С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 901
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Незнам как се пият по 3-4 л вода на ден .Аз веднъж пробвах и последва ужасно почукване от страна на бъбреците ,направо имах чувството ,че някой хлопа с чука върху бъбрека ми.Повече не посмях да се насилвам да пия толкова вода.Пия си по 2л вода само,отделно кафета и други разни. Thinking

# 751
На моя нищо не пише Cry
Ако не е подходящ и аз го използвам за готвене какво става, канцерогенен ли е ???
Пише, че е трапезен. Това означава ли, че не става за готвене?
Подсладителите, които съдържат аспартам  със сигурност не трябва да се обработват термично, защото точно аспартамът става канцерогенен след термична обработка.

Jule, аз лично съм си лакомник и си хапвам, хич не вярвам на това, някой като каже че дебелее "от въздуха" и все си мисля че от похапване  Sunglasses

# 752
Подсладител ползвам в момента на dm Das gesunde Plus. 300 мл. около 2-3 лв. не помня точно. Състав: вода, подсладители натриев цикламат и захарин натрий, фруктоза, подкиселяващо средство лимонена киселина, консервант сорбинова киселина, подсладител тауматин. Не си променя вкуса при нагряване и не ми нагарча ако сложа повече. Вероятно не е най-доброто. -ози зная, че ни бива ама ... Приемам критики за него всякакви. Точно заради това го пиша всъщност. Ако нещо не му е наред да го махам Peace
не става,именно заради "озата"
Elle_na млечните са ти мноооооооооооого ,наистина много.Прочети първа страничка ,за да ти се изяснят количествата.
Jule пия по 3,4 ,че и 5л вода,но не се насилвам просто съм жадна.Не пия минерална вода,а трапезна или чешмяна.Пия по толкова от началото на режима,преди това въобще не пиех вода.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 15:36 от Мимииии

# 753
5 л вода? #Crazy
Мимии,нямаш ли почукване в бъбреците? #Crazy Как ти се отразява?Колко пъти на ден ходиш до 00?Ама ти вечер спиш ли? Joy Joy

# 754

Общи условия

Активация на акаунт