90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Бърборанка, аз до сега само веднъж правих супа и то по рецепта от книгата. С карфиол, лук, картофи и ориз. Стана много гадна  Laughing Добре, че на детето му хареса, че иначе щях да хвърля цялата тенджера на боклука  ooooh!

Момичета, в книгата пише, че във водния ден се пие само вода, никакви други течности - нито кафе, нито чай  Rolling Eyes Има ли разлика между руския и български вариант по този въпрос или аз нещо не тълкувам правилно текста? Пише дословно: "През този ден пийте само вода, макар че към течностите се числят и чайовете, бульоните, плодовите и зеленчукови сокове"  Thinking

# 616
изпих литър вода  Whistling
запланувала съм филе от риба-може ли да го овкуся със сок от лимон?
или понеже е плод ще сгреша newsm78

# 617
Здравейте  smile3525
Днес плодов
за сега се представям добре един фреш от портокал за другите хапвания съм си нагласила ябълки малко ще си хапна повече ,че утре ми е 2-ри воден ден очаквам добри резултати .
успех на момичетата днес които са на водичка  newsm10
Вечерта и ще си направя тренировката 50мин. на ден  jump  newsm39  newsm68
Хубав следобед момичета много минуси

# 618
Eй, нямате изчитане!
Привет на новите!
От началото на режима -2,300 кг.добре е.Аз мисля,че по 4 кг. ако свалям на месец за мен ще е добре.От 4 дни съм болна и още не ми е минало.Като се оправя ще включа и спорт.
Днес въглехидрати:
- 2 портокала
-1филия с лютеница и малко зелена салата.
- като обяда

# 619
  • Варна
Добър ден, мацки!
Днес е старта  bowuu bowuu bowuu Започвам от 66 кг. Направих калкулатора, който sisiiii е пуснала и ето резултата:'' За съжаление, въз основа на комплексния анализ на изчислените по-горе показатели, можем да направим извода, че вие имате НАДНОРМЕНО тeгло и имате нужда да свалите 14.8 излишни кг.''  Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes
Ако сваля толкова ще изчезна. Преди 1-2 години бях свалила до 52кг., ни цицки  bombs ни нищо. Само едни сини комбъли бях оцъклила  #Shocked #Shocked #Shocked Joy Трудно и се задържат след това, като никога не си бил такива кг.
Днес се успах много  Embarassed Embarassed Embarassed Станах в 12:15ч, пропуснах закуската, пих чаша топла вода с лъжица яб.оцет, ама голяма гадост се оказа. Утре ще пробвам с лимонов сок. За обяд ще хапна яйца със зелева салатка, вечерята не съм я измислила още, но ще е пилешко нещо.
Исках да питам, ако много ви престърже м/у храненията, какво хапвате? Може ли да е плод или не може? И също така в кой ден може да се яде тиква? В режима на Дюкан се разрешаваше, въпреки, че там плодовете са абсолютно забранени в началото. Дали мога да я хапвам на закуска и по колко?
Много дълъг чаршав стана. Embarassed Embarassed Embarassed Връщам се да чета назад.

# 620
включвам се и аз
След приключване на цялата диета 90 дни и си доволен от резултата какво следва?
Ако се започне на свободен режим, дали няма всички излишни килограми да се върнат?

Аз спазвам частично тази диета от много време до обяд - само на чай, вода съм или +  1-2 плода. Също имам и воден ден, който наричам пост.
Тези дни смятам да започна обаче и разделното хранене за обяд и вечеря по дни.

# 621
четейки инфото за тази диета останах с впечатлението че по време на белтъчните дни не трябва да се  смесват например месо и яйца,сирене и месо на едно хранене.защото в рецептата на пица върху омлет има от всичко по малко-или просто се вманиачавам както казва мъжа ми?

# 622
Здравейте момичета, успех днес на водните и на тези които имат изпити..
Краставичка,не се отчайвай и аз за 16 дни съм свалила само 2кг,които ходят нагоре надолу,но пък, както отбелязах смъкнах от талията и ханша почти по 5см,така че давай смело..ще има резултат.
Тя бързо оздравяване,и аз като теб съм болна и вчера ми беше почти като воден,на сила изядох 1 ябълка и три моркова..Днес половин бутче и чак ми е лошо Sad смятам довечера да карам на таратор
хубав ден на всички и успех на новите фиданки  bouquet

# 623
Здравейте!
Отчет за ден 1-ви белтъци
З- кафе
О-домашен суджук с мъъъничко хляб
В-руло Стефани с някаква салата

Не бях си приготвила плодове и затова закуската липсва утре ще се поправя  Peace
Водните успех  smile3549

Анчето така е не трябва да се смесват белтъците момичетата смесват най-много два

# 624
здравей те на вси4ки
днес и аз сам с вас дано успея 4е имам 20 кг за сваляне
 Wink

# 625
Добър ден на всички  bouquet
Как са плуващите справяте ли се   sport027, на мен водният ми е на 09.02 има ли кой да ми прави компания Thinking  Rolling Eyes 
Днес пак се премерих, прав го във плодовите дни какъвто е днешният и установих, че свалените ми кг вече са 7 за 19дена  newsm44  newsm68
Направо много се надъхвам вече, а имах  и прегрешения вчера Embarassed
но мисля да ги избягвам Naughty
Успех на всички и много минусиииииииииииии  smile3525  newsm10

# 626
Караджа добре дошла   bouquet аз също започвам днес така че ще сме заедно. От колко кг започваш?
Кдравата браво  newsm10 стахотен резултат

# 627
Стартирам от 69 кг надявам се да достигна поне до 55 кг преди да забременея за пьрви пьт ( това беше 2005 г ) бях 47 кг и така след две бремености ( имам син на 5 г и дьщеря на 3 г) и си останах 69 кг много ми е тешко .Много сам несериозна по отношение на диетите но като чета какви резултати сте постигнали и ентусиазирам и аз дано успея  Praynig

# 628
времето за обяд мина а аз още си чакам
да овкуся ли рибното филенце с лимоново сокче,или?
чакам ви момичетааа Shocked

# 629
  • Кьолн
Здравейте фиданки! Аз пиша рядко защото съм с две бебчета сама през деня, а те не ме оставят да седна на компа. Но ще гледам поне веднъж на ден да се разписвам. Защото по този начин психически се контролирам да не прегреша. Днес ми е седми въглехидратен ден. Да ви кажа въобще не се качих на кантара преди да почна,за разлика от предните ми пъти. Само мерките си измерих. И сега не знам дали съм свалила нещо. Ще се премеря след първия воден и ще дам отчет. Днес съм на : Закуска една ябълка, кафе и половин банан. Обяд макарони с лютеничка, но доста като количество. Embarassed Вечеря смятам 3-4 бисквити някакви диетични и малко черен шоколад. Добре дошли на новите момичета!Много минуси ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт