С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 934
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Извинявам се, че съм офф-топик, но много ми се иска да споделя за бели-денса. Просто прекрасен пример как "дефектите" (имам предвид напращели цици, коремче, ханш и ячки бедра) се превръщат в ефекти.  Mr. Green И дъщеря ми, която през цялото време си танцуваше някакъв нейн танц с шалчето на инструкторката (добре, че дамите бяха доброжелателни) каза, че иска пак да отидем Laughing
Съгласна съм с Мрънмот, че някои хора просто си търсят внимание. Започвам да осъзнавам, че и аз имам такъв бъг и той по принцип ми пречи в живота.  EmbarassedМоля, ако пак се прояви, пак да ми нашокате канчето Mr. Green Peace

# 616
здравейте не съм се включвала много отдавна  Embarassed само искам да се похваля  Embarassed от време на време прегрешавам но откакто сам на тази диета вече и по бавно качвам килограми  Simple Smile благодаря и на другите в темата многа полезни неща научих от вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 617
Добър вечер Simple Smile

Ама много пишете като се наежите, не мога ви изчета  Crazy Hug
Този вега тест ми го препоръча една колежка.  Flutter Като реши да ми го допохвали сподели, че нейна приятелка го била правила, и резултатите й показали, че нямало да напълнява само от камилско месо  Joy От тогава си чудя камилското режимно ли е? Все ми се струва, че и аз няма да напълнявам от него  hahaha
И тъй като се трият постове не е добре. Чета, чета и се чудя аз ли съм пропуснала нещо или съвсем съм загладила гънките  Mr. Green

Присъединявам се към мнението на mismi. nikolexa, винаги правиш добри постове и ги чета с удоволствие.   bouquet

Малвина, май и аз няма да мога да отида на срещата. С тоя сняг не искам да пътувам толкова късно. А пък ми се ходи!  Crossing Arms

Един тъп въпрос: "въглени" и въглехидрати едно и също ли е?! Blush Thinking

На мен днес кантарът ми показа като вчера. Искаше ми се да имам -, но и това ще дойде. Да си кажа просто  Rolling Eyes От утре съм П - 3дни и ще закусвам варени яйца. Дано ги докарам като от закуската на мименсита Hug От сутринта точа лиги по тях  baby_neutral 

malka, аз май пропускам нещо? Как така качваш по-бавно?

Отивам да спя и аз. Лека нощ и режимни сънища  wavey

Едно поздравче за вас Simple Smile

# 618
nikolexa, и аз се присъединявам към почитателите ти. Постовете ти винаги са много полезни newsm51 smile3525

# 619
Като се запеним не сме лесни,ама и като завъртиме четките не се траем... Mr. Green

# 620
в ударния етап ядат ли се овесени трици? newsm78

# 621
в ударния етап ядат ли се овесени трици? newsm78

E, стига, де ... Това майтап ли е! newsm78
Ако, не е, този въпрос го нищихме съвсем скоро, има няма преди няколко странички...
Триците се консумират от началото на режима до края на живота т.е. от Ударния етап до Четвърта доживотна фаза - по 3с.л. на ден. Придържам се към количеството дадено в първата книга на Дюкан, съпроводена и с бг превод. В последващите и варианти, Дюкан въвежда плавната консумация на трици - първо една, после две, та да се стигне до 3 с.л. Той и в първото си издание споменава за плавното въвеждане на триците в менюто, но там го препоръчва за хора с проблеми със стомаха и за хора, които не са свикнали и имат(почувствали са) дискомфорт от първоначалния им прием.

# 622
  • В.Търново
bgfifi,

Цитат от 1 страница:

2. Желателно е да се приемат овесени трици  (НЕ ЯДКИ) – по 3 с.л. на ден, по възможност до обяд. Целите са две: облекчаване на отделителните функции (запекът традиционно съпътства този род хранене) и увличане на калории. Има два варианта: разбъркани с вода или с ниско-маслено кисело млякоМогат да бъдат евентуално заменени с пшенични трици, но има опасност от подуване на корема. Приемат се от първия ден на режима.

# 623
Добър вечер, идвам с големия си плюс от тази сутрин, за който не искам да си спомням  Laughing .
Изпуснала съм част от драмата, но пък бяхме на кино и се наслаждавах на Колин Фърт в "Речта на краля", много хубав...

Да си докладвам и късната вечеря - много сполучливо пюре от броколи и пилешко с тиквички на тиган.

# 624
да, прочетох го, но не бях сигурна, дали важи и за ударната фаза. благодаря ви много за отговорите    bouquet

# 625
Добър вечер мили дами  smile3525!

.....абе чета чета... и нещо ми се губи..  та втасах де! Имало е конфронтации май! Ще пропусна..

Medlar
, "въглени" са въглехидрати да  yes!

nikolexa, вярно, какво е това със супите..?

корни, аз мисля, че Мадона е супер, ще ме извиняваш! Осен това тя практикува йога и ако на тази възраст изглеждам по този начин, няма да имам нищо против.

Хайде, аз отивам да квася мляко, а на вас лека вечер!  luvbed

# 626
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Божеее, и Дюки, мине се не мине някой ден и току някой изтрещял се пръкне от нейде да дава акъл  ooooh! А бе тия хора що не вземат да дадат по някое пиле, пък може и едно теленце, а и на улова от някой рибарник няма да откажем, за чий ни е тоя акъл, то от него няма нужда - всеки си има глава на раменете - чете, рови, пита, опитва - понякога успява, понякога се проваля, като с всичко в тоя живот. После успелите, ако имат желание, споделят тайната на собствения си успех, ама толкова - споделяш и оставяш останалите сами да си намерят собствената формула на успеха, ` щото умните хора не държат да са единствено правите. Както и да е, било е весело, хапнал сте  Popcorn, за мен, естествено, не сте оставили, а аз специално си преместих галата днес , ама нейсе  Wink
      иланг - иланг , само тъй, с протеини се отслабва, пък с такива още повече  Wink За рулцето - надникни на Tumba_lumba в подписа или направо в страничката и в Любими рецепти, ама гледай да не се влюбиш съвсем, че тя ни е нендмината кулинарка  Peace
      (не)Обикновена , ще ме умориш, всеки твой пост ме кара да се усмихвам  Hug
       grax , домат ама само ако си на ПЗ, инак ще гризеш гол протеин  hahaha А а останалото... подозирам, че си права, не не е лесно да се прзнае провала...
       MALVINA, хич не се плаши, смело ги отрязвай тия ..., хайде да не омирисвам темата. Стискам ти палци, че при мен всичките напъни са безполезни, само дето после започвам да пуша още повече  Blush Пък за онези с "правото черво" не ми говори - кумицата ми роди втория си син и три дни след това обу дънките, които носеше преди да забременее с първия.  А ламята Спаска може само да завижда на апетита и...
      nanini2 , пак заповядай, ама ти нещо много разреди посещенията...
      maia_at , мляко на Лазарова вече има и в София, но аз това лято го пробвах като бях на гости в Плевен и наистина ми хареса. Лошото е, че в магазина до нас има само 3%  Sad
      Tumba_lumba Hug  bouquet
      merito , аз пък искам да ошашкаш нас и този път да запазиш прекрасната фигура, която ще постигнеш. Иначе ще съм ти мнооого сърдита и никога вече няма да те отразя в чаршафа  Crossing Arms
      чочосан , дръж се, че в началото на април идвам на ревизия  Naughty И да спретнеш дружинката за среща  Peace
      Debelichka , не го разреждай, що ще хабиш мат`риала - обезмаслявай го - кипваш, обираш каймака, пак кипваш, пак обираш и така 4-5 пъти. С каймака правиш баница на домашните, а останалото омиташ ти  Wink
       veroni76 , бЪш правилно решение  Peace hahaha Аз пък кажи - речи хич не излизам, ама през деня нямам време да пиша след всеки бисер, та за това по вечерно време тъка черги  hahaha
       zorita smile3534
       MagieA , ха добре дошла! Ей на едно правилно предсавяне - ръст, тегло, цел, възраст, всички сдъвкано и изплюто, а не да го вадищш с ченгел   bouquet Глей` ся - за цигарите и алкохола - адмирации, `ма `рЪнЪта не моЙш я спираш в този режим - тук се яде, душо  Peace
       veronic, много ми се иска, но... ще го обсъдим тези дни в къщи и ще свиркам ако се спретнем да пътуваме  Peace
       Lili_1979 , а бе ние питаме, ама... аз поне с питането си оставам  Blush
       veroni76, то и аз съм "А", ама пък винаги съм си била хищник... Мен месото ми е любимата храна и дет викаш - да ми погледнат линийката  Laughing
       MariDi , благодаря, но "протеинчетата" не са мой патент, аз си ги заварих като новак и само поддържам традицията  Wink Колкото до студа - нормално е, всички тук по едно или друго време, обикновено в началото, сме се жалвали от студ, ори и аз, дето съм студенолюбиво...
       Nimowe , много на душманите  Hug Пък за развода... Срещат се двама приятели, единия относително прясно разведен. Другия го пита " Как си, друже, посъвзе ли се вече? Добре ли си?" Онзи се ухилва като зелка и изтърсва " Ааа, вече се опомних, ама първите няколко седмици щях да умра от кеф"
       Сисссс , нЪл си знаЙш, че си ми слабост  Heart Eyes
       skarlet71 , съвсем режимно, стига да не слагаш нережимни неща вътре де - вариш шкембето, ако ти е много воднисто, сгъстяваш с малко царевично нишесте, млякото обезмаслено и без запръжки и брашна или пък добавени мазнини Днес се озъртах за шкембе в кварталната месарница, ма не ме огря...
       Azalita , ще искаш и още как, то е кръговрат - въглехидрати - инсулин - въглехидрати и в резултат... дупище, което освен, че не изглежда добре, ами и тежи, да му се не види  ooooh! Пък за 50 - те лева... да ти върна половината, че да метнеш няколко пернати тъдява  Rolling Eyes
       бяла лястовица, когато си във втора си спазваш избраната схема и не де ровиш по други теми  Peace Хич не си мисли да изневеряваш с вода  Naughty
       mismi , то тук край няма, ако искаш да си `убавица. Ама ще го разбереш с времето, а сега - добре дошла и успех!
       desitka*Hug
       Танчиту(леля) , радвам се да видя, че си писала, радвам се и на успеха ти, но... искам да те видА бе. Хайде на среща в неделя, а Wink
       tqna , тя мойта трета аменкато втора, като се изключат плодовете - във вид на фреш, че на работа си създадохме такъв навик и едно огалване седмично, ама обикнавено си е Гала, та дрънка - днес я спретнах с домашно точена баниза със сирене и спанак и няколко пърченца черен шоколад, но... гарнирана с любимия " асансьорен техник", щото без контрол... ОКР  Wink
       мрЪнмот , дай да не се обиждаме `ся  Crossing Arms Мен пък си ме вълнуват такива подробности и ако не ме вълнуваха щях ли да ви надзиравам като орлица всеки ден, а  Laughing Ама аз така, с много обич към всички  Hug
       миле-на , адашче любимо, ти от кога се броиш за "нова" дюканка  hahaha И да ти ракна - изгладените мозъчни гънки са по рождение, никоя диета не помага за това  Wink
       Вай... Korni68 ,малеее, тая жена замязала на плашило бе  Shocked Аз сега как ще заспя с тоз образ пред очите си  Rolling Eyes Хич и не искам да изглеждам така  Naughty
       mirka75 , ти да не се обаждаш като жаба от манерка само като се раздават пуканки, ами да се явяваш на отчет в неделя, че само заради теб сменихме дена  Wink Heart Eyes
        Пиратка , я скоро си признавай стария ник! Аз не че не знам, ама таквиз превъплащения...
        ANNAFACE , на шерифското не смея да посегна, че бият през пръстите, ама на първото ... никак не отказвам, ШЪ знайш  Wink
         ozverela , ако не ме изпреварят, ще ти кажа за снимките, ама утре, то стоно никое време вече.
         nikolexa , както винаги   202uu
         tonnny_bg , вече щяхме да хврляме боб къде се затри  Hug
         Ох, Medlar , ма и ти си една терца...  hahaha
          bgfifi , ядат се я и още как...
         Elileni , бЪш тая снимки хич ни ме вдъхновява  Sad Това е грозно даже в моите очи на жена, а пък като знам по какво си падат мъжете... Е, може би при нейната банкова сметка гледат по друг начин, ама..., а мерси  Peace
       Като гледам какъв чаршаф нашарих днес, ще прескоча и козинките, и "протеинчетата", че иначе като нищо ще ме пратят да търкам наказателната пейка, пък не ща  Crossing Arms
              Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

# 627
Мименсита чакам те със нетърпение,но май от Велинград съм само аз така,че ще трябва да се задоволиш само с мен Grinning

# 628
Мименситка Hug, тук съм бе мило,само че горе на балкона, обикновено или няма какво да кажа или някой ме е изпреварил и аз тихичко и кротичко си стоя в ложата, чета си и си режимствам,
днес реших да пиша и незнам разбра ли какво стана  newsm62

Обаче много ме изненад, че в София има мляко Лазарова, издига се значи фирмата, което е добре защото наистина си заслужава
Тони_бг се появи  Hug, а Бектин изчезна  Heart Eyes

Лека,спокойна и отслабваща нощ от мен  newsm51

# 629
  • София :(
       чочосан , сама си ти ама друг път, а адашчето, mihi69 къде го пропущаш!? Ама пък... загуби се тая жена...  newsm78 И още някой имаше от Велинград, ама не помня вече кой...  Blush
       nanini2, а бе попрочетох това - онова и се хванах за главата  ooooh!, ама свиркай си, то това тук е  нормално явление  Wink Ся ще ме караш да си поръчам от Лазарова нещо с 2% мазнини, добре че в магазина до нас си слушат клиентите  Wink Но пък и се грижат за тях - ако даден продукт понижи качеството си, не го поръчват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт