Британците, британците! - Зоопаркът се събира при любимите британци - тема 7

• 14 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Четири страници за два часа?!  hahaha

Въпросът за тази нощ: Кой е металът срещащ се в най-големи количества в човешкото тяло. Ако някой знае отговора без допитване до гугъл, метан ше му напраа, даже два! Айде, приятно, да ви видим.  Mr. Green

Ване, меткай набързо Шерлок, че е три серии и започвай с БХ  Peace

# 61
  • гр.София-Красна поляна
Въх,бре,Пуцко,с тия загадки от бабината кутия ме
хвърляш у бурни размисли. Laughing
От де толкоз акъл у таквоз просто девойче кат мен би? Mr. Green

# 62
  • София
Не четири, ами пет вече  Crazy!
Мерси за темата  Hug! Мерси и за мозъчната гимнастика, ма не знам отговора  newsm78.

# 63
  • Ænima/Albuquerque
Цинк.

Вениии, къде ходиииш?
Надявах се в неделя да се обадиш, ма те отнема.  Tired

# 64
  • гр.София-Красна поляна
У Факултето има най-много метали,чорнати. Laughing

# 65
  • София
Цинк.

Вениии, къде ходиииш?
Надявах се в неделя да се обадиш, ма те отнема.  Tired
И аз така я мислех, даже като ги пуснаха грипна ваканция се бях наточила да ви питам кой кога е свободен, за да се видим. Пратих детето при дядо му, ама на следващия ден ми го върна с температура, повръщане и изобщо всички екстри за модела  Crazy. Не смея да ходя по никакви хора, че да не ръся бацили  hahaha.

# 66
  • вятър в маслините, вятър над хребета
натрий или калий заради клетъчния транспорт, или пък желязо от хемоглобина  newsm78
Момичета, аз да се похваля-дръпнах си най-накрая 127 Hours и след малко сядам да му се насладя  Whistling

# 67
  • Ænima/Albuquerque
Вени, ние също сме цъфнали, та вързали.  hahaha
Поправям се, магнезий.   Joy

# 68
  • София
Пуци, с те въпроси май не сме за зоопарк, ами направо "Минута е много с британците"

# 69
  • Ænima/Albuquerque
Пуци, с те въпроси май не сме за зоопарк, ами направо "Минута е много с британците"

Моля, нека се запомни за следващата тема!  hahaha hahaha hahaha

# 70
  • Разпиляна във въображението
Пускам този спам само защото имаше едно време, когато търсихме начините за постигане на прическата на Бийбър.

741 долара и малко отгоре ще ви струва, ако искате да се издокарате с прическата на тийн идола Джъстин Бийбър.

Поради огромния интерес към подстрижката на изпълнителя стилистката на певеца – Ванеса Прайс, се решила да издаде колко взима от известния си клиент, за да оформи перушината му - пишат от bliasak.bg.

„Джъстин идва при мен на всеки две седмици, за да му оправя косата, а когато е на турне го подстригвам на всеки седем дни. Излиза му около 1600 долара на месец, което не е никак малко, но той е достатъчно суетен, за да не се замисля за това“, заявила фризьорката.

„Едно време децата щяха да плащат същата сума, за да не ги подстригват като него, а сега се избиват кое по-напред да се направи на негово копие. Интересното е, че много възрастни господа също идват при мени ме молят да им направя прическа като на Джъстин Бийбър. Други пък уж се шегуват, че биха откраднали отрязаната коса на Джъстин, но според мен са си чисто луди“, отсякла Ванеса Прайс.

И накрая нещо английско, за да ни се оправи вкуса

# 71
  • Ænima/Albuquerque
Ох, добре, че постна нещо бритско, че взех да се давя в американски косми.  Tired

# 72
  • КиТ

Моля, нека се запомни за следващата тема!  hahaha hahaha hahaha

Подкрепям много оригинално Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Въпроса ме затруднява Twisted Evil,от де ги вадиш тия неща Thinking Дай някви по лесни Mr. Green,нИ сме дОкторета #Silly,ся съм на вълна банки дай някъв такъв вапрос Mr. Green

Тая фризюрка бая "скуби" харата hahaha hahaha hahaha,това бих нарекла проклятието или по скоро отмъщаването на фризьора  tooth tooth tooth tooth

# 73
  • Ænima/Albuquerque
Пламчо, това е от сериалчето "QI". hahaha

# 74
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мириел, този брит е направо

Общи условия

Активация на акаунт