С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

  • 29 904
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 0
Здравейте на всички Stop Вече 19 дена съм на режима, чета форума редовно и ето, че най накрая и аз се осмелих да пиша Embarassed Накратко за мен ... режима ми е много добре познат преди известно време (близо 2 год.) успях с него да отслабна близо 15 кила, но се случи така, че във втора фаза забременях (много трудна бременност) и естествено прекъснах режима. И така както бях станала 47 кила на края на бременността ми последното мерене отчете 90 кг. Малкият другия месец навършва една година а за този период аз успях да сваля само 20 кг. и така в началото на този месец (8-ми февруари) аз започнах диетата на ново като всеки ден съм тук и ви чета (което много ми помага)  Embarassed, но днес наистина ама наистина ме заинтригува един продукт от соя който видях в магазина и понеже до сега не съм намирала много инфо за нея или пък е доста противоречиво реших да се допитам до вас за съвет  Rolling Eyes Имам и снимка, но не знам дали може да се публикува.
За сега това е от мен bouquet ще се радвам да ме приемете във вашите редици и да споделяме заедно успехите и неуспехите си (дано да няма такива)...

# 736
  • Мнения: 352
Здравейте момичета   Heart Eyes

ANNAFACE   202uu

Elle_na, добре дошла и успех!
Кажи повече за себе си и на първо четене, коригирай количеството млечни, 1литър прясно мляко на ден е много, има ограничение  до  250 мл на ден.

iskrqna, добре дошла и браво за постигнатото !


За отчета, аз съм се оциклила и Кантарев хич не ме обича едни плюсища показва  #Crazy

Хубав неделен ден!

# 737
  • Мнения: 0
Добре дошли на новите момичета. Успешно дюканстване Hug
Другите от балкона, пишете, че да влезем в новата тема. Нали казват, че ако се запишиш на първата страница е на кадем. Пък аз я чакам от два дни и очите ми се изгледаха вече #Crazy Laughing

# 738
  • Мнения: 147
момичета, кажете ми как да си приготвя щука

# 739
  • Мнения: 15
Имам питанка - за подсладителите!
Кажете кои точно марки ползвате, когато има термична обработка! Thinking
Че в магазина все ги гледам, чудя им се, почесвам се и... нищо не си купувам!

Щях да забравя - как приготвяте ципурата? Днес си взехме от Метро и се чудим става ли на скара. И добре ли става? На коя риба прилича? Такива ми ти работи!

# 740
  • Мнения: 1
Здравейте момичета   Heart Eyes

ANNAFACE   202uu

Elle_na, добре дошла и успех!
Кажи повече за себе си и на първо четене, коригирай количеството млечни, 1литър прясно мляко на ден е много, има ограничение  до  250 мл на ден.

За отчета, аз съм се оциклила и Кантарев хич не ме обича едни плюсища показва  #Crazy

Хубав неделен ден!

Ееее това беше единсвеното нещо, което ми доставяше наслада - прясното мляко. Grinning Но го намалям щом трябва. : )

Ами какво да кажа, на 22 съм, висока съм 175, със сравнително тежки кокали както казва личната ми лекарка. Grinning Задари хормонални проблеми бях стана 75кг.  и се чувствах ужасно! Затова реших, че е време да се стегна. По мои спомени най-добре ми беше в рамките 65-68кг, а и тях задържах най-лесно. Та така...това ми е целта, още 5кг до 65 остават.
В книгата пише, че първите 10кг се свалят за 2 месеца, така че май добре вървя. ^^

А за кантара...да не си преди цикъл?  Confused

# 741
  • Мнения: 0
(не)Обикновена, моят е немски на HUXOL, с него си правя и крем карамел. Няма проблеми с термичната обработка. Той е 200 мл. и струваше около 4 лв.

# 742
  • Мнения: 63
На всеки подсладител си пише каква е максималната температура, на която може да се подложи.

# 743
  • Мнения: 15
На всеки подсладител си пише каква е максималната температура, на която може да се подложи.

Може би на повечето е така, но днес в Метро гледах един /не му запомних името  Embarassed/, на който това не беше упоменато на преведеното на български етикетче,  а оригиналното беше на немски, от който нищо не разбирам. Затова и попитах, какво ползвате вие, за да ме ориентирате евентуално за този, който се дозира най-лесно, става за готвене и е вкусово най-близък до захарта. Благодаря!

# 744
  • Мнения: 0
На всеки подсладител си пише каква е максималната температура, на която може да се подложи.
На моя нищо не пише Cry
Ако не е подходящ и аз го използвам за готвене какво става, канцерогенен ли е ???
Пише, че е трапезен. Това означава ли, че не става за готвене?

# 745
  • Мнения: 1 731
Нашия е на 'Суитли'.Издържа до 250 градуса термична обработка.

# 746
  • Мнения: 33
Я да се запиша аз в старата тема докато я има още, че да си отиде поне още едно кило с нея  Laughing

Подсладител ползвам в момента на dm Das gesunde Plus. 300 мл. около 2-3 лв. не помня точно. Състав: вода, подсладители натриев цикламат и захарин натрий, фруктоза, подкиселяващо средство лимонена киселина, консервант сорбинова киселина, подсладител тауматин. Не си променя вкуса при нагряване и не ми нагарча ако сложа повече. Вероятно не е най-доброто. -ози зная, че ни бива ама ... Приемам критики за него всякакви. Точно заради това го пиша всъщност. Ако нещо не му е наред да го махам Peace

(не)Обикновена, ентерът ти се е оправил Hug

Ципурата става страшна на скара, така както е цяла, само почистена и с малко сол. Има едри кости и много вкусно месо. Имам една в хладилника, печена на хартия във фурната. Довечера ще кажа как е на вкус, но мисля, че също ще е вкусна.

# 747
  • Мнения: 0
Наистина ли става канцерогенен, ако не е за термична обработка newsm78 В интерес на истината на моя на превода не пише дали става за термична обработка. Пък аз си жуля карамелчетата с него. Най-много да ми се опънат още гънки на мозъка Mr. Green

# 748
  • Мнения: 0
Наистина ли става канцерогенен, ако не е за термична обработка newsm78 В интерес на истината на моя на превода не пише дали става за термична обработка. Пък аз си жуля карамелчетата с него. Най-много да ми се опънат още гънки на мозъка Mr. Green
Не знам дали става, затова питам. Четох, че нещо ставало канцерогенно при термична обработка, но не помня какво беше.

# 749
  • Мнения: 254
Здравейте Дюканчета:)

Гледам Мармонт е трагнала надолу, значи всичко опирало до въжето, внимавай как го ползваш ей:) Много готино музикално поздравче си пуснала, как да не ти даде ритам да скачаш ли скачаш...Аз отдавна се каня да си купя трамплин за вкъщи, ама ме е страх,  да не започнеда стои като музеен експонат и да не го превърна в езерце в ъгъла на стаята си:)

Аз доста добре се движа с диетката, но вчера нали беше Голяма Задушница и правих жито и питка за раздаване за моята майка...и любимото ми жито ме съблазни много много:(( Но слава богу не бях много наказана тази сутрин:) Днес ще направя П ден за поправителна:)

Иска ми се да дискутирам с Вас едно проблемче. Започнах диетката на 1 Февр тази година. На 14 ден (падаше се време за овулация) започна едно слабо кървене. Викам си не ми е за сефте да правя съм на Диета (аз съм правила 3 пъти гладуването на Лидия Ковачева) и това винаги е било реакция при мен. Но то вече минаха 2 седмици и аз все си ходя с тампончета...Утре ще си направя час за гинеколог, но ме интерисува дали някой друг е имал подобни проблеми. На първо четене по телефона, гинеколожката ми (тя ми е приятелка) каза, ако не съм бременна, вероятно наистина е реакция на организма, но разбира се добре е да ме прегледат...Тя определено не е против моята диета, което все пак е добре, защото не обичам хората да критизират неща, с които не са добре запознати. Аз се чувствам прекрасно, радвам се, че Ви има...и това е много важно...

Искрена как да ти дадем съвет, като дори не знаем за какво става дума:)) Гледай продуктите да са режимни, соята и соевото мляко са...но ако има олио веднага ще отпадне:) Аз лично съм голям почитател на соеви изделия...но започнах да внимавам да не ги ям често, че нещо в Америката напоследък започнаха да пишат едни страшни неща за соевите продукти:))

Хора, Вие верно ли ядете по толкова много?!? Аз никога в живота си не съм яла по толкова много:) Аз също усещам, че с много малко чисти протеини се наяждам много бързо и често дори насила ям за да е по повечко... А 3-4 л Течности на ден, за които не спортуват не е ли прекалено много натоварване на сърцето?!?

Общи условия

Активация на акаунт