С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • лом
tonny_bg ,аз риба по принцип не обичам ного много,да не кажа хич,ама пушена съомга (извинете за Ъ то,нз къде е "ер малък") ОБОЖАВАМММММ,не че ям много чести,идва ми скъпичка,ама си купих 2 пакетчета и ги ударих за 2 дни. мился че е доста солена и мазничка,затова вече няма да си вземам,само обикновенна печена рибка ще ям,нищо че я мразя  Mr. Green
MALVINA аз онзи ден си спретнах рулото на Тумбето,точно по нейната рецепта(от предния ден си приготвих цедено кисело мляко,от 0.1 %) рулото стана невероятно,излапах го цялото за 0 време пред компа. горещо ти го препоръчвам,ще си оближеш пръстите  Grinning ето го на снимка http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2045/123364952615444317161298 … iffmUEmtGw7H9.JPG
Тумбе още веднъж мерсаж за прекрасните и вкусни рецепти  Heart Eyes (понякога се чувствам виновна когато ми е много вкусно)  Mr. Green

# 691
Ще ме прощавате, но не разбирам някои неща. Преди две години, когато пишех тук, никой не говореше за намаляне на храна, за ограничаване, за лишаване, за лунуване и разни такива.

Режимът, такъв какъвто е сам по себе си дейсват, освен ако няма някакви много сериозни хормонални/ендокринологични проблеми. Защо ви е постоянно да го променяте? За мен 10 дни да не си смъкнал нищо, а преди това да си свалил 5 кг. не е застой, не е спиране на отслабването, а просто организмът си запазва килограмите и задържа постигнатото. Едни момичета свалят по-бързо, други по-бавно, съвсем нормално е - организмите са различни. Не смятам за правилно да се маха киселото мляко, да се махат яйца - ами тогава да караме направо само на пилета? Доста бързо ще се отслабне, ей го 30 кг. за месец и половина  Wink . Но това тогава няма да е Дюкан, а е някаква друга диета, нали?

Истинско задържане обикновено се получава накрая - последните месеци се сваля по само килограм да кажем, но мерките намаляват. Тогава да, човек може да сменя схемите, да върти, да ограничи нещо, но в самото начало защо е нужно?

Момичетата, които имат да свалят например 20 кг. да се подготвят, че ще им отнеме около 5-6 месеца и толкова, не ограничавайте и без това ограничения набор от храни, които са позволени  Peace .

# 692
  • Пловдив
Не знам голям грях ли е, ама си направих с топла вода 1/4 пилешки бульон и го изпих Wink Много, много ми се пиеше такова бульонче.. Rolling Eyes И грях да е, не се притеснявам много, след като към сладко не съм припарила, а то е най-голямата ми слабост Laughing

Учудвам се че не знаеш дали е разршен или не след като след като си питала предния път поне двама човека са ти отговорили, че не е разрешен. И това, че не си яла други забранени неща не е компенсация за това.

# 693
Umbra,става въпрос за по-дълго задържане.Даже едно от момичетата беше казало ,че за 2 седмици е свалила само 1кг.Ако не бъркам за времето ,но си спомням че беше по-дълъг период от време. Flutter

# 694
Абе моми, кво ги въртите тез  храни - ограничавате, прибавяте, махате !  Ами то стана кат в оня виц, дето чистачката в едно учреждение, викала на шефа си "Абе , началник преди като метях в публичния дом и като почнеше работата да не върви, шефа не местеше креватите, а сменяше момичетата". Всеки гледа снимки, въодушевява се, попрехвърля това онова и готово. Да ама не, както казваше Бучаров! Трябва само правилата  да се спазват и то многооо стриктно. Ама не е честно Умбра, аз докато почна да пиша и ти си ме изпреварила и като гледам едно към едно се препокриваме Simple Smile Затова тази вечер ще си остана само с вица, пък утре повече!

# 695
  • лом
адравей Umbra ,аз съм чела само първата книга на Дюкан преди година и нещо,тогава започнах диета,но изкарах само 2 седмици в които свалих 8 кг,при все че бях под сегашните ми (бивши)74. тогава не съм чела форуми и не съм се ограничавала. главозамаях се и спрях диетата-естествено си върнах кг,че даже и отгоре за тази 1 год. идеята ми е че сега(за втори път) нещата стават много по бавно,тогава намерих форума и прочетох за тези ограничения(аз не знаех за тях),момичетата казват че ги пишело в следващите книги. аз си припомних маята"как да отслабнем завинаги" в нея няма ограничения,нито за мляко,нито за яйца. но аз за 3 седмици(след ударния) не съм свалила и 1 кило,затова търся съвети ,ограничавам,ама за сега нищо... пожелавам си и на мен и на теб и на всички мацки много минусчета и лесно сваляне без ограничения,но при мен не върви за жалост Cry дано всички могат да свалят без ограничения-при мен и с тях не става  Sad

# 696
veru6kaa, разбирам те много добре и ти съчувствам ! Така съм и аз и ми е много гадно. Направо ме е страх, че май само аз ще съм каръкът, при който няма да подейства  Sad. А нито съм дърта, нито съм слаба, че да не свалям килограми.  Офф !!

Умбра, понеже си в Германия, дай съвет ! Купих си днес за първи път това Frischkäse Linesaa 0.2% Fett и половината смлях току що с риба тон. Първо  - гадно на вкус, второ погледах съдържанието - съдържало захар !  ooooh! Та сгафих не как да е .  Blush

# 697
  • Лутаща се
Umbra и bigbaba3, съвсем прави сте и ви благодаря за намесата.
Нека само уточня лично за себе си. Аз имам да свалям още 5 кг, но започнах Дюкан заедно с моя човек, който има да сваля сега към момента още 18 кг. Заради него до сега спазвахме режима успоредно 5/5. Но четох, че когато килограмите за сваляне са по-малко по-удачен вариант е да е 3/3. Затова предприемам тази промяна. А от менюто си не махам нищо, просто сменям марката кисело мляко. Така или иначе това, което ям ми се вижда по-скоро като крем. Не че не е вкусно, напротив - превъзходно е, но явно е с доста нишесте и подобрители. За това си купих "Елена", скоро го коментирахме. Не го обичам, но е най-близо до истинското.

# 698
Здравейте!
Не знам за вас, аз цял ден тъпча като свиня  Laughing    Вярно само режимни неща, последен ден ПЗ и тъпках само таратор и супа от телешко шкембе, но......в огромни количества.  #Crazy
Утре очаквам съответен по размер огромен +  Twisted Evil
Понеже и аз като бяла лястовица и veru6kaa от десетина дни не съм мръднала надолу от утре правя промяна - от 5/5 на 3/3, сменям и марката кисело мляко. Та да видим .....
Успех и много минуси на всички от мен   bouquet
Сякаш това съм го писала аз Embarassed Embarassed EmbarassedДнес си направих крем карамел с 3 яйца и 500 гр. прясно мляко. Уж да имам десерт и за утре. Що обаче да не го излапам днес целия, пък утре ще му мисля.  Thinking Утре сутрин кантарът пак ще ми се види черен #Cussing out

# 699
tonny, благодаря ти за уточнението - за тази хартия не се бях сетила наистина  Simple Smile
Malvina - нискомасленото какао не е ли режимно  Confused ?
Аzalita, aйде и аз като tonny да кажа - почерпи де, не се стискай  Heart Eyes
Umbra, точно за тия ограничения и аз се чудех.. та нали Дюкан пишеше да си ядем от позволените храни колкото искаме  Thinking ? Само за прясното мляко имаше помня ограничение, ама защото той го смята за подправка  Crossing Arms Сега с новите книжки не знам как стоят нещата  newsm78
Има още нещо, което си мисля - някоя от вас забелязала ли е, че винаги, когато започне да се ограничава и притеснява килограмите някак си не искат да се махат? Аз лично като съм най-спокойна и не се тегля поне 10 дни и не мисля за никакви кантари, тогава свалям наистина - неусетно и безгрижно  Grinning
Така че, момичета, ако теорията ми е правилна - ХАКУНА МАТАТА  Whistling
И много преборени грамчета и килограмчета!   bouquet

# 700
  • Пловдив
Сега  като знам колко са тънкообидни всички съм сигурна, че Верушка ще се разсърди, но тъй като се оплаква от много дълго задържане хвърлих едно око на постоевете и. Направиха ми впечатление няколко неща:

За 25 дни е отслабнала 5 килограма – което изобщо не е малко, особено като се има предвид, че има да сваля не 50, а 20. Значи ¼ от целта е постигната за по-малко от месец.
Яла е доста мляко – не е знаела за ограничението.
Яла е готова телешка кайма на СамиМ – а готовите кайми май нямат много месо.
Лично аз за шунката имам същите съмнения. Дюкан я позволява, но си мисля, че шунката във Франция се различава от нашата, която си е чист салам.
Чушки от буркан е яла, като казва, че вътре е  имало олио, а аз доколкото знам се приготвят и със захар.
За рулото на ТумбаЛумба останах в впечатление, че е изядено някъде след 22 часа вечерта.
Пушена сьомга – солена и задържа вода.
Прегрешения малки, но прегрешения. И те си дават отражение….
На всичкото отгоре е и  повторение на режима …

# 701
Вещи, моля те, смъмри ме и мен, че поне да знам защо не свалям !  Whistling

Днескащо меню:

З - половин кофичка кис. мляко с три лъжици трици
Междинна : два пилешки дроба и едно парче рибно филе
О - половин пиле (само бялото месо)
едно латте маккиатто
В - половин пакетче 0,2 извара с подправки и риба тон

Вода - два литра !  

# 702
Момичета мисля че задържането на килограми се дължи и на това че луната до преди една седмица беше нарастваща от миналия петък започна да намалява така че съм сигурна че резултати ще има пожелавам го на всички Simple Smile  bouquet Важното е да сме позитивни и нещата ще се случат Grinning

# 703
Сега  като знам колко са тънкообидни всички съм сигурна, че Верушка ще се разсърди, но тъй като се оплаква от много дълго задържане хвърлих едно око на постоевете и. Направиха ми впечатление няколко неща:

За 25 дни е отслабнала 5 килограма – което изобщо не е малко, особено като се има предвид, че има да сваля не 50, а 20. Значи ¼ от целта е постигната за по-малко от месец.
Яла е доста мляко – не е знаела за ограничението.
Яла е готова телешка кайма на СамиМ – а готовите кайми май нямат много месо.
Лично аз за шунката имам същите съмнения. Дюкан я позволява, но си мисля, че шунката във Франция се различава от нашата, която си е чист салам.
Чушки от буркан е яла, като казва, че вътре е  имало олио, а аз доколкото знам се приготвят и със захар.
За рулото на ТумбаЛумба останах в впечатление, че е изядено някъде след 22 часа вечерта.
Пушена сьомга – солена и задържа вода.
Прегрешения малки, но прегрешения. И те си дават отражение….
На всичкото отгоре е и  повторение на режима …

newsm78 newsm78 newsm78 eeee ,ами няма какво да се чудим тогава .

# 704
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
      Като няма, няма, пък като се разпишете... Аз сега как да ви изчета, че и да ви отговоря, а!? И с какви очи да сложа и козинки на края на чергата... Ей на за това - днес само козинки, без писания  Crossing Arms

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт