С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 273
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • Лутаща се
Ааа,ние такава ситна риба сме правили по тоз начин ,но за скумрийката ще опитам следващият път. Heart Eyes
Малее,днеска как мързелувам ,не е истина просто.Сега мисля да си изтрия лака и да си боядисам косата,че пак пусто съм се белнала. #Crazy Писна ми с туй боядисване значи.Ама няма как.
Тумбее,за кво си се дегизирала с таз 'пуканка'? Joy Joy
А,забравих да ви кажа :опитах изварата на Олимпус.Ами хубава е ,ама не съм я награбила с лъжицата де.Е,в сравнение с обикновената е по-вкусна. Heart Eyes
skarlet71,когато пише нещо от сорта :....не замества ....значи ,че не се яде. Peace
Примерно:2 филии бял хляб не заместват 2 филии черен хляб (за трета фаза да кажем)  Joy
Както и с ядките . Flutter

Благодаря, това вече е помощ.   bouquet

# 721
  • Пловдив

Не се заяждам, ама никъде в темата и в книгата не пише, че не се яде бял хляб (Тони, извинявай, че го вземам и аз за пример). Никъде не пише, че е забранен и захарния памук. Никъде не пише, че е забранена и баклавата. За бозата няма да споменавам, защото преди няколко дни питаха за нея  Mr. Green Но на някой дали би му дошла мисълта, че всичко това е разрешено?

# 722
  • Лутаща се

Не се заяждам, ама никъде в темата и в книгата не пише, че не се яде бял хляб (Тони, извинявай, че го вземам и аз за пример). Никъде не пише, че е забранен и захарния памук. Никъде не пише, че е забранена и баклавата. За бозата няма да споменавам, защото преди няколко дни питаха за нея  Mr. Green Но на някой дали би му дошла мисълта, че всичко това е разрешено?
Но и никъде в изброените не фигурира прилагателното "овесени". За тепърва започващ нещо ново като мен беше нормално, щом е от нещо овесено да може да се яде. Понеже не исках да сбъркам попитах. Какво толкова?

# 723
То и аз не се заяждам, но съм сигурна, че някъде пишеше разликата между трици и ядки и действието на смлените обвивки. Сигурно ще е било в книгата, но нямам нерви да търся къде точно.
Иначе, що пък да не са приети новите в темата? Виж колко внимание ти обръщаме. Айде сега режимната и успех   bouquet

# 724
  • Лутаща се
Извинявам се, ако съм ви подразнила. Не е било умишлено.
Желая всичко хубаво.

# 725
Вещи,аз това си го измислих за да покажа за другите продукти как стои въпроса.То не пише бял хляб ,ама и за боза не пише ,ама за овесените ядки пише ,че не са трици.Може би защото там повече се бъркат хората.Аз преди да почна режима ,даже незнаех че имало и овесени трици. newsm78 Joy И чета трици ,пък си мисля за ядки.Чак на третото четене схванах разликата. Joy

skarlet71,не се притеснявай.Всичко е наред.Радваме се ,че си сред нас и ти стискаме палци.Ако има нещо ,което не си разбрала,питай ме на лични.Няма проблеми. Hug

# 726
Верно ли бозЪта е забранена newsm78 newsm78 newsm78 Никъде не го пише  newsm78

И аз лоча тука и ям фъстъци, да ми пораснат циците, че съвсем се загубиха - пък то.....
Уф, че съм голяма бяла птица, ама  Embarassed Embarassed Embarassed

# 727
  • Пловдив
Верно ли бозЪта е забранена newsm78 newsm78 newsm78 Никъде не го пише  newsm78

Как да не го пише??? Я марш в предната тема да се образоваш!!!    smile3513

# 728
АААА нее Naughty
Аз книгата съм прочела, първа станица също  smile3529- никъде не пише за бозата hahaha hahaha hahaha
(Той Дюки дали изобщо знае че съществува това животно, незнам newsm78)
К'во ме пращате да чета теми ....тва да не е....ама ха Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз си знам мойто пък, и толкова..кой к'вото ще да ми говори.
Пък и за баничка с нея - няма нищо написано  ooooh!

# 729
А през десетте дена ударна ,разрешена ли е бУзЪтЪ?! newsm78
За после е ясно-схема 3/6-Здена протеини/6 протеини и бУзЪ... Mr. Green

# 730
Относно мазнината при приготвянето на палачинки/галети от овесени трици(за топлинната обработка). Според Дюки- ползва се и след това се разнася със салфетка.Ето демонстрация.

http://www.youtube.com/watch?v=GXazdhtBx-M&playnext=1&li … L7BBC8267B76852B1

Поздрави на всички.Нямам време нито да ви чета, нито пък да пиша.Така ще е близките месеци,много работа Simple Smile. Умната и много минуси на всички. Simple Smile

# 731

Общи условия

Активация на акаунт