С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 918
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
При мен 4-ти ден и минус още няколко грамчета.Стрелката е под 71,значи до тук съм свалила около 2,5кг.Да преминавам ли след петия ден във втора или да направя 6 дни ударната.Как мислите?
И после как да продължа 5/5,3/3 ....
От вчера и при мен проблем с WC-то,ще разчитам на триците да ми помогнат,че ги почнах едва от снощи-тогава ми ги донесоха.

# 661
  • лом
здравайте  Hug ..нещо не ми върви както трябва диетката,бях ви се оплакала преди време че след ударния спрях да свалям,2 седмици по кусно бях с -1.100, (69.1) ама в4ера(2 дни след предния резултата) бях 69.800 какво зна4и това? че съм качила или предния резултат не е бил както трябва нещо?  Cry момичета,има ли мацка при която да не е подействала диетата? аз си мислех че действа при всички,но като гледам че не свалям и 1 кг за 3 седмици,то май няма да стане....и възможно ли е след време резултатите ми да се подобрят или все така ще "свалям"  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 662
veru6kaa,дай меню с количествата ,калкулатора колко ти каза,вода колко пиеш?

# 663
  • лом
наливам се с по 2 лт вода,калкулатора на Дюкан ми показа 56кг,а за менюто мисля че не ям много(сега ще го напиша) но имам навика да хапвам по сред нощите  Embarassed
З-почти винаги пр млекце с трици(днес тричава филиика със телешка кайма,домашно смляна)
О-пилешки кълки(бутчета)печени или телешка пържола
междинна-пушена сьомга и малко кисело мляко
В-пак пиле или телешко
това ям в последните няколко дни(това съм си заредила в хладилника). Яица гледам да не ям много(май задържам от тях) ползвам ги за някое руло(преди 2 дни) или за тричава филиика..най много 2 яица на ден ям,кафето пия с 100 гр мляко(не надвишавам 250мл.) общо взето това е,не стоя гладна,хапвам си докато се наям,днес ще си готвя пилешка супа. обаче ям всеки ден горчица,дори сега в П дните,дали не е грешка? бъркам по и ч.л. дижонска,обикновена и 1 л кис мляко или ескуиса..това всеки ден,някой път и повечко,много ми е вкусно с това сосче-горчиците са БЕЗ захар..кажете кое не е както трябва  Sad
благодаря ви за подкрепата сладуранки,без вас съм за никаде  Hug Hug

# 664
Момичета здравейте и от мен от няколко дни ви чета и доста ме надъхахте, преди 2 години бях на Дюкян и имах добри резултати, но забременях и нещата излязоха извън контрол от известно време се чудя какво точно да захвана(като диета имам в предвид), но определено ще се хвана пак с Дюкян! Simple Smile От утре ще съм на линия и надявам се нещата да вървят добре заредих обезмаслено кисело мляко то и без това за малкия го купувам после ще купя и трици и закуската за утре е осигурена пък за обяд ще го измисля рецептите които сте качили са страхотни и дават страшно много избор. Надявам се да намеря подкрепа благодаря ви предварително  bouquet Много минуси на всички пожелавам идва пролет идва лято трябва да сме във форма дано и аз успея #Crazy

# 665
Според мен пушеното да махнеш .Ескуизата също да я намалиш,не трябва да се прекалява с нея.Яж повечко риба,по-малко пилешко.Късното хранене не мисля ,че е проблем.Ти все пак си във 2 фаза .
А в ПЗ дните какво си готвиш?

valonte,ДюкЯн е тип магазинче ,а режима е на д-р Пиер ДюкАн.
Такааа...Сега дай какво ти каза калкулатора?Колко имаш да сваляш и схема за П и ПЗ дните.
Иначе добре дошла и Успех! Hug

# 666
Привет и от мен Simple Smile
Днес кантарът ми показа като вчера и онзи ден. Все едно и също. Но не се отчайвам. Муам си пържолите с трици и си свиркам  Crazy От ден съм 3/3. КАТО има добър резултат ще се похваля  Laughing
На срещата и аз няма да отида. Много ми е студено днес, а и времето е гадно още. Вчера като се прибирах автобусът поднесе и ... абе ще си стоя вкъщи демек. Crossing Arms

veru6kaa, и аз да се намеся, ако не ме изпревари Тони докато пиша Simple Smile
Млякото ти е много. Общо не трябва да надвишава 1 кг. Това включва прясно, кисело, извара. Даже можеш да изключиш прясното за няколко дни и до намалиш млечните до 800 гр. Аз бих сменила и пил. бутчета с чисто филе. Това поне докато тръгне надолу кантарът. Наблюдавай се и виж кое как ти действа. За горчицата не мога да кажа нищо. Не ям такова чудо, но момичетата ползват без захар някаква, дижонската която спомена, ако не се лъжа.
Тъй, изпеварила ме Тони Simple Smile Пушеното наистина е за махане. Не е ли солено?

Едит: Това 1л кисело мляко май не е литър, ами е лъжица..

За ДюкЯн, прапописът му го няма в речника. Все ми го дава за грешка като е А  Simple Smile

# 667
Тони бг как да огранича млечните ,та аз само сутрин с триците ги ям ,тоест спрясно мляко.Кисело мляко много рядко предимно Верея 0.1%.Менюто ми предимно се състои от риба и пиле даже и извара многорядко ям,прекалявам предимно с яйцата приготвени под всякаква форма.Признавам обаче ,че когато съм на ПЗ зеленчуците са ми повече от месото,дали пък не е от това?Пия по три четири кафета с подсладител може итова да е,сега съм решила да огранича подсладителя пък да видим.

# 668
Дните ще изкарам 5 ударен и после мисля 2/2 да карам поне за сега! Калкулатора нещо не го намерих пък да не говорим, че линийка нито предишния път нито сега мога да си сложа направих си я, копирах ама къде да я сложа newsm78

# 669
Сега подред да обясня. Joy
sollarism,скъпа, Hug виж сега ,чуй,чуй  Joy ,чуваш ли  Joy сериозно може от яйцата да задържаш.Нали някой беше казал ,че му се отразяват ,после зеленчуците ако са ти в повечко,отделно подсладителя.Махни ги тез неща.Изчисти си максимално менюто и се наблюдавай.Няма начин да няма начин . Party Party Аз пия кафето без подсладител обаче с прясно мляко и е добре да ти кажа.Иначе преди и аз редовно бухах подсладителя ама почти от година съм го спряла. Heart Eyes
valonte,калкулатора е на 1стр на темата ,а линийката като си я нагласиш копирваш всичко ,което е между Урл ,незнам дали обясних правилно и като го копираш го постваш в подписа си т.е. в профила ти.

# 670
Успях!!!!!!!

# 671
valonte, добре дошла и успешно дюканстване Hug
veru6kaa, и аз ще те посъветвам да намалиш яйцата, млякото и пушеното. Пробвай един цял дан само с бяло пилешко месо и вода. Поне за мен има голям ефект. После се разнообразявай, ама гледай да са предимно меса. Яйцата и млякото си ги ползвай за заливки например. За жалост и аз в ПЗ дните не ям месо със зеленчуци, а зеленчуци с месо. А явно не трябва да се прекалява и с тях. А за нощното хапване и аз ям понякога след 21 ч. И никакво отчайване. Ти си една от нас и ние те  Heart Eyesи  Hug

# 672
Някой чел ли е тази книга http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3598911
Какво повече има от това което знаем?

# 673
момичета извърших един грях Embarassed ,но съвсем без да искам сложих си суха сметана във кафето по навик,без вообще да се замисля и го изпих.да се надяваме ,че една сметана няма да ме докара до задържане? ООООООФ как ме е яд,дъра бъра с една приятелка и неусетно я сипах и я изгълтах

# 674
  • на острова на мечтите
Съботен привет на вси4ки Grinning, Имам нужда от сьвет относно триците/съвсем ги бях забравила Thinking Моята половинка хи4 не им е мераклия и понеже и с киселото мляко е скаран как мога да го накарам да ги поема. Знам, 4е са много необходими. Преди опитвах да меся паста/домаШни спагети/ с тях,ама не ми ги и погледна. Аз уж про4етох вси4ко, дето сте писали,ама в пове4ето слу4аи са с кисело мляко, вариант, който харесва на мен. Много песимисти4но се отнася кам въпроса Crossing ArmsПОМОЩ, моля  love001

Общи условия

Активация на акаунт