Кое училище да избера

• 757
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ни преместване в София на Симеоновско шосе до х-л Макси. На есен големият ми син ще бъде четвърти клас а малкият предучилищна. Моля, дайте съвет кое училище да изберем за децата- да е в района и да е добро.

# 1
В района има всичко на всичко две у-ща- Симеоновското и Драгалевското....За колко са добри не знам. На външен вид и като база Драгалевското според мен изглежда по-добро.Всички други у-ща са надолу по кварталите- Дианабад ,Изгрев или от другата страна- Борово, Бъкстон, Стрелбище.....

# 2
Частен учебен комплекс “ Българско школо ” е в района .
http://www.bgshkolo.com/index.php?page=1
Нямам лични впечатления, но се чуват добри отзиви за него, преди време имаше тема. Изучавани езици английски и руски.

# 3
pavli, контингентът от деца в симеоновското и драгалевското уч. не е добър. Рискуваш, ако си запишеш децата там. Препоръчвам ти 5 ОУ "Иван Вазов" на Бъкстон, както те съветват в по-горни постове. Следващата уч. година първи клас ще поеме Елена Заркова - невероятен специалист с филоложки магистратури, а 4 кл. е Надежда Янева - тя е емблемата на училището и тя също е с няколко магистратури включително и западен език.

Общи условия

Активация на акаунт