Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 6

• 78 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
mistik  мерси за инфото вече започнах да се притеснявам че ще спът сериала ,радвам се че всичко е наред   bouquet Hug Hug Hug  love001

# 181

mistik  smile3525 smile3501 МЕРСИ ЗА ХУБАВАТА НОВИНА- дано оставят на спокойствие екипа да си работи Hug
Много живописно обрисува оркестъра на османските войски,та чак си ги представих Mr. Green ooooh!

# 182
тази която ни разделя, а може би ни обединява..... шо ли е
http://www.youtube.com/watch?v=aeO-OO0otgE

Спомням си този филм по националната телевизия. Тогава разбрах, че за тази песен всеки от балканските народи твърди, че е негова. В България аз съм чувала и съм пяла тази песен с два текста - едната е химна на Странджа, на странджанци "Ясен месец веч изгрява", а другата "Черни очи имаш моме, жалиш ли ги ти?". Вместо да се чудим, чия е всъщност тази песен, трябва да проумеем, че съдбите ни, на всички нас, които сме родени и живеем на този полуостров, са преплетини. Искаме или не, отредено ни е да живеем един до друг, заедно и да се радваме на това, което ни свързва, а да не търсим винаги и само колко сме различни и какво ни дели. За музиката няма предели, няма граници. Особено в нашата епоха на бързи комуникации.

eni4er, благодаря за всички чудесни линкове, които си поместил в темата. За пеещите военни, естествено че са  хористи от военните ансамбли. Но ми стана весело, като ги гледах. Изпълнението им беше върховно.

http://vbox7.com/play:5db8c491

# 183

mistik  smile3525 smile3501 МЕРСИ ЗА ХУБАВАТА НОВИНА- дано оставят на спокойствие екипа да си работи Hug
Много живописно обрисува оркестъра на османските войски,та чак си ги представих Mr. Green ooooh!

Да,вероятно страстите за филма в Турция са се успокоили,но си мисля  все пак ,че са повлияли по някакъв начин на сценария за бъдещите серии....А Халит,както винаги е невероятен...излъчва сила и величие

# 184

lilims, очаквам снимка на Сюлейман с шлем  Two Hearts Two Hearts (от последния трейлър), за да си го прибера в папката с любимите  фотоси Blush  Blush

# 185

lilims, очаквам снимка на Сюлейман с шлем  Two Hearts Two Hearts (от последния трейлър), за да си го прибера в папката с любимите  фотоси Blush  Blush
Тия дни съм заета с друго, но имам от втора серия в папките си Heart Eyes hahaha

# 186
# 187
# 188
# 189
  • София
Не знам дали сте видели:

http://www.youtube.com/watch?v=j7VrDrTbnI8

Фрагман за пети епизод.

Хюррем: "Дете няма, лъжа казах."

После пък дават как се размятат някакви отрови - според мен Махито ще даде отрова на Хюррем да пометне. Обаче Хюррем не е бременна и ще вземе да изсценира, че помята именно заради Махидевран, за да стане съвсем сложна работата. Rolling Eyes
Виждаме и Виктория - унгарката, която Сюлейман набързо загледа, през рамо. Simple Smile

# 190

Lilims, много ти благодаря!  Hug Hug Heart Eyes
Кой знае какви още съкровища има в папките ти...  newsm78
Но аз имах предвид Сюлейман с шлема в трейлъра на 5 еп.  Praynig Praynig

# 191
   jupetrov7  HugАз те разбрах, но и ти писах ,че нямам време за друга снимка Grinning Heart Eyes
И аз чакам някой да ме зарадва newsm78

# 192
# 193
# 194

Краси, cok tesekur!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт