С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 916
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Тонибг чух,чух,чух Joy Joy Joy ще направя ,кавото ме посъветва. Heart Eyes

# 676
Съботен привет на вси4ки Grinning, Имам нужда от сьвет относно триците/съвсем ги бях забравила Thinking Моята половинка хи4 не им е мераклия и понеже и с киселото мляко е скаран как мога да го накарам да ги поема. Знам, 4е са много необходими. Преди опитвах да меся паста/домаШни спагети/ с тях,ама не ми ги и погледна. Аз уж про4етох вси4ко, дето сте писали,ама в пове4ето слу4аи са с кисело мляко, вариант, който харесва на мен. Много песимисти4но се отнася кам въпроса Crossing ArmsПОМОЩ, моля  love001
С яйца на палачинка

# 677
Danilu, прави му солен или сладък кекс, солени или сладки(канелени) бисквитки,
попарка, а с прясното мляко как стои въпроса, ако се тачи,
прави му фалшиво мляко с ориз(с трици, де Wink ),
става вълшебно или му прави тричави крекерчета.
Варианти да искаш стига да има кой
да ги спретне и кой да ги хапне.

# 678
Здравейте отново, прекрасни момичета  Hug
Пишете, пишете и пак пишете ... Забавни сте  Laughing Докато ви изчета обаче...  Rolling Eyes
Днес започнах и аз режимстването  Heart Eyes Чакайте първо само да ви питам - това за подсладителите... Ами какъв им е проблемът? Нали са режимни? Thinking
mimensita, много си права - това нагоре-надолу не е полезно  Crossing Arms Но след първото си Дюканстване доста промених хранителните навици. Този път смятам да съм до край с вас, предният бях и сама  ooooh! Искам и да те питам, понеже, ако не се бъркам, ти беше пуснала линк към пангасиус на фурна (тук сега мн ще се смееш на въпроса, ама аз си се чудя  newsm78 ) - как го печеш така без торбичка и не загаря? Какво слагаш на тавата   chef ?

Аз днес изкарах мерките и теглилките... Не е като да е ужасно, ама не ми е добре в тая кожа. 66.5кг удари кантарът. За талия - 72, ханш - 104  doh Бедрата обаче не ми е ясно как се мерят  newsm78 Някой ако може да каже, че те тез мойте баджаци - цели козунаци (от някакъв текст дето май не го харесвах едно време Grinningbash
Честито на всички, които имат минусчета   bouquet
Лек и усмихнат завършек на деня желая  Stop

# 679
Тумбе, Hugедин недостатък има рулото ти-малко е като количество,а фантастично на вкус.Поне още две трябваше да има та да  се задоволи напълно прасето дремещо в мен Joy

# 680
На мен триците ми действат като разядка  Joy.Докато ги ям и мисля кое да е следващото . Joy
Alekstraza,не съм Мименсита ама да кажа :домакинска хартия се слага на дъното на всичко,което е за печене,понеже не ползваме мазнина ,хартията е идеално средство против залепване.
sollarism , Hug Hug Party Hug
грахче,не е хубаво ама айде сега не се кахъри.От ядове полза нЕма. Heart Eyes
Пълненото пиле се готви вече .Ще докладвам резултата. Heart Eyes

# 681
 ooooh! това руло на Тумбето и аз го правих ей сега. Поне започнах руло, пък накрая друго стана  Whistling Двойна доза забърках, обаче като стигнах нишестето да слагам и ме достраша, че тези дни задържам и не ми се рискува. Отказах се от нишестето, турнах му трици за три дни и сега ми отлежава като тирамису с крем от кисело мляко и кафе в хладилника. Mr. Green

Тони и рецептата да дадеш. За н.г. майка ми прави едно такова пълнено с нережимности, обезкостено ама с кожа. Вкусно беше. Твоето обезкостяваш ли го и махаш ли му кожата? Звездев беше казал веднъж, че печем пилето с кожата, месото се напоява с мазнината от нея и да я махаме след това няма същия ефект като да се пече без нея.

# 682
здравайте  Hug ..нещо не ми върви както трябва диетката,бях ви се оплакала преди време че след ударния спрях да свалям,2 седмици по кусно бях с -1.100, (69.1) ама в4ера(2 дни след предния резултата) бях 69.800 какво зна4и това? че съм качила или предния резултат не е бил както трябва нещо?  Cry момичета,има ли мацка при която да не е подействала диетата? аз си мислех че действа при всички,но като гледам че не свалям и 1 кг за 3 седмици,то май няма да стане....и възможно ли е след време резултатите ми да се подобрят или все така ще "свалям"  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

В същото положение съм. Откакто свалих преz ударния 2кг до сега (две седмици) сьм в пьлен zастой. Sad
карам схемата 5/5 и една и съща песен си върви.  Sad

# 683
  • лом
бяла лястовица,в еднакво положение сме май,ама няма да се предаваме,я ! ще устискаме докрай,все някак ще стане tonny_bg много си мила ,благодаря на всички за подкрепата ,medlar,veroni76 специални благодарности за вниманието,момичета, ОБИЧАМ ВИ МНОГООО, без вас няма да се справя,наистина,много съм задължена за подкрепата  Hug Hug Hug  тази вечер супа (пилешка) а от утре само филенца  Grinning без мазна рибка и без мляко  Heart Eyes Heart Eyes . пожелавам много минусчета на всички  Hug Hug

# 684
veru6kaa,защо без мазна рибка?Рибата не пречи,напротив ,помага много и е полезна ,нищо че е мазна.Мазнините на рибата са друго нещо,не като пилето.
Та за пилето ,не съм махнала кожата сега ама по принцип  я махаме и на бутчетата също.и не е обезкостено ,а така цяло се пълни .Направихме плънка от спанак,гъби,лук,извара с малко сирене. Heart Eyes Чакам го вече ,че голям глад ме гони . Flutter

# 685
Добър вечер! Hug
И аз да кажа,че си направих тортичка  по рецепта на Тумбето!Ползвах пнадишпановото блатче ,а за крем желирано кисело мляко.Признавам си без бой в блата сложих малко нискомаслено какао Embarassed
Тортичката  стана трепач!Дургата седмица ще си взема от това мляко на Олимпус и ще спретна и рулото !  chef
Хубава вечери лека нощ! Hug Аз смятам да изпъвам морно тяло пред тв-то Grinning

# 686

не съм Мименсита ама да кажа :домакинска хартия се слага на дъното на всичко,което е за печене,понеже не ползваме мазнина ,хартията е идеално средство против залепване.
[

newsm10

Днес, така върху домакинска хартия на фурма си правих котлети от сьомга - пуснаха си доста мазнина, мисля в ПЗ ден да сложа отстрани и зеленчуци - да се "позапържат" в нея. И сиренцето на Тумбето стана много вкусно с босилек и чеснова сол Heart Eyes

А за десерт  Simple Smile:

http://www.massimodutti.com/media/man/009.jpg

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 20:17 от Azalita

# 687
Не знам голям грях ли е, ама си направих с топла вода 1/4 пилешки бульон и го изпих Wink Много, много ми се пиеше такова бульонче.. Rolling Eyes И грях да е, не се притеснявам много, след като към сладко не съм припарила, а то е най-голямата ми слабост Laughing

# 688
  • Лутаща се
Здравейте!
Не знам за вас, аз цял ден тъпча като свиня  Laughing    Вярно само режимни неща, последен ден ПЗ и тъпках само таратор и супа от телешко шкембе, но......в огромни количества.  #Crazy
Утре очаквам съответен по размер огромен +  Twisted Evil
Понеже и аз като бяла лястовица и veru6kaa от десетина дни не съм мръднала надолу от утре правя промяна - от 5/5 на 3/3, сменям и марката кисело мляко. Та да видим .....
Успех и много минуси на всички от мен   bouquet

# 689
мрЪнмот,защо не си свари месо и този бульон да пиеш? newsm78
Azalita,от десерта и аз искам. Joy Heart Eyes Може ли поне малко,а? Joy Хихихи кат циганче съм. hahaha
Момичета,навих мъжо да почва режима. Praynig Един ден изкара вече.За утре ще му приготвя триците на крекерчета.За обяд съм му измислила омлет с месото от шийките и едно бутче,за следобедна закуска -фалшив крем карамел и за вечеря-риба на скара.Стискайте палци да не опустоши хладилника посреднощ,като спя Praynig Praynig.Ама така е, ако беше подкарал режима с нас ,щеше да е забравил вече ама не -отказа се.Тръгва от 120кг.Мисля 5 дни ударна и после 4 дни ПЗ и да редуваме схемата 4/3 да не му се види тежко,че горкия се чувства като наказан в момента. Joy Сега на вечеря хапна едно бутче и малко бяло месо.Не искаше яйца,иначе бях готова да скокна ама за утре ще му сваря да има като огладнее веднага ,че по инерция посяга към нережимното  ooooh!.Трябва да го дебна.Мисля да му залепя бележки из цялата кухня.Сега мисля текста какъв да е.Да го спирам.Изпи почти 2л вода.Охх,дано да успее ! Praynig Praynig Praynig
Иначе пълненото пиле стана просто разкош.Трябва да го опитате.
Рецептата е следната:

Едно пиле се пълни с предварително задушената плънка от лук,спанак,гъбки,извара и подправки на вкус.И печете. Flutter Heart Eyes

Отивам да го питам иска ли десерт ,че се изнесе набързо да не ни гледал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт