С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 325
  • 731
  •   1
Отговори
# 570

При мен ще има счупен кантар. Пак почна да ми върти намера!
От 13-14 дни отново го мъча (или той мене) да падне под 76, ама голямо опъване му се опъва значи!
Вместо да ме пусне бързо и безболезнено надолу, та да не му тежа на датчиците и пружинките, той се инати! Кантарева му работа!
И сигур` вече стана повече от седмица откакто пълзя по стълбите - 9 етажа до майка ми, за да прибера детитата от тях + още 7, за да се замъкнем после в къщи. И не стигат моите кила, ами мъкна и фотото, дето е кило и половина, че и кусур в раницата + торбата с глупостите на щерката, дето току ги пренася напред-назад, за да се занимава в баба си! 3-те етажа на работа пък хич не ги броя, щото вече им свикнах и ги изтичвам през едно стъпало, без дори да се замисля!
Като добавим и нервите дето ги троша на работа, толкоз енергия май скоро не съм хабила на куп! ooooh!

моnnnn, моите хапове съдържат рибено масло (EPA и DHA, известни като полиненаситени незамениме Омега-3 мастни киселини) и витамин Е (D-алфа-токоферол) - "АctaVit" от 1000 mg. Ама то аз съм изпила само 5, та за ефект... или дефект Mr. Green... е рано да се говори!

# 571
  • В сърцето на любимите мъже!
Аз чета, чета, ама даже и "само запис" не мога да напиша. Още нямам нов кантар и идея нямам как съм с кг. Любимият вика, че съм била свалила поне 3, ама на мен нещо не ми се вярва, като си гледам по дрехите. Може да има-няма 300 гр. Joy Joy Joy

Иначе си спазвам диетата - стриктна съм 98%. Двата процента са от домашното мляко, дето уж го обезмаслявам малко, но....
Този уикенд вече ще намеря време да купя кантаря...

Хубав петък на всички и режмноооооо....

# 572
Добро утро ,сладки. Hug
Тук съм бре ,кой питаше за мен / Heart Eyes nanini2- Hug Hug
Снощи като се прибрах от танцовата вир-вода пак ама тоз път и премръзнала,хем се преобличах там и на бегом под горещият душ ,после хапнах скумрийка.Стана чудна ама докато кажа на мъжо рецептата и той я набухал в тигана.Та не можах да я приготвя по рецептата на nanini2,ама нищо другият път.
Сега да ви кажа как ме ядосва и моя кантар ,след втори протеинов ден ,вчера кг ми бяха 62,500.Връщам се снощи след танцова и по сутиен и по прашки пак на кантара -61,300. Party
Хапвам си снощи рибка и днеска след тоалета пак скачам,викам си сигурно 60,800 съм поне ама не би -62,100  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Направо ми идеше да се гръмна.Ама може ли така да ме депресирва сутрин/ #Crazy То че ядох след 21 ч -да, ама чак пък 800гр от снощи/ newsm78 newsm78
Оплаках се . ooooh!

nikolincheto,радвам се да те видя макар и не с тази причина.Дано бързо се справиш и да нямаш повече проблеми с килцата. Hug и стискам палци! Peace Hug

Вероник,скоро,скоро и ти ще се похвалиш . Party
Аз днеска ще кажа да ме снимат и ще ви се покажа с тях. Party

мименсита,ако искаш един съвет да ти дам-хляба го яж наобед,а плода следобед. Heart Eyes
Да хапвам сега и да слизам в магазина,че днеска много натоварен графика -петъчно-празничен  Party довечера сме на рожден ден на приятелката ми. Heart Eyes Heart Eyes

Лек и усмихнат ден от мен и мноооого позитивен! Heart Eyes Heart Eyes

# 573
Цитат
![При мен ще има счупен кантар.
И при мен CloseОпределено се държи нагло,ама няма да му се вържа на номерата Crossing Arms
Ха добро утро от мен! Hug
Бързам да се разпиша,че днес ще ми е натоварен ден и не знам дали ще успея по-късно.А имам и за четене,виждам че снощи доволно сте се забавлявали пак Grinning
Аз да кажа за супите,че съм станала голям фен на супа с воденички.Всъщност аз сигурно съм изяла 20кила воденички вече.До нас има фирмен магазин за пилешо месо и вече само като ме видят знаят,че трябва да вземат голяма торбичка за промишлено количество воденички Grinning
Сутринта си хапнах желирано мляко с трици,което си бях направила от снощи.Много добре ми се отрази за онова място.То освен триците и желатина помага много за тази работа.
Хайде хубав и усмихнат ден! Hug

# 574
Добро утро   food010
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно.Има доста много хора във форума и темата бързо се движи.
Аз съм си в трета.Бях изпаднала в някакво странно състояние и не можех да се справя с яденето на сладко.Особено вечер пред ТВ.От новогодишните празници имах един +1,5кг.-2кг. който не можах да разкарам цял януари.Но от тази седмица съм се взела в ръци и нещата се оправят.Идеята за П дни и лунуването ми допадна и има ефект за сега(да не казвам голяма дума).Това е от мен за отчет.Заредила съм си хладилника със желирано кис.млекце.
Хубав и отслабващ ден на всички дами. newsm51

# 575
Добро утро  Hug
Бързам да съ пофалям, имам си минусче днес - 0,700   261uu да знаете, ама вие си го знаете, но аз да кажа  Crazy рано или късно минусът идва  Grinning

MALVINA, какво и това желирано мляко с трици? Май съм порпуснала нещо  newsm78   Peace

Evidence, 350. Към свалените от дюкан прибаваш и тези от преди това и тогава *10. В трета стабилизарш всички свалини кг, не само тези от Дюкан  Hug

mimensita, вземам си от "чистите протеини" тази сутрин, че ще ми доде много кафето вече. Пък от протеини винаги има нужда  Joy

Успешен и отслабващ петък   bouquet

# 576
Юхууууууууу ,второ теглене и съм 61,500  newsm44 newsm68 newsm44.Това вече е друго нещо. newsm74  bigdance2

# 577
Добро утро! Heart Eyes

mimensita, взимам си кафенце и протеинче. Embarassed

Medlar , tonnny_bg честито минус голям кеф си е. Hug

Моя Кантарев как да не го обичам, трети ден все надолу, но други грижи имам аз с него, взех си такъв дето мери процент вода и процент мазнини и за съжаление от началото на режима процента мазнини не е мръднал, според него слабея от мускули и от вода  newsm78... ще я видим тази работа.

Хубав и отслабващ ден!

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 08:45 от Екатерина :)

# 578
Браво за минусите,девойки! Hug
Medlar,ами просто в една от купичките ,в които си сипвах желираното мляко си сложих  и 3-те лъжици трици .Сутринта ми дойде много освежаващо на стомаха и както вече казах, не само освежаващо,ами и освобождаващо...  Joy

# 579
  • Пловдив
Добро ви утро. Днес успях да се добера да пс-то преди да е станало обяд.
На мен хич не ми е петъчно. Но с удоволствие бих изконсумирала протеините от mimensita.
Наистина много страшно е при мама и при баба. Добре, че има зеленчуци, че иначе много изкушаващо.
tonnny_bg, айде честито.   bouquet
(не)Обикновена, сменяш мазнините с мускули. То таквози катерене по стълби с тежки товари - казва си думата да знаеш.  Simple Smile
Извинявайте за моято непросветеност, но лененото семе защо го взимате точно?
И да попитам има ли Пловдивски срещи? Ако успея да пласирам децата да се регна и аз в тях.

# 580
добро утро и от мен  bouquet

Тони, дано да се похваля скоро Heart Eyes

иланг- иланг, ми и аз тва питам от вчера, да вземем да се организираме, а ма те се спотайват нещо  Rolling Eyes

# 581
Иланг-иланг,лененото семе действа разхлабващо Simple Smile

# 582
Мацки,благодаря ви много и да кажа ,че пуснах снимки с тесните дънки във фейс групата на дюканките. Flutter Heart Eyes Че там ми е по-лесно,отколкото да качам в албум и после тука. Flutter

Екатерина Simple Smile,ехаа какъв кантар имаш само.  bouquet Я кажи скъп ли е?Откъде си го взе?И аз искам  Flutter Embarassed

# 583
Срещи има, само трябва да се организират. Един свири сбор и желаещите тичкат  Laughing

За Омегите има отделна тема в Здравните проблеми. Хубаво е преди да започнете да пиете да се ограмотите какво, защо и как се случва в тялото Ви.

Обяснена е химията, биохимията, че и куп други неща на простосмъртен език.

Също може да се прочете за кетозата .
Бас хващам, че половината от тук присъстващите не са и чували за нея, но инак са на Режима. Laughing

ДюкЯн не е само и просто диетка
, с която ще свалим, да ще свалим.......ама дали ще задържим.................. Mr. Green

# 584
Хайде поспаланки, измъквайте се от топлата постеля!

Ха, Добро утро и от мен Hug Wink Laughing!
ПП Макар, че с такъв "протеин" в леглото, по скоро бих се вмъкнала, отколкото да се измъкна от постелята Blush Mr. Green Twisted Evil Wink Laughing.

ПП Евиденс Hug Heart Eyes , Николинче Hug Heart Eyes Wink ;

ПП Тонииии Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт