С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 903
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
След Вещи и bigbaba няма какво да допълня толкова, освен че за мен 1 кг за две седмици не е малко и не е задържане, особено понеже го приемам за изключение, а не за правило.

Много често казвате на някои форумки, които заявяват, че са прегрешавали, но въпреки това са отслабнали, че значи не са спазвали режима на Дюкан, но аз си мисля същото за онези, които махат киселото мляко, изварата и яйцата  Wink .

Момичета, не си правете шеги със здравето си, пак казвам този режим е достатъчно ограничен и ако лишите тялото си от половината разрешени неща, става опасно и за мен се превръща в равнозначно на гладуването. Дали ще е само пиле или само ябълки, все е много драстично, но докато лечебният глад продължава само 10 дни, то режимът на Дюкан отнема месеци и последиците могат да бъдат още по-лоши.  Hug

бяла лястовица, точно такова не съм ползвала, аз си взема на Екскуиза това за мазане и има и вариант на котидж сирене, което също е 0.2%. Не вярвам да имаш драстични последици от тази грешка, просто го остави за останалата част от домочадието, а ти си вземи такова без добавена захар. А много съм доволна и от обезмасления кварк, идеален е за кремчета.

# 706
Моля, моля - от десерта си вземете, колкото искате, от него няма да задържите.  Wink Тони, ех, защо няма някой вкъщи да ми измисля меню, да ми готви, че и да ме следи за всеки случай....ееееех, мечтииии! Laughing Успех и на мъжа ти, макар че явно няма да му е много трудно....
Има още нещо, което си мисля - някоя от вас забелязала ли е, че винаги, когато започне да се ограничава и притеснява килограмите някак си не искат да се махат?
Аз пък си мисля, че така е с всичко Hug
Верушка, Бяла лястовица, ако приемете още един съвет - измерете се утре сутрин гладни, жадни и голи - кг. , обиколки - и си ги запишете. Редактирайте менюто, както са ви посъветвали и на 27.ІІІ пак се измерете и сравнете (не, че да не се мерите дотогава, просто да не сравнявате ден с ден или седмица със седмица).

# 707
Aз, с прегрешението си от 100гр. вода с бульон #Cussing out, минавам да попитам дали спортуването е позволено докато се спазва диетата? Rolling Eyes Говоря за скачане на въже по 10-15 минути на ден, по 100 коремни преси и по 20 минути народни танци. Или трябва да не си насилваш организма докато си на диета?  Thinking

Лека вечер и благодаря на Вещи, че ме накара да се замисля и да изхвърля останалите 5 бульона и 3/4, които бях запланувала да пия Wink  bouquet

# 708
Верушка, Бяла лястовица, ако приемете още един съвет - измерете се утре сутрин гладни, жадни и голи - кг. , обиколки - и си ги запишете. Редактирайте менюто, както са ви посъветвали и на 27.ІІІ пак се измерете и сравнете (не, че да не се мерите дотогава, просто да не сравнявате ден с ден или седмица със седмица).

Азалита, аз всяка сутрин така си се меря  Sad . Обиколки обаче не меря. Струва ми се сложна работа. Кой знае къде ще сложа метъра, а на другия ден малко по-долу и драмата станАла !  Tired

# 709
Мрън , препоръчително е ДА СЕ спортува! Тялото ти се нуждае от движение, при това протеините хранят мускулите и така се стягаш  Party
Само в ударните дни доколкото знам Дюкан не препоръчва спорта Simple Smile
Спортувай колкото искаш и колкото можеш Wink Освен това едно стегнато тяло, дори да тежи повече е по-хубаво от едно тежащо по-малко, но отпуснато  Stop
Айде от мен лека и мека   bouquet

# 710
Азалита, аз всяка сутрин така си се меря  Sad . Обиколки обаче не меря. Струва ми се сложна работа. Кой знае къде ще сложа метъра, а на другия ден малко по-долу и драмата станАла !  Tired

Уф, май пак не го казах достатъчно ясно -  не на другия ден, след един месец....Спирам се със съветите, сори  Hug

# 711
Мимс,лека и на теб и не се коси ,утре ще наваксаш  Joy
И аз отивам да се хоризонтирвам вече,че чак гърба ме заболя да го зяпам туй тв ама гледах г-н Цветанов  Flutter Thinking
Azalita,две сме дето ще му готвим.Той си мисли ,че ще ни затрудни ама много е в грешка.Аз меню ще му измисля ,обаче той как ще озапти прасето ,незнам. newsm78 Наслагах и бележки навсякъде ,където има нережимно . Flutter Атаката е пълна ,само да не излезе с тежката артилерия-жалния поглед Joy Joy ,че тогаз ще се ступаме вече. hahaha
мрЪнмот,спортувай си като искаш.Не се забранява.Само в П дните може би няма да имаш сили.На мен поне като ми се падне П ден и съм на танцова ,ми се вие свят.Ама пак ходя де.Почивам си повечко тогава. Party
Айде ,мацки,лека,мека и спокойна и утре много минусчета. Hug Hug

# 712
  • лом
ЗлаВещица няма как да се обидя от вниманието ти,за мен е чест че си чела старите ми постове,права си че имам забежки от режима и сега като ми ги изброи не са малко. ще се стегна и се надявам да даде резултати  Praynig благодаря ти за съветите  Hug Hug

# 713
  • София
Момичета,
помогнете да намеря милинките, които коментирахте по-рано. От час ги търся и нещо не успявам, пощтръкляла съм да си направя за утре

bouquet

Едит:
Намерих ги! Утре ще се правят милинки Grinning

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 00:38 от MariDi

# 714
  • лом
МИЛИНКИ

Разбиват се два белтъка на сняг. Към тях се прибавят два жълтъка, малко сол и 3 с.лъж. овесени трици. Изпича се тънък блат върху хартия. След изваждането се навива и се оставя да поизстине малко. Блатът се наръсва с осолена извара и се навива. Нарязва се на парченца, които се нареждат прави в малка тавичка. Заливат се с 1 яйце, разбито с половин чаша кисело мляко. Пекат се на фурна до зачервяване.
или направо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476369.0 на първа страница към средата  Grinning ,подсети ме че и аз им се бях наканила,утре ще ги забъркам   chef

# 715
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Още ли спите? Я да размириша на кафе, че да се будите вече  Wink

MariDi , преди или сред сещата ще бъркаш милинки  Wink
      Както и очаквах, плюса от галата се появи днес. Не е чак толкова страшен, пък и утре е ден за рибка  Wink
     Сега отивам да си гризна триците и да се правя хубава, защото ...

Софиянки..., чакам ви днес в Дивака на Гладстон в 13 часа  Peace

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 716
Добро утро момичета!
mimensita, мреси за кафенцето и закусчицата. А снощните ти козинки са големи сладурковци.
Въпросче, задължително ли е да се мерят мерките? Аз не съм ги мерила, ама да взема да се измеря newsm78, защото ми се струва, че спрямо килограмите мерките ми не мърдат чак толкова много. Аз обаче имам нещастието да не се радвам на голямо дупе и малко кръстче, а на голям корем и малко дупе. За краката ми мога да кажа, че са се посмъкнали, ама коремът си е почти същият. Е може малко да се е посмъкнал за 1 месец и той, ама в края на деня след 2-2,5 л. вода ми се вижда все същият. И въбоще има ли намерение 14 месеца след раждането да се прибира въобще smile3514
Пожелавам ви приятна дюканска среща. Хапвайте, пийвайте режимно и се веселете и от нас, дето сме на страни.  Hug Hug Hug

# 717
Добро утро и от мен,
да споделя впечатленията си от новия за мен режим.
След като вчера изядох 5 яйца, 1 кг. пиле без кожа и половин килограм дробчета, плюс 4 литра вода, мислих че сутринта ще се събудя не с един а с два плюса, но..........
-400 гр. Hug много съм щастлива.
Малко трудно се издържа в ударна, но постепенно се свиква, особено сутрин като се виждат минусчетата

# 718
Верони, ще пробвам да ти отговоря - не е задължително да се мерят мерките. Просто някои хора свалят повече на мерки, отколкото на кг. и е по-стимулиращо за тях да си сравняват мерките през определен период от време - например месец - за да са сигурни, че диетата работи и за тях. Разбираш ли ми идеята? Hug
Иначе и моята структура е като твоята. Аз чакам наготово - Николекса да измисли вълшебната формула за постигането на 70 см. талия и да я сподели Mr. Green пък дотогава ще си спазвам режима и ще си правя коремните....

# 719
  • София
Добро утро на всички!!  bouquet
Ех, че ми е хубаво - ще видя някои от вас на живо!  newsm68 Нямам търпение да ви видя newsm44
Хей Мименсита, смятам това да закуся, но като гледам кафенцето и закусчицата, която си сервирала cook, май първо оттук ще си щипна.
Пък ще видим, може и за утре да остане Laughing

veru6kaa, благодаря, много си мила newsm51

Общи условия

Активация на акаунт