Британците, британците! - Зоопаркът се събира при любимите британци - тема 7

• 14 024
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Драстиии  Laughing  Hug!

Вени, ще ходим ли на Уайтснейк юли месец?  Flutter
Аууу, не знаех, че ще идват! В Каварна ли ще пеят?

# 556
  • Ænima/Albuquerque
Драсти, ма'о Божке! Mr. Green
Още не е потвърдено от огранизатори, но ни има, като дата в официалния им сайт.
В София, на Академик!  Party

# 557
  • София
Още не е потвърдено от огранизатори, но ни има, като дата в официалния им сайт.
В София, на Академик!  Party
Йее, супер! Хем ще е в София, хем ще е посред лято и хем опасността от crying in the rain в буквалния смисъл ще е сведена до минимум  Laughing.

# 558
  • Ænima/Albuquerque
Йее, супер! Хем ще е в София, хем ще е посред лято и хем опасността от crying in the rain в буквалния смисъл ще е сведена до минимум  Laughing.

Да.  hahaha hahaha hahaha
Slow and easy, ще ходим значи...  Mr. Green

# 559
  • София
Аха! Сега ме чака много работа - до юли трябва да съм се развела с моя мъж, за да мога да се оженя за Дейвид Ковърдейл и да се кротна най-сетне, че ще пее само за мен  hahaha!

# 560
  • Ænima/Albuquerque
Аха! Сега ме чака много работа - до юли трябва да съм се развела с моя мъж, за да мога да се оженя за Дейвид Ковърдейл и да се кротна най-сетне, че ще пее само за мен  hahaha!

smile3532 smile3532 smile3532

# 561
  • срещу двата комина :)))
Мури, ндей тъй, де! Високо кръвно на тая крехка възраст!

Абе какво му става на форума, не ми отразява сменения аватар. Всъщност с какъвто и да сменя, не отразява нищо  #Crazy
крехка,ама явно не толкова колкото ми се иска  Mr. Green
а на теб къде ти е баткото  newsm78

# 562

hahaha  hahaha

# 563
Мури, ндей тъй, де! Високо кръвно на тая крехка възраст!

Абе какво му става на форума, не ми отразява сменения аватар. Всъщност с какъвто и да сменя, не отразява нищо  #Crazy
крехка,ама явно не толкова колкото ми се иска  Mr. Green
а на теб къде ти е баткото  newsm78

Ами опитах се да го сменя, да се освежа и - йок, нищичко, нихтс, нотинг!!!  #Cussing out И пробвам, и пробвам и не ще.

Фенките, недейте лежа на тая кълка - и Рамщайн беше в края на юни, а що студ брахме...

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Абе мислех, да и кажа на Вени, какъв клинчарник беше двата дни на Сонисфиър, ама викам да не и развалям хатъра.  hahaha

# 565
Е, то тва не може да откаже верния фен!  Mr. Green

# 566
  • Ænima/Albuquerque
Е, не може, но няма да забравя как съм треперила, докато стане време да куфея.  Mr. Green
Все пак, общо се събираха над 14 часа музика, от които на мен ми бяха важни има-няма 6.  Flutter

# 567
  • София
Вие сериозно ли, бре! Малиии, ще търся няметка за сватбената рокля в такъв случай  Joy!

Пуци, сигурно е нещо от форума. В няколко теми, в които пиша, не ми идват съобщения на мейла, че има нови публикации  newsm78. Така изпуснах около 15 страници от тая тема  ooooh!.

# 568
Е, не може, но няма да забравя как съм треперила, докато стане време да куфея.  Mr. Green
Все пак, общо се събираха над 14 часа музика, от които на мен ми бяха важни има-няма 6.  Flutter

На мене от 6 ми бяха важни 2! Досега се смятам за героиня как издържах и то без мрънкане. А като се сетя Цеца каква подготовка беше провела сред мъжката ни компания, едва ли не, че няма да млъкна да се оплаквам.  Crossing Arms

Венци, определено е от форума, ама се дразня, така съм като гола.  Mr. Green

# 569
  • Ænima/Albuquerque
Вени, няма да минеш само с наметка, ако е такъв студ.  hahaha
Ааа, Пуце, ти ходи само на day two.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт