Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 6

• 78 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Относно превода. Имах ангажименти свързани с последния ми изпит.
Трета серия е преведена. Остана таймингаи вграждането  Simple Smile

# 106
Относно превода. Имах ангажименти свързани с последния ми изпит.
Трета серия е преведена. Остана таймингаи вграждането  Simple Smile

И ти си съкровище!   bouquet Hug Joy Че без букви не е работа!

# 107
stereo hz надявам се, че всичко с изпита е ок  Peace. А ние ще си чакаме с нетърпение серията, но когато- тогава  Laughing

# 108
Имаме нужда от малко помощ за да се ускори работата по 3 и 4 серия. Ако някой знае как се прави тайминг за субтитри и разбира турски (нямаме изискване за перфектен такъв  Laughing) може да ми пише на лични да се разберем.
При толкова много таланти съм сигурна че има някой който да отговаря на критериите и да е фен на сериала
  Peace А ако има енергията и хъса на стерео, тогава направо сме улучили 6 от тотото  Peace

# 109
Може ли някой да преведе тази новина  Praynig Струва ми се интересна според това което разбрах с Гуглето.

FLAŞ!.. “MUHTEŞEM YÜZYIL” DÜNYA BASININDA YER ALMAYA DEVAM EDİYOR!.

26/1/2011 14:49

Dünya basınından Muhteşem Yüzyıl’a büyük ilgi

Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl” dizisine dünya basınının da ilgisi artıyor. Geçtiğimiz gün dizinin senaristi ve bazı oyuncuları dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Reuters, Arte TV, BBC Arabic, Dİe Welt, ARD, The National Abu Dhubi, The Wall Street ve International Herald Tribune’un temsilcileri ile röportajlar yaptı.

Muhteşem Süleyman Belgrad seferine hazırlanıyor

Kanuni Sultan Süleyman’ın Macaristan’a gönderdiği Behram Çavuş’un öldürülmesinin ardından Belgrad'a yapmayı planladığı ilk sefere hazırlandığı sahneler için özel bir top döktürüldü.

Belgrad seferi öncesinde Kanuni Sultan Süleyman’ın emri ile hazırlanan top dökme sahnesinin çekimleri 2 bucuk günde tamamlandı. Büyükçekmece Kervansaray’ın Tophane yerine kullanıldığı sahneler için 70 kişilik ekip çalıştı. Kervansaray'ın yerleri kumlanarak ocakları yanabilir hale getirilirken, Kanuni Sultan Süleyman’ın hazırlattığı 7 metre uzunluğundaki top dizinin sanat ekibi tarafından 15 günde üretildi.

# 110
Тука май си требе мъж ( за вграждането на субтитрите- техническа част). Гледам, чи Димитър Михайлов е на балкона. От толкоз женуря, уплаши ли съ?  Joy Joy Joy Joy

# 111
Всъщност, той не е единствения мъж в темата  Peace Аз се пошегувах вчера...дано не се е обидил.

# 112
  • София
Милички благодаря на всички за труда който полагате и разказвате неща от историята много ми е интересно .А за превода чакаме макар че нямам търпение newsm51  love001  love001 smile3501 smile3501

# 113
# 114
# 115
# 116
stereo_hz   Hug Hug  златен си, мерсаж за преводите и инфото  Hug

интересно ми е да ви чета  Hug Hug

Сюлейман даже май му спомена името, като гледаше картата и се заканваше на "Европата", барабар с Хенрито, ако не се лъжа?  newsm78
Сюлейман се закани на англ. крал Хенри XIII и фр.крал Франсоа /дядо на Маргьорит дьо Валоа- първата съпруга на Анри IV- някъде бях чела, че на сватбата им той стоял извън катедралата  Laughing щото още не бил католик, ама сигурно са градски легенди Crazy/

относно политиците - не помня Чърчил колко пъти си е сменял партията, та нашите и в това не са новатори  Mr. Green

сори  Blush днес ми е ден за спааам

Лили   Hug Hug красота  Heart Eyes Heart Eyes

# 117

ЛЕКА НОЩ!!

# 118
Пенда, злато си!  Рядко се включваш, но винаги намясто! Сега се сетих, че наистина С. се закани на английското Хенри и френското Франсоа!!!
Права си на 100%   bouquet

# 119
Добро утро и от мен!

Искам да поздравя всички студенти в темата и да им пожелая успешна сесия.  bouquet

Благодаря на екипа по преводите. Страхотни сте.  bouquet  bouquet  bouquet

И последно искам да споделя, че тази тема се отаза повече от учебник по история. Толкова нови и интересни неща су научават тук.
Благодаря на ВСИЧКИ!   bouquet  bouquet  bouquet
Лек и спорен ден петък на всички.

Общи условия

Активация на акаунт