За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 037
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Гардения, честито ти и все така!  bouquet

Цитат на: Сисссс [/quote
,като последно за изключване остава киселото мляко! Peace
Да, де, щом повечето задържаме с киселото мляко, то е толкова кисело мляко ooooh! Една позната от известно време се опитва да ме зариби с някво нещо дето кваси прясно мляко - тя си купувала верея и си го квасила....чудя се дали да не пробвам newsm78

Клио, не само ежчето е много сладко, но и мъдростта в подписа ти ми хареса Hug Аз крилата си ги чувствам още, ама и метлата не е излишна Mr. Green

Сегаа, от 3 дни стоя на 62,9, чудя се дали все пак да не побутна линийката, ей така за стимул Crazy

# 721
Един бърз въпрос:Разглеждах темата с рецептите за режима и в доста от тези за П дните имаше добавена кисела краставица.Ами тя нали е зеленчук??????Или не се брои???

# 722
Позволява се корнишон за подправка.
Ама мен ако питаш по-добре без него, за по-чист протеинов вид.
То ако е кисел, трябва да е без захар, пък пресен къде ще намериш... Ти решаваш.

# 723
Благодаря,адашке!
Значи ще мина и без кисели краставици.Реших да разделя седмицата на половина и ще правя схема 3 и 1/2ПЗ -3 и 1/2П.

# 724
С крила или на метла, важно е да се лети. А сваляйки килца, подпомагаме процеса  Mr. Green. И без друго все някой, я с пушка, я с прашка или с обикновена злоба се е прицелил.   Sunglasses
Ежко е канадец, сниман по време на риболов и прилежно пуснат отново, да си върви по делата.

# 725
Благодаря,адашке!
Значи ще мина и без кисели краставици.Реших да разделя седмицата на половина и ще правя схема 3 и 1/2ПЗ -3 и 1/2П.
Адашке, сигурно скоро ще разбереш как се оглупява от режима (самоирония  Crazy ), ама обясни ми схемата си, моля те, че не я разбирам  Praynig

Офффф, разбрах  Embarassed  Е, не е ли объркващо - до обед, следобед...
Мен ако питаш, мяташ един календар в кухнята и драскаш с червено П дните и със зелено ПЗ и всичко е ясно.

# 726
Не е объркващо защото П дните започват в понеделник и ще ги правя до четвъртък на обяд и съответно от четвъртък вечерта до неделя вечерта ще саПЗ дни. newsm10

# 727
Мацкиииииии да Ви питам нещо,ами рулото дето го правих вчера на тумбето има общо 3 с.л.овесени трицки.Ще ли да рече това че мога да си похапвам по-малко и през деня от него?
Иначе за закуска несъм яла никакви трици.

# 728
Аз доколкото знам триците трябва да се изядат до обяд.

# 729
gardenia1979 то и аз така знам ,ама да питам дали няма някви изключения.При положение че количеството е като за цял ден.то така или иначе вече ядох,че кафето голо неми се пиеше Embarassed
 Hug

# 730
Както се казва изключенията са на твой риск.Както си решиш,пък и това с триците до обяд предполагам е заради ходенето до ОО.

# 731
  • лом
здравейте момичета Hug аз докато изчета всичко изпих едно кафе с 3 цигари (дано да не давам лош пример на отказалите цигарите) Simple Smile искам да ви кажа само колко сте страхотни всички и че много се радвам че се присъединих към вашият (вече наш) форум. специално искам да благодаря наalis_1 , mimensita и Екатерина:) за милите думи и специално отделеното ми внимание (извинявам се као съм попропуснала някои,ама толкова много четох Simple Smile ) пожелавам прекрасен следобяд на всички слабеещи и по малко слабеещи (като мен). Искам да ви попитам специално за тричките,казвате е е добре на обяд да се хапват,ама тогава закуската какво ще я правим  Thinking аз много обичм да закусвам  Grinning , днес си хапнах триците сварени с чаша пресно млекце и подсладител по рецептата на miss Marple кажете,как ще е най добре и ако ги оставя за обяд дайте идейка какво да хапвам на закуска  newsm78 .. от днес съм пак на ПЗ , ще си правя лютеничкаааа. прегръдки за всички   Hug Hug Hug

# 732
зациклила съм яко, демотивирам се и започнах да се изпускам, пиша всичко това в края на темата дано този периоз се затвори със приключването и

# 733
Тричките не да се приемат НА обяд,а ДО обяд.Аз сащо закусвам с тях и кисело мляко.

# 734
  • лом
искам да ви питам и още нещо, днес на закуската от трици и пр. мляко и слових 5 или 6 подсладителя (много обичам сладко) дали не са много,сега във кафето още един..има ли някаква дневна норма за подсладителя?

Общи условия

Активация на акаунт