С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Мименситка, 2% мляко на Лазарова се казва "Фея", според мен е редичко,но пък не стои на топчета, аз си хапвам 3% -"за бебета и малки деца",че ми е вкусно
Ето това е хубавото на малките квартални магазинчета,че си слушат клиентите, в големите вериги това няма как да стане

Къде са козинките Мименситка ?

# 631
  • Пловдив
Здравейте  Mr. Green Чета , чета и все не мога да стигна до края....дойде и моя ред да се включа, ще подмина някои страОтни постове на някои страОтни индивиди... дано не се включват повече!
Николекса, и на мен ми стана интересно за супите.. и аха да прочета отговора ти...ама йок....моят проблем са основно бедрата, че само на супи ще карам ако ще имам ефект точно там  Mr. Green
При мен нещата са нормални... вървя бавно, но славно към целта...вече ми личи и се чувствам по-добре...килограмите много ми се отразяват емоционално ...
Мерито, помня те ей  Hug и аз бях така" от утре" и тооо доста дълго време, но се взех в ръце... успех ...ще те наблюдавам!

аа, къде изчезна Полудях?

# 632
Добро утро. Hug
'Грабвайте кафето -Тони се изкряска и мигом дюканки хукнаха завчаска'... Joy Joy

Сега да дам отчет ,макар че съм застопорила на едни кг и не мърдам .Та...стабилно си държа 63. Heart Eyes
Някой питаше за среща на варненки.Срещаме се ама да се постопли малко времето,че в тоз студ не е много приятно. Heart Eyes
Днес ме чака много работа .Дърва чакаме ,стоката имам да си пренареждам,затова ви оставям и хуквам да ям триците ,че да сколасам по-навреме.
Мименсита,какво е ОКР? Flutter
Айде бегам ,а на вас пожелавам слънчев и усмихнат ден! Hug

# 633
Здравейте  love001  love001
Днес съм една щастлива дюканка с минус 1 кг.Наистина по често ще трябва да пиша тук.Действа ми отслабващо.Равносметката е-от 15 феруари до днес минус 3 кг.Не е зле за повтаряч newsm78
Мименситка,отдавна загубих връзка с нея.Изпуснах телефона си в ОО и всички номера изчезнаха.Ако все пак влиза понякога тук дано се обади.
Тони ,благодаря за кафенцето.Любимото ми занимание сутрин да си пия кафето с вас и се чудя защо толкова време не съм го правила.Оказва се,че всичко това ми е липсвало и сега съм доволна и щастлива с вас Hug Hug Hug

# 634
Добро утро прекрасници Hug
тони мерсаж за кафенцето и закуската
аз днес съм на кантарЯ и довечера ще се отчитам,да видиме как съм се представила до момента.
Леле момичета много се готини всички,добре че Ви има ,щом ми мине порочна мисъл през главата за нережимности и се мятам в темата да Ви чета и гледам снимки.Иначе кошмара щеше да е пълен,аз и затова се изпуснах предишните 2 пъти и се докарах на стария хал.
Хайде прекрасен,и отдъхващ ден пожелавам   bouquet Hug

# 635
Добро утро момичета. Днес ми е 6 ден и си мислех да направя 5 ударни после да карам 3/3 , но за тези пет ударни свалих само 1 кг и то на втория или третия ден .... моля ви за съвет дали да започвам с зеленчуците или да изкарам още два ударни.

# 636
  • Пловдив
Добро ви утро.
Гледам да ви кажа хИлоУ докато народът още спи. Аз пия кафенце, направих закуска на поколението и съм готова за събота.
freshhh, аз лично не бих те съветвала. Ако решиш да правиш нещо по ударно максимум още ден.
tonnny_bg, мерси за хубавата закуска.
mimensita, зравичка ли си вече?
Nimowe,  и аз да те поздравя за развода. И да ти кажа, че си супер мацка.  Simple Smile Животът и Дюкан са пред теб - имаш възможността да го подобриш отсякъде.  Mr. Green
чочосан, честит ти паднал килограм.
Трудно намирам време когато съм у дома. Пада едно интензивно решаване на задачи за 4 клас. Толкова съм луднала, че ги сънувам вече / даже шоколади вече не сънувам/ Онзи ден пътувах и за развлечение си бях взела сборника със задачи. Гледаха ме странно.  Mr. Green
Аз си седа ня моите кг - не мърдам. Ама ям страшно много. Май трябва да огранича и млечни и количество, че се мотам доста. Днес мисля за закуска да спретна "млякото с ориз и канела". Не съм го тествала, само хвалби слушам. После много искам да пробвам това руло - изглежда ммм. Обаче трябва да замъкна нечий миксер за целта, защото с моя робот няма да стане.  Confused Ще варя воденички - очертава се много режимен ден.
И на вас такъв.

# 637
Цитат
'Грабвайте кафето -Тони се изкряска и мигом дюканки хукнаха завчаска'... 

Joy Joy JoyТова беше много готино.Усмихна ме още от сутринта! Hug
Добро утро ,девойки ! Hug
Тони,кафето и закуската са перфектни,за кето благодаря! Hug
Надигнах и аз рано рано дюканското си тяло ,метнах се на кантарЯ,той пак се направи на дръж ми шапката,но аз пък изобщо не му обърнах внимание. Crossing ArmsНямам намерение да си развалям уикенда с нахалници Naughty
Относно бели денса,нямам търпение да за кърша сна га и аз от утре Party
Цитат
MALVINA, хич не се плаши, смело ги отрязвай тия ..., хайде да не омирисвам темата. Стискам ти палци, че при мен всичките напъни са безполезни, само дето после започвам да пуша още повече 

ахъм,баш тъй се получава и при мен Blush
Фреш,започавай зеленчуците! PeaceНяма смисъл да мъчиш тялото си повече,защото то ще си отмъсти за това! Wink
Пожелавам ви един страхотен уикенд! Hug

# 638
  • София
Гутен сабахлен, гугуткен  Hug

Мерси за кафенцето, Тони. Взимам си 2  Crazy
ОКР е "ойде коньо у ряката"  Laughing

# 639
Тонибг  - ОКР е  "Обсесивно-компулсивно разстройство" по медицински, а по Дюкански е "Отиде коня у ряката" , което всъщност  е почти  едно и също. Баба два дни нямаше нет! Кво беше лесно едно време кога баба беше млада - опъвах ме един дъъъълъг конец през улицата, от двата края слагахме по една кибритена кутийка и си говорехме - е ние с по мощните гласове се чувахме:). Когато  мама искаше да каже нещо на комшийката от другата улица, ако беше близко, подвикваше през оградата, а ако беше по надалеч, пращаше мен.   У дома по тоя повод беше като вавилонско стълпотворение -трима ядосани тинейжъри, които не знаеха какво да правят! То и в темата било като в Джуманджи, минал е пак някой разбеснял се носорог! Днес ще се глезим с половинката, ще ходим на масаж. Едно приятно изживяване за нас и кошмарно за масажистите,  ама после ще разправям. И да не забравя да споделя, че много ми хареса определението на Николекса "едни 3-4 естетически килограма"!

# 640
ДобрУтро! Днес имам минусче, `щото не сънувах манджи! Mr. Green Обаче имам друг проблем и гледам, че сте нищили правопис и клавиатури, та викам - да попитам! Става дума за това, че след като си намокрих малко лаптопчето и му отказаха част от клавишите! Без Del се оправям, но Enter-а ми е проблем. Имате ли някаква идея, дали по-друг начин мога да свалям писането на долен ред или ще ги нижа едни такива безкрайни чаршафи! Sad

# 641
ОКР е "ойде коньо у ряката"  Laughing
Joy Joy Joy

Днес пак видях 61 на кантара и съм хепи.  Сръбвам едно кафе в бързинката и започвам с готвенето - филийки, сирене, риба на фурна за днес.  Като каза Баба за носорога, та се сетих, че може да отидем с тайфата до зоопарка днес.  WhistlingХубав ден на всички!

# 642
Добро утро сладЮранки  Hug Hug Hug
Ехееее  явно днес е големият ден на минусите  Partyчакайте и аз да се изфукам -500гр.е не са мн.но са нещо   Sunglassesмомичета чувствам се адски надута но Кантарев ме зарадва Flutter
Ех колко е чаках тази срещичка ,но това време ме прецака ,мн.лед бе ,незнам малко ме е страх да тръгна за Бургас да не стане някоя беля ooooh!тц тц как ми е домъчняло за момичетата  ...Hug Hug
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 643
  • София :(
          Добро утро  Hug
     nanini2 , то на снощната кувертюра само козинки и липсваха, половин страница чаршаф отпрах  Blush Хвана ме  newsm43
     tonnny_bg , имай милост бре, душо, окапах си клавиатурата  Laughing
     чочосан , браво  smile3501
     freshhh , няма смисъл, включвай салатките  Peace
     иланг - иланг , като кон съм, благодаря че питаш  Hug
     MALVINA , срама няма мискинина, да те разстройва от сабалям  hahaha
     desitka* Hug
     bigbaba3 , събудих блока докато цвилех, бива ли да правиш такива неща  hahaha Joy
      (не)Обикновена , подмишкосвай го, топата и на техник.
      Аз пък се чудя на моя хер Кантар - винаги като се огаля и тръгва надолу. Не че се оплаквам де, да не помислите нещо такова  Wink
      Хайде, хуквам да шетам, че утре ме чака срещааа  newsm44
               Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 644
Добро утро момичета!
tonnny_bg, мерси за кафето и закуската. Аз питах за събирания на варненки. Ще чакам да се стопли с нетърпение.
Аз пък днес не мога да се похваля с минусче. А дори съм покачила 150 гр. Туй ще е в следствие на моята лакомия. Що да не се изкуша вчера и да не си хапна една млечна чаша крем от мляко, ванилия и желатин. И ето резултата за срамотиите Embarassed
Вчера реших да направя опита с кисело мляко и йод. Резултата: кисело мляко Култура 0,1% няма нишесте, на детето Роса 2% също няма нишесте. Йодът си остана кафяв в/у млякото.

Общи условия

Активация на акаунт