hahaha hahaha
Абсолютно подкрепям поста ти....

Както и на Тумбето...
.
Какво ви става, бе хора? Прегрешенията за някакво геройство ли ги имате? ....Прегрешили сте, прегрешили, ама, защо не ни спестите "хвалбата в ефир"...не стига, че не сте били режимни и сте имали отклонения, ами и се гордеете всякаш, хапвам, прегрешавам и отслабвам..... ooooh! ... Просто нямам думи.... ooooh! ... То не бяха бози, мед, плодове .... никакво четене, липса на каквато и да било информираност....

Мда-дааам..... ooooh!

# 335
Лощото е, че ми остана синдрома "криво огледало". При ръст 170-172 се харесвам единствено на 52-53 килограма, стана ли даже 58 и започва депресирането...

Да,твойто огледало е от най-кривите.И аз съм с твоя ръст ,в момента съм 65-66 кг, вярно е че има тук-там повече за щипване ,но пък депресирана в никакъв случай не мога да кажа че съм.Не знам дали си ходила на психолог,но това твоето не ми прилича на булимия.По-скоро на начална фаза на анорексия(Анорексиците също започват с повръщане и използват всякакви възможни лаксативи.По-късно идва отказването от храната изобщо).Характерното за булимията е точно натъпкването,за да чувстваш вина.Казвам ти го,защото съм имала няколко подобни кризи,без обаче да се прочиствам след това.Използва се храната за да се накажеш  Confused, чувстваш се мизерен,нещастен, изобщо се изживяваш напълно в ролята на жертва и с храната довършваш синтомите за да се чувстваш и зле физически(тежък,мръсен и отблъскващ).При булимията ефекта от кривото огледало е малко на втори план.Там акцента е наистина върху храната и отношението ни към нея.

# 336
Лощото е, че ми остана синдрома "криво огледало". При ръст 170-172 се харесвам единствено на 52-53 килограма, стана ли даже 58 и започва депресирането...

Да,твойто огледало е от най-кривите.И аз съм с твоя ръст ,в момента съм 65-66 кг, вярно е че има тук-там повече за щипване ,но пък депресирана в никакъв случай не мога да кажа че съм.Не знам дали си ходила на психолог...
nikolexa, напълно си права. И - да, посещавала съм психолог. Преборила съм се с тези неща доста отдавна, от 4 години вече не ми се е случвало да имам такива "изблици". Колкото до килограмите...хм, чудех се дали да се впускам в надлъжни обяснения за структура, костна система и тн.т. Преди няколко теми се коментираха типовете тела - круша, амфора, ябълка и тн.т. незнам дали съм запомнила 100% правилно определенията, е .... аз съм със структура тип "кану" -  плоскодънна лодка  Mr. Green Много слаб гръден кош, нямам корем, но когато трупам "запаси" са винаги на дупето и краката, и не само това, ами аз не се "окръглям", аз се разширявам гррррр  ooooh! Гледах месечните отчети на ANNAFACE - ами тя е по-ниска от мен, малко повече е на килограми даже, но мерките и са като моите от кръста надолу! Невероятно но факт за съжаление. Прилагам една снимка (в гръб  Embarassed) на която съм 51-52 килограма, незнам само на мен ли така ми се струва, но изобщо не изглеждам кльощава...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v763/169/69/145679250 … 30146662_3990.jpg

# 337
........Гледах месечните отчети на ANNAFACE - ами тя е по-ниска от мен, малко повече е на килограми даже, но мерките и са като моите от кръста надолу! Невероятно но факт за съжаление. Прилагам една снимка (в гръб  Embarassed) на която съм 51-52 килограма, незнам само на мен ли така ми се струва, но изобщо не изглеждам кльощава...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v763/169/69/145679250 … 30146662_3990.jpg

Това е някакъв абсурд нали ooooh! Верно си по-висока, и на по-малко кг, но ако това са моите меркиии....просто няма нищо общо - благородно ти завиждам. То крака ти е дълг колко мене цялата Rolling Eyes
Пък и определено  не си такава стомна или делва или там и аз незнам на какво да се оприлича като мен. На снимката изглеждаш наистина много добре, с леки елементи на кльощавост Laughing Laughing Спокойно можеш да качиш 2-3кг  в горната част на тялото където твърдиш, че си очевадно слаба Peace
Това е мое мнение - но аз никога не съм харесвала хора от типа ККЗ Laughing Laughing

Ехх де да бяхме всики на 1,70..... Embarassed Embarassed
П.П. И браво, че си се научила да се храниш правилно иси взела нещата в твои ръце Peace
И много бих искала да видя снимка от твоя така наречен "дебел период", когато си се решила на такива преврати в живота. Много ми е любопитно наистина, а и би било доста полезно за момичетата тук

# 338
ANNAFACE   Hug
За ето тези мерки говоря:
Цитат
14.10.2010 – 58,400кг;  Т-82,5см;      Х-95,5 см; Бюст - 89см; Бедро – 56см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см
Аз бюст не меря, защото нямам, ръчичките са ми слабички, за това само от талията надолу взимам мерки. Ето това са моите:
Т - 75 см, Х - 95, Бедро - 53, Коляно - 38....
Колкото до напълняването само от кръста нагоре, ако има някакъв режим или трик - отворена съм за предложения!   bouquet

Извинявам се, че съм се разписала толкова много, но аз от 2 и повече години само чета, чета и все не се решавах да споделя. Пак извинете ако досаждам прекалено  Embarassed

ПП: Упорито търся снимка от пухкавия ми период, на която да си личи как изглеждам всъщност. Хм.. на всички снимки съм позирала седнала или в профил, по обясними причини, ако намеря ще се покажа, нп.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 15:50 от becktin

# 339
Реших да се вкюча и да следя темата , защото от вчера започнах диета от типа на тази. Мисля да направя около 1 седмица 1ви етап с  някои изменения. Не ям само месо и яица,  а и зелени салати(марули и спанак ) , които реално не вкарват калории и въглехидрати, но пък са богати на фибри. Освен това млякото го свеждам до около 1 -2 чаши на ден за сметка на около 25 гр пълнозърнест хляб .  Следя въглехидратите да са под 50гр-60 -  колкото са в 1 литър мляко + 2 лъжици трици.  Вземам допълнително фибри, витамини и калции.  Имам да свалям 15-16 кг за постигане на оптимално тегло. Ще съм доволна да успея да сваля и половината до лятото.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:42 от WebMama

# 340
  • Пловдив
WebMama, режимът ти на хранене звучи страхотно, но е далеч като принципи от този, залегнал в темата. Виждам, че основното ти е калорийно ограничаване. Тук се набляга на приема на протеини и обезателно трябва да има дни на чисти протеини без зеленчук или пълнозърнест хляб.
becktin, страхотна си.  Simple Smile

# 341
Реших да се вкюча и да следя темата , защото от вчера започнах диета от типа на тази. Мисля да направя около 1 седмица 1ви етап с  някои изменения. Не ям само месо и яица,  а и зелени салати(марули и спанак ) , които реално не вкарват калории и въглехидрати, но пък са богати на фибри. Освен това млякото го свеждам до около 1 -2 чаши на ден за сметка на около 25 гр пълнозърнест хляб .  Следя въглехидратите да са под 50гр-60 -  колкото са в 1 литър мляко + 2 лъжици трици.  Вземам допълнително фибри, витамини и калции.  Имам да свалям 15-16 кг за постигане на оптимално тегло. Ще съм доволна да успея да сваля и половината до лятото.
Твоята диета няма нищо общо с тази тук и незнам за какъв 1 и 2-ри етап говориш.Само факта, че не ядеш "само" месо и яйца те отдалечава на светлинни години от Дюкан.А ако започнеш режима ще свалиш не само половината от килата , ами и всичките до лятото.

# 342
Да, аз затожа казвам , че режима ми е подобен , ползва прнципа на дюкан.  В една чаша мляко има 12 гр въглехидрати, в 2 лъжици трици около 10 гр .Така ,  че, т. нар. дни на чисти портеини не са съвсем "чисти". От друга страна в 500 гр пилешко месо - гърди -калориите са около 1000  а белтъчините око 150 гр. . Т .е ако се яде по Дюкан на 1 ви етап дефакто се изяждат около 1500-1700 калории дневно. Ако вместо трици се вземе друг източник на фибри ( в случая спанак и марули + хранителна добавка) не виждам проблем.

# 343
  • Пловдив
Само че ние не броим калории и не търсим заместители на разрешените продукти. Спазваме изключително стриктно "предписанията" на Дюкан и в това се състои режимът и успехът му.

# 344
Хора, не искам да се заяждам. Пак казам , спазам подобен режим , базиран на Дюкан и съгласуван със здравословното ми състояние. Не съм тук за да споря кое е добро и кое не, а  да кажем за нещто каот съппорт. Тожа е и целта на форумите.

Общи условия

Активация на акаунт