За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 036
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Не е объркващо защото П дните започват в понеделник и ще ги правя до четвъртък на обяд и съответно от четвъртък вечерта до неделя вечерта ще саПЗ дни. newsm10

По тази логика всеки, който на обяд яде протеини, а вечер яде и зеленчуци е на схемата 1/1  Thinking

# 736
искам да ви питам и още нещо, днес на закуската от трици и пр. мляко и слових 5 или 6 подсладителя (много обичам сладко) дали не са много,сега във кафето още един..има ли някаква дневна норма за подсладителя?
veru6kaa, подсладителите не са особено полезни, но пък от друга страна не нарушават режима и ако в началото имаш нужда от сладко подслаждай си и не се чуди много, по - добре е от нещо нережимно.

# 737
Здравейте Дюканки!
Много ви се възхищавам на волята, която имате. Аз правих диетата преди година, отслабнах, но след време се отпуснах и естествено върнах свалените килограми. Сега отново пазя режима, но този път много трудно се отслабва - за 20 дни имам само 1 свалено кило, при положение, че бях 70 кг!Както и да е - няма да се отказвам, но имам едно питане свързано с дневният прием на вода!
Пия доста айран, разреждам една кофичка ниско маслено кисело мляко с почти литър, и се чудя това количество течности брои ли се за дневната доза вода от 2 литра, защото иначе не мога да пия вода, хич не ми се пие?

# 738
Здравеите
Интересува ме,диетично млеко,подсладител и царевично нишесте ,разрешено ли е,защото в рецептите има царевично нишесте.Благодаря

# 739

Общи условия

Активация на акаунт