Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 6

• 78 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • София
АНИ Hug Hug

ТОВА "МУСТАФА" ЛИ Е ooooh! ooooh!ОЧИЧКИТЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ,НО БРАДИЧКАТА МНОГО МИ НАПОМНЯ НА НА ТОЗИ МАЛЪК АКТЬОР Heart Eyes

# 242
# 243
АНИ Hug Hug

ТОВА "МУСТАФА" Hug ЛИ Е ooooh! ooooh!

Да, той е  Peace симпатяга...

# 244
Извинявам се предварително, че досаждам  Embarassed, но дали някой може да каже кога да очакваме третата серийка newsm78. Защото ми изтекоха очите  Shocked да проверявам през час  Mr. Green. Отново благодаря на екипа  bouquet, че ако не бяха те имаше да гледаме само картинки.

# 245
  • Истанбул
Ани, готово  Hug

# 246
  • планетата Земя и по точно до морето
mistik , малко на патерици, но от сърце пожелавам много здраве, радост и само щастливи мигове !  Hug
Много се радвам, да те "видя" и в тази тема ! Добре помня, какво правеше за нас в темата за "1001 нощ" , по времето на незабравимата ни "Онуриада"  Grinning Grinning

Привет и на други "стари" муцунки - Kordelia и  DELTA_DELTA Hug Hug

Лили и в тази тема, да си повторя пожеланията ! Какво да направим, че харесваме и гледаме едни и същи филми !  Grinning Grinning Grinning Hug
Желая ти от сърце много здраве, за да осъществиш всичките си мечти,
много радост, за да запазиш романтичния си поглед към всичко,
любов , за да усещаш винаги , че живота е прекрасен 
и приятели, за да споделяш прекрасни мигове !
Весел празник ! Тази вечер, лилавата кърпичка е за теб  Grinning Grinning Heart Eyes  Hug

На всички, които правят тази тема прекрасна, благодаря ! Приятна вечер !

# 247

Лили, честит ти ден рожден!
Приеми сърдечни поздрави и от мен!
Да си жива, здрава и щастлива!
Любов в сърцето ти да има!
Пожелавам ти и много късмет,
и в живота всичко да ти е наред!

# 248
Извинявам се, но може ли да ми дадете някакъв линк на който мога да гледам преведени 3 и 4 серия. МОЛЯ ВИ СЕ. От 2 дена търся но не мога да намеря.  Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 249
ЛИЛИ,моля да ме извиниш,
че толкова късно пристигам,
но идвам направо от снимачната площадка.
Много държах букета да бъде от бели лалета и много се затрудних
докато намеря.Добре,че една любезна твоя съфорумка ми помогна.
          .

Честит рожден ден мила моя фенке!!!
Имам специани пожелания за теб ,но ще ги чуеш като
дойдеш в Истанбул.За сега лилавата кърпичка, която вече получи и букета
от бели лалета са ти достатъчни за тази вечер.

# 250
Наде, последният ти колаж не е предназначен за мен, но...
 моментално го слагам в папката с любими    bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Признавам те за майстор!  Hug Hug Hug

# 251
Извинявам се, но може ли да ми дадете някакъв линк на който мога да гледам преведени 3 и 4 серия. МОЛЯ ВИ СЕ. От 2 дена търся но не мога да намеря.  Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Превод все още няма на 3 и 4 серия. Работи се по довършителните работи на 3 серия. Когато сме готови ще пусна линк тук. Моля ви имайте още малко търпение. Не мога да ви дам срокове защото всичко се случва а хората са ангажирани и с други неща. Преводът се прави в свободното време.

# 252
Мили дами,скъпи съфорумки!Трогната съм от приятните изненади и милите ви пожелания!
Направихте денят ми специален!СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ HugПриятна вечер  bouquet

# 253
# 254
Лилимс!!

Общи условия

Активация на акаунт