С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен момичета,Тони бг благодаря за кафенцето,на всички с минусчета честито.Аз съм закотвила на 67кг. и няма мърдане,въпреки че смених схемата от4/3 на 5/5 и пак нищо,какво да направя че да раздвижа нещата?Ама и след вчерашните Popcorn няма как да стане Joy.На всички желая лек и отслабващ ден. smile3525

# 646
Айде и аз да се похваля с -1.700  Grinning  

Бабе
, като каза носорози................в една друга тема ни коментираха така:

" сега през темата ни ще премине стадо препускащи носорози"
защо всички си мислят,че тук задължително сме само пухкавелки!

Впрочем за вчерашния сеир от другите теми са се викали по Скайпа да идват да гледат(четат) Laughing

Хубава събота на всички, днес ще се забавлявам на работа.Обичам събота и неделя.Правим си барбекю в задния двор, няколко по-завъртяни манджи за клиентите, поне 5 тави десерти и после само сервирам грамади чинии и пожелавам чистосърдечно "Добър апетит" Mr. Green

Обичам и да ги наблюдавам как се хранят, в началото като ач кьопек, лапат все едно ще свърши........чува се неистово дрънкане на паници и прибори.Поръчва се още.От лакомия.После с небрежен жест се рови в чинията, следва отпускане на стола и разкопчаване на копчета и колани.Идва десертът.Тук е безплатен и задължителен.Винаги отгоре има половин спрей сметана или топка сладолед, течен шоколад,калорична бомба.Следва кафе и задремване на стола.Всичките ми едрички  клиенти от миналата зима са станали двойни.Нямам нито един отслабнал. Mr. Green

Яяяяя, кой виждам горе, облачето хей и деница17

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 10:23 от zorita

# 647
Айде и аз да се похваля с -1.700  Grinning  

Суссс ма Г4Ф #2gunfire #2gunfire

Няма то такъв карък като мене - след ултра чист П ден, 4л вода, луна,секс, смях, сън с 4ч повече от обикновенно, пълна програма във WC-то и да съм + 1,200кг ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! егаси и чудото и нещото....
И като знам,че и тази вечер ще се Огалвам... ooooh!

Ще взимам превантивни мерки. И понеже няма коментар никакъв относно супите - следващите 10дни ще правя експеримент. Мисля, понеже са повечко почивките (и ще ми се отдаде въможност да поготвя повечко) да я карам предимно на супи. Когато са ми ВХ ще сложа и фиденце или оризче, когато са П - ще са ми бистри супичките с месце, за ПЗ-то е ясно  Peace Дано устискам,че в трета сякаш имам 9 стомаха и все нямат напълване Rolling Eyes Rolling Eyes  а с тези супички, аз хич не се засищам. То когато  няма солидна мръвчица си е направо глад за мен....
Само моля за идея - от коя риба на БГ пазара става хубава рибена чорбица, че днес следобед ми е запланувано в графика зареждането на хладилника, и да мога да потърся и да си взема.
Хайде честито на минусчетата и само така Peace Peace Peace

# 648
Добро да е утрото на всички
Имам леко минусче,в предвид че съм на пз не задържам и не покачвам.днес кантара показва 80.600,тоест 3.500кг по малко отначалото ,което съвсем не е зле;)

Монро и аз те помня мацка HugНаблюдавай и критикувай ако се налага  Mr. Green
Весел и щастлив  ден на всички    bouquet

# 649
Добро утро момичета,
от скоро съм при вас, но и аз вече мога да кажа "ЛИБЕМ ВИ ЛИБЕМ" Hug
Добре, че ви има.
Искам да ви питам освен това с повтарянето на  варенето и махането на каймака, ако разбивам продължително с блендера млякото дали ще се обезмасли също Embarassed

# 650
Здравейте момичета, надявам се да ме приемете сред вас. Малко за мен н а 27 години съм, родих преди близо 7 месеца, но от след болницата до сега съм си все 72 кг. Правила съм Дюкан преди 2 дидини - резултатът беше - 12 кг и тежах 55, но такаи не я довърших, но съм решила да започна отново. надявам се тук да намеря съмишленици и нещата да вървят добре и скоро да сепохваля с минусчета.
Поздрави и до скоро!

# 651
ANNAFACE, аз съм рибарско чедо. Дядо, лека му пръст на времето правеше най-вкусните рибени чорби. От него знам, най-вкусни чорби стават от дънна риба/дето плува по дъното/. На нашия пазар има кая, попчета, калкан/главичката му, че другото си е деликатес за пържене/ и т. н.

# 652
Еее,днеска съм ви сварила с душа с кафетата и закуската  Hug Heart Eyes Hug
Аз пък ще готвя пълнено пиле със спанак,гъби и малко сирене(в 4 фаза съм за новичките да кажа,за 2 фаза може със извара  Peace).Ще докладвам после как е станало. Party
ANNAFACE,аз пък знам ,че най-вкусна рибената чорба става като се смесят няколко вида риба,но и veroni76 ти е дала добър съвет. Party
Debelichka,аз мисля че ако разбиваш с блендера най-много да разбиеш каймака и да го смесиш с млякото ,а нали идеята е да го махнеш. newsm78
Честито на всички с минусчета! Party Party Party
sollarism,абе що не махнеш млечните малко или да си смениш млякото.Аз така подозирам ,че нашето мляко е бъкано с нишесте и мисля да го сменям,ама трябва да изляза аз на пазар ,че да видя с какво ще го сменям.Сега мъжо и свекито ходят да пазаруват. Thinking Ама пробвай де.
ОКР значи 'ойде коня у ряката'  Joy Joy Joy малеее.Туй ми прилича на оня виц за бабата дето учила внучето на азбуката и му казва:Кажи баба "А" :Яяяягнееееее Joy hahaha Кажи баба "В" като Фърколица  Joy (някой ако не знае фърколица е вилица) hahaha Laughing
Днеска много се разписах,то да наваксам сигурно.Айде отивам да хапна и после пак ще ви нагледам. Heart Eyes

# 653
Добър ви ден!  Grinning

ANNAFACE, страхотна супа става от сьомга (по точно от главата й). Ако опиташ, ще повториш и потретиш Wink. Аз си взех две кила воденички (нямаше, ама в темата често ги коментирате и..), сега се варят, та се чудя дали на супа да ги ям или само така със сол..

Мимс
, точно на тази снимка Мадона не е излязла много добре, но по принцип изглежда феноменално. Така че просто снимката е кофти. Ам, мислех си за това мляко, за което говорите, защо не си го хапваш? Какъв е проблема, че е 3%, нали си в трета?  newsm78

Debelichka
, млякото като кипне го махам от котлона и после докато изтива му махам каймака 3-4 пъти. Това е напълно достатъчно. Сутринта си ядох от моето и беше супер Simple Smile!

Аз пък сутринта се събудих +2 егати и плюса, ама здраве да е, вчера май прекалих с едни моркови и..  Embarassed

arizanova_popova
, добре дошла!

# 654
МОМИЧЕТА, всее не мога да си сложа линийката, моля да ми помогнете!

# 655
arizanova_popova, добре дошла и си прочети пощата. Опитах се да ти обесня, как да си сложиш линийка Embarassed

# 656
Здравейте Grinning Искам да ви попитам като съм в П фаза, мога ли да си сваря един пилешки бульон с вода и да го пия..? Rolling Eyes  newsm78

Лек и усмихнат ден на всички Grinning При мен времето е страхотно за разходка, затова ще се възползвам да поснимам малко навън Crazy  newsm51

# 657
мрЪнмот, пилешки бульон от кубче не, защото е много солен и бъкан с какво ли не.
(не)Обикновена, липсата на ентър можеш да замениш с продължително задържане на спейса, докато чертичката на интервала не слезе на следващия ред - надявам се става ясно дебилното ми обяснение  Embarassed .

Аз си докладвам закуската от милинки, плодово млекце 0,1% (в бг не знам дали има подходящи такива, да не се излъже някой!), кафе и многоо вода . Събота и неделя не се качвам на кантар  Mr. Green .

# 658
Цитат
Здравейте  Искам да ви попитам като съм в П фаза, мога ли да си сваря един пилешки бульон с вода и да го пия..?   
   пил .бульон само в трета,на гала  Mr. Green
И аз няма да присъствам на срещата,С колата не тръгвам, а маршрутките не пътуват,Преспи лед и пак  преспи.... #Crazy

# 659
  • София
Nikolexa  bouquet, от час поне тръгвам да коментирам поста ти и все запъвам, ами то остави, че и аз мисля така, но какво да кажа, ей така трябва да мислят всички хора и света ще бъде по усмихнато и слънчево място.
(не)Обикновена, можеш да замениш ентъра със спейс, но и другия съвет е добър - за доктора на лаптопи Laughing
Аз да дам отчет след вчерашния протеинов ден  - 900 гр.   smile3535

олее, докато пиша и два нови отговора, повтаряме се, Сори! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт