Слиммакс

• 16 188
  • 29
  •   1
Отговори
Здравейте ! Искам да си поръчам Слиммакс на IronLab. Казват , че се отслабва дори и да не спазваш диета и да тренираш , но аз естествено съм активна и правя подбор на храната. Искам да попитам конкретно за тази марка ,понеже изглежда надеждно , но е 110лв и точно заради това искам да изразите мнение ако сте го пробвали и ако може да дадете оценка и дали реално си заслужава.? Благодаря предварително!

# 1
  • София
Като гледам съставките - нищо особено. Не си струва парите.
Занимавала съм се с добавки.

# 2
По-добре намери свестен треньор да ти направи подходяща схема на тренировки и хранителен режим, вместо да си даваш парите за разни 'чудодейни' добавки

# 3
  • София
Да ,но по-скоро ме интересува това дали ако със спорт  , правилно хранене и движение сваля 10 кг за 2 месеца примерно , със слиммакс дали ще е много по-бързо
Дори и да ускори метаболизма и горенето на мазнини (в което се съмнявам) - после какво? Нагоре още толкова? Ударното отслабване, дори и да се получи, първо не е здравословно, второ не е устойчиво. За мен по-скоро модифицирайте спорта/движенията. Не знам какво правите: нискоинтензивни тренировки ли, интервални ли. Ако под спорт разбирате само кардио, няма как да стане. Миксирането на кардио и силови (дори и с по-леко) е доста по-ефективно.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 01:19 от Линдичка

# 4
Да ,но по-скоро ме интересува това дали ако със спорт  , правилно хранене и движение сваля 10 кг за 2 месеца примерно , със слиммакс дали ще е много по-бързо
Дори и да ускори метаболизма и горенето на мазнини (в което се съмнявам) - после какво? Нагоре още толкова? Ударното отслабване, дори и да се получи, първо не е здравословно, второ не е устойчиво. За мен по-скоро модифицирайте спорта/движенията. Не знам какво правите: нискоинтензивни тренировки ли, интервални ли. Ако под спорт разбирате само кардио, няма как да стане. Миксирането на кардио и силови (дори и с по-леко) е доста по-ефективно.
Ходя да тичам на стадиона 5 км наведнъж (30мин) и ходя 3 пъти в седмицата на табата. Ходех и на фитнес , но съм качила и как бих могла да се върна там…. Искам първо да сваля и след около един месец да започна и фитнес

# 5
  • София
Ходя да тичам на стадиона 5 км наведнъж (30мин) и ходя 3 пъти в седмицата на табата. Ходех и на фитнес , но съм качила и как бих могла да се върна там…. Искам първо да сваля и след около един месец да започна и фитнес
Как бихте могла? Смело и безотговорно! Фитнеса не е само за фиданки и нацепени батки...изберете си по-непосещаван фитнес ако ви притесняват неестествени погледи. Атлетика в който ходя аз е почти празен. Разбрах притеснението ви, но и без да сте свалила почвайте без да ви пука. Слушалки в ушите, непукизъм и микс силови и кардио. Правете кръгови с леко - те ще ви скъсят времето за тренировка и ще ви дадат резултати по-бързо. Много се натъжих от вашия коментар - повярвайте, баш тези, които се занимават да гледат кой как изглежда са най-кьопавите, а се мислят за Аполон и Афродита слязли на земята. Смело!

# 6
Късно се включвам по темата,но продукта е просто реклама.След определен интервал на приема ,кг не се промениха,писах че явно нещо не е както трябва по продукта ,след което ме блокираха…не си давайте парите на вятъра,освен ако не са ви излишни!

Здравейте ! Искам да си поръчам Слиммакс на IronLab. Казват , че се отслабва дори и да не спазваш диета и да тренираш , но аз естествено съм активна и правя подбор на храната. Искам да попитам конкретно за тази марка ,понеже изглежда надеждно , но е 110лв и точно заради това искам да изразите мнение ако сте го пробвали и ако може да дадете оценка и дали реално си заслужава.? Благодаря предварително!

# 7
  • Sofia
В момента по нова тв дават за тази опасна добавка.
Говорят жени ,които едвам са спасени от страничните ефекти.

# 8
# 9
Ето още нещо по темата:

Късно се включвам по темата,но продукта е просто реклама.След определен интервал на приема ,кг не се промениха,писах че явно нещо не е както трябва по продукта ,след което ме блокираха…не си давайте парите на вятъра,освен ако не са ви излишни!

# 10
ТОЗИ ПРОДУКТ Е ОПАСЕН И ВОДИ ДО СЕРИОЗНИ АЛЕРГИЧНИ РЕАКЦИИ!!!
Има репортаж по Нова Телевизия!

# 11
Да, и аз видях, че има пострадали, а в тик ток същия човек продължава да си развява байрака и му върви точно това видео. Толкова ли е трудно да го хванат..Едва ли..

# 12
Не си давайте парите за нещо, забъркано в нечий гараж. То само като го видиш този назобен тип, с кривата мутра, дето едно изречение не може да върже... Дано се оправят тези жени. Има информация в мрежата за още много пострадали! Дано го съдят!

# 13
Здравейте!
Аз лично изпих две опаковки лятото,едната беше с бяла капачка,а другата с черна,която се води уж нова партида.
При мен лично имаше ефект,наистина!
Свалих около 11-12 кг,странични ефекти освен подуване на стомах в началото,други нямах.
Но започнах да следя момичетата с алергичните реакции,които са получили.Препоръчах го на моя позната и тя се обрина след 12 дни прием,явно е с натрупване.
Като изгледах и репортажа,честно казано се наплаших,а имам опаковка,която стои непокътната от страх и при мен да не се получи..
Не знам на какво се дължи този обрив,дори момчето,което ги рекламира каза,че има случаи на алергии и каза,че от производителя му се гарантирало,че повече няма да се случи,като изключим вече установените случаи..
И сега само наблюдавам дли ще се появят още случаи...но не мога д си обясня при мен защо не се получи така,и слва богу де!
Ако имате мнение или сте дочули нещо странично като мнение с радост бих Ви го прочела!

# 14
Моя позната беше в болница 14 дена от това. Писа на това същество в тик-ток и разбира се - беше блокирана. Обрив по цялото тяло, подуване на езика, имаше и обилно потене, тежка диария. Абе едвам я спасиха във ВМА беше и тя. Не си правете гаргара със здравето да купувате неща от тик-ток. Само го вижте тоя - мутра от 90-те! Аз много й говорех да не ги пие, но уви!

Общи условия

Активация на акаунт