За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 037
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Ама денят още не е свършил, може и да се потретя  ooooh!.
Гледай сега.....Аз съм ставала посред нощите (03:00-04:00)да набивам пиле или риба..иЛИ варени яйца..Щот съм била гладна.....Обаче после- МИНУСЧЕЕЕЕ..... Laughing

Коет' си е вярно - вярно си е! Hug Hug Hug

Мименситкей...ти кво чакаш да ти пратя асансьорния техник да тЪ заведе за ръчичка до доФтура ли кво? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 691
TheNMaster, а за колко време свали тези 36 килограма ? Респект !  bowuu  bouquet

# 692
Айдееееееееее по леглата ,раздавам пижамите вече  Party Joy Party Joy
Аз шА седя тука да вЪ пазя...ВиЙ отивайте да отслабвате.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

TheNMaster, а за колко време свали тези 36 килограма ? Респект !  bowuu  bouquet
Свалих ги! И ги задържам даже вече почти година и половина.....След като на 32 получих едно прединфарктно и предупреждение от доФтурите,че ще ме кОпат.....Взех се в ръце...Сега съм на 37 и изглеждам като момиче....Преди бях лелка.Тръгнах от 98 килограма-сега съм 62-63....Аз затова все казвам,че ако имате мотивация нищо не може да ви спре!

Тука вече съм поотслабнала все пак..
http://media.snimka.bg/6073/018400940.jpg?r=0
Преди избягвах да се смимам,че ме беше срам.... ooooh!

Ей мЪ сега..

http://media.snimka.bg/7046/020347892.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/6073/018400945.jpg?r=0 - тУКА СЪС зОРИТКА  Hug Hug
http://media.snimka.bg/7946/022146694.jpg?r=0

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 22:55 от TheNMaster

# 693
Аз съм доФтур /конски, ама карай! Mr. Green/, вземам "протеинчето" с лепенката и отивам да го лекувам! Wink
Лека мека протеинено-фруктозена вечер! Laughing

# 694
......................................................................... да не ти пука, "фруктозата" ще я броиш за гала  hahaha

Така ли ще му се вика вече newsm78 newsm78 newsm78
Егасиии и кодировките обаче където се навъдиха: техници (че и асансьорни), фруктоза, ....то вече да не посмееш да наречеш нещата с истинските им имена Naughty Naughty Naughty

Ай оставям ви, че тази вечер заведох децата на бабин дом, утре почиваме и двамата с мъжо и ще сме "младоженци" Blush Blush

Едит: щях да забравя Мастъраааа - пуууу, ама мноого си грозна шъ знаиш hahaha, ама стегни са мълко напълней я, пу-пу-пу да си посрана, опикана и всичко там дето го цвъкат кокошките Heart Eyes

# 695
  • Лутаща се
Monroe , бадем има дори в кварталния ни магазин. То всъщност само такава има де. Но не знам на какво да я слагам и не взех.

TheNMaster , може ли да си дам заявката и аз за един техник?  Rolling Eyes Прави ли масаж - противогрипен?  Laughing

ANNAFACE ,  офтопик му е майката! Като му се хване цаката няма проблем Simple Smile                       

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 23:04 от skarlet71

# 696
TheNMaster , може ли да си дам заявката и аз за един техник?  Rolling Eyes Прави ли масаж - противогрипен?  Laughing
Прави...Ама вътрешен .....И мери температура с кожен термометър..... smile3534 smile3532

Вещи....нИ мЪ бий мноУ.....Така ми дойде музата днес.... Mr. Green

Анафейс Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 23:37 от TheNMaster

# 697
  • Лутаща се
TheNMaster , може ли да си дам заявката и аз за един техник?  Rolling Eyes Прави ли масаж - противогрипен?  Laughing
Прави...Ама вътрешен .....И мери температура с кожен термометър..... smile3534 smile3532

Поне няма да студенее  Mr. Green 
Законния се върна от работа, така че уви, "техника" ще остане за утре. Simple Smile
Лека, мека и отслабваща нощ!
Утре да има мнооооооого минуси

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 23:34 от skarlet71

# 698
TheNMasteр, невероятно чаровна и лъчезарна изглеждаш  Heart Eyes ! А фигурата ти е просто бииижуууу !  Hug

# 699
  • лом
всички сте хапвали вкусно руло,ама никаде не видях как се казва,че да му намеря рецептата,кажете де Simple Smile искам и аз сладичко  chef    да ви споделя моята вечеря,направих си принцеса,ама съвсем като истинска стана,забърках 3 яица с 6 лъжици трици-"запържих" (да стане като филиика,после намазах с увкосена телешка каймичка и запекох във фурната   chef стана страхотнооо,препоръчвам (ама не го изпалах вс де,оставих половината за утре). Stuck Out Tongue

# 700
Привет!  Hug
Снощи заспах в 8 часа и днес се излюпих в 4:30ч #Crazy

veru6kaa,добре дошла! Hug. не се притеснява от задържането, аз когато започнах имах ужасяващи първи резултати. За ударната ( 7 дни), свалих само 1 кг, изобщо не трябваше да правя толкова дни, ама пусто лакомия - да има ефект! Ефект естествено нямаше след 5-я ден. В последващите 2 месеца, свалих само 1 кг!!! Момичетата, могат да потвърдят какво реване ревах тука през ден. Бях се отчаяла,особено като четях отчетите на другите как всеки ден свалят. Но не се отказах, стимул ми беше това, че на килогами не свалях, но дрехите ми ставаха все по-широки Grinning ( за съжаление не се измерих на обиколки когато започнах, но дрехите си показваха достатъчно добре). След това и килограмите започнаха да падат - за 7 месеца общо свалих 11кг и огромно количество обиколки

Това го казвам за всички, които се оплакват от малко сваляне в ударната и последващо никакво или мижаво сваляне.
Друго нещо, което трябва да знаеш, че с яйца, мляко и шунка - няма да има ефект! МЕСО МУ Е МАЙКАТА !!!!

Възможно е постовете ми за това, че качвам от млякото да са повлияли на някои, защото гледам че обсъждате количеството му. При мен действа така, но други хапват по 2 кисели млека на ден и пак слабеят. Затова се набюдавайте. Всеки е различен и различните храни на всеки действат различно.  Млякото има лактоза,затова аз наблягам на изварата, защото при нея формулата в грамажа протеини>мазнини+въглехидрати е винаги налице, за разликата от млеката 0,1% или 2%

Бяла лястовица, добре дошла !! Нормално е след друг режим да си ошашавена, дай време на тялото си и задължително хапвай повече месо, за ПЗ не се тревожи, избягвай само зеленчуците , които са с високо въглехидратно съдържание, като морковите например и няма да имаш проблем.

gardenia197, добре дошла и на теб! Това с "фруктозния подсладител'  е  форумска шегичка от последните страници, да не се объркаш , че е позволена фруктоза Joy

Мрънмот, ако се яде малко - ефект никакъв. Няма такова нещо"като прекаляване с позволените храни", особено ако е месо. Не тябва да се прекалява с млечните и с зеленчуците в ПЗ дните, за сметка на месото! Яж, месо на воля и по-начесто

Ох, ще ме извините за дългия чаршаф, ама в 5 часа сутринта, ме обхвана писането JoyТолкова не съм писала за 1 година Joy

Целувки и хубав ден ! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

P.S>.Мастърче, къртиш мивките направо!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 05:47 от alis_1

# 701
  • София
Добро утро, дюканки-фиданки  Heart Eyes
1 ден не съм влизала и направоооо...едва ви изчетох. Уж щях да прегледам докат' си пийна кафето, ма то...16 кафета ми трябваха-много писане, много нещо  Laughing

Мимс, Скарлет, благодаря за поздравленията за РД на щерката. Вчера прекрасното ми детенце стана на 3 години. Имаше парти в детската градина, а днес имаме бЕбешко парти в едно клубче, после бАбешко парти у дома, и след него афтър-парти с приятел... Не е лесно, еййй  Crazy Вчера в детската градина учителките ми викат "ма сега наистина ли няма да ядеш торта?", казвам "не, няма". "Ама поне да я опиташ бе, то от 1 малко парченце няма да надебелееш...айде бе...детето ти има РД"...Викам "тя ще има РД всяка година, все някога ще се падне в подходящ за хапване на торта ден..." И те ме гледат ей така  Shocked

Иначе с килата-нещата вървят зле...По-скоро не вървят Tired... Много време тъпча вече в тая 2-ра фаза, ама пусти последни не се дават... От края на декември, а това са си 2 месеца вече, въртя/суча и все съм си 58+/-1... Тъъъъкмо видя 57.5, че и 57.1 даже една сутрин, и после пак-шаааааат 59.5... Ама, к'во да правиш сега: килата-инат, ма пък аз-3 пъти повече!!!

Гледам много нови попълнения в темата последните дни. Успех на всички! Приветствам ви с любимото си "стартово поздравление": Заредете се с мнооооооооооого търпение и добро настроение!!!

Губи ми се само, на кого прочетох менюто с изпуснатата закуска, дробчетата, яйцата и 8 кръгчета краставица, прощавайте, но се иска време да се запомним... Но, който се разпознава-аз толкова ще хапна на 1 ядене, а не за цял ден  Peace...

ПС. Алис, гледах ти снимки мин. седмица...или тази беше, не помня вече... Екстра си, просто перфект!!! На 45.5 си в чудесна форма, и смятам че +1/1.5кг, т.е. до 46-7, както се случва да виждаш е чудесно за теб и определено съм на мнение, че трябва да влезеш в 3-та. Мисля, че при теб темата с 2-ра фаза на режима, отдавна е напълно изчерпана  Peace

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 07:51 от desitka*

# 702
Здравейте мили мои, надявам се, че ме помните, аз рядко пиша вече (но всеки ден чета). Днес ми е пета месечинка и реших да се отчета и похвалА. Започнах режима на 19.09.2010 с тегло 85 кг, днес кантарчето отчете 60,3. Калкулаторът ми даде 64 кг, но аз си реших да постигна 60 (ръст 1,63). И ето взе, че стана, ама много съм стриктна да знаете, не съм посегнала към нищо непозволено, няма Коледа, няма празници, твърда като скала.  Simple Smile  Сега като хубавко ги затвърдя тези 60 и влизам в трета. Но ще пиша пак.

Пожелавам успех на всички нови момичета, има доста нови попълнение, дано всяка успее да постигне целта си и най-вече да я задържи.

Приятен ден на всички!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 703
Привет чаровници!
Тия дни явно ще са дните на отчетите! Grinning
Днес направих три месеца във Втора фаза. И резултатът е повече от очевАден! Mr. Green

Стартирах на 14.11.2010 от 89 кг.
Ударната ми фаза беше 5 дни - резултатът: минус 3,100 кг.
Втора фаза започнах на 19.11.2010. До 13.12.2010 карах по схемата 1/1, но заради едно зацикляне, смених на 3/3.
За първия месец във Втора фаза: минус 5,200 кг.
За втория месец във Втора фаза: минус 3,200 кг.
За третия месец във Втора фаза: минус 2,900 кг.
Като ударим чертата, до момента съм свалила - 14,400 кг.
Продължавам си по схемата 3 протеиново-зеленчукови/3 протеинови дни.

# 704
Добро утро прекрасни,да сложа една закуска
на Тумбето прекрасната тортичка, днес ще я забъркам
и кафе разбирасе

тумбе сори,че ти копнах снимката ама е много красиво това тортлрнце
мастърче #Crazyнаправо си ток и жици,поздравления  bouquet
мименситка обещавам вече данеказвам нищо лошо срещу козинките Embarassed
veru6kaa във рецептите на тумба лумба го има на трета страница казва се "мини фалшиви шоколадови рулца"
becktin добре че неги видях сноще и твойте протеини ,че със сигурност ме караха към пирогов Mr. Green
gardenia1979 ми фруктозния май не
Monroe аз и без миксер се справям Grinning
бяла лястовицаwelcome

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 08:43 от grax

Общи условия

Активация на акаунт